כ מקסים מאתר פיירגירלס - דף 2 - סקס אדיר

מקסים מאתר פיירגירלס

11
הכל פסיכולוגי בסופו של דבר. כשאנחנו מזמינים בחורה או הולכים אליה, אנחנו מפנטזים לפני כן ורק מחכים שזה יקרה. כשפתאום צצו לו האותיות HIV , פשוט שמו לו את האמת בפרצוף. והאמת היא שאנחנו נחשפים לכל מיני סוגי מחלות. אז באותו הרגע החרמנות מתחלפת בחלחלה, ולמחרת החרמנות חוזרת והכל חוזר לסידרו.

מקסים מאתר פיירגירלס

12
אני לקוח של המשרד שבו עובדת מקסים ואני רוצה לציין שהבנות ש/עובות במשרד הנל הם כולן נקיות ממחלות כי יש לי קשר עם בעל המשרד ואצלו ריתי במו עני את תוצאות הבדיקות של כול הבנות כולל מקסים ובאף משרד ליווי אחר לא נתקליתי באפשרות לראות תצאות בדיקות לידעתכין יש משהוא שפשוט כואב לא התחת בגלל שבעל המשרד אדם ישר ומצליח והוא פשוט מעונין לפגוע בו ובבנות שלא ולכן הוא ממציא שקרים מחוערים אין שום אמת במה שנכתב על מקסים אני לקוח קבוע שלה כמעט שנה מאוד נהנתי ממנה וגם היום אני מחובר למשרד שבו היא עובדת מהשירותים שניתנים שם וכול התמונות שם הן אמיתיות לחלוטין וזה המשרד היחיד באזור המרכז שמציג תמונות אמיתיות של הבנות שעובדות במשרד הנל שימותו הקנאים !

מקסים מאתר פיירגירלס

13

תראה, לא הזמנתי מפיירגירלס בחורה עדיין(רציתי פעם להזמין את טל הכושית אבל היא לא הייתה אותו יום, וכיום כבר לא עובדת בכלל), אבל אני יכול להמליץ על המשרד פנטזיה.

כל התמונות שם אמיתיות, ומשיחה שהייתה לי עם אחת הבחורות שהזמנתי מהמשרד היא הסבירה לי שכל בחורה חדשה שמגיעה למשרד מחוייבת להצטלם. זה אחד התנאים שלהם כדי לעבוד אצלהם בסוכנות. משרד אמין מאוד ומומלץ.

zooz

מקסים מאתר פיירגירלס

14

ברצוני לציין שאני צרכן נשים בצורה מחרידה ואין משרד או בנות שהן נערות ליוי שאני לא מכיר את רובם הזמננתי גם מפנטזיה אז ככה הבנות שמצולמות לא אמיתיות כי כשהזמתי מפנטזיהאת סאני או לולה או ויקה אז בעצם שלחו לי משהו קצת דומה וכשהתוכתי עם המשרד הם הודו לי שזה אכי קרוב למה שיש להם למרות שהם מתחייבים לתמנות אמיתיות של הבנות שעובדות אצלהם אז נרא לי שאתה פשוט סתם ממליץ על פנטזיה כנרא שמשפרים אותך ולכן אתה ממליץ לא מניסיון של קליינט חבל שאתה סתם מטעה את האנשים ונותן להם להאמין בשקר שלך תבדוק את עצמך לפני שאתה ממליץ על משרד כול שהו

מקסים מאתר פיירגירלס

15

לקסר וגון החתיך נראה לשי ששנכם לא אמינים. ממתי צרכן סקס מפתח קשר עם בעל המשרד??? עוד מעט תגיד שיש לך כרטיס מועדון . לא ידעתי שמשרדי הליווי מאפשרים ללקוחות להגיע ולראות את הבדיקות...ממש הזוי הפרסום שלך.

במידה ואתה לקוח ותיק של מקסים הייתי מציע לך בידידות ללכת ולהיבדק...וטובה שעה אחת קודם.

מקסים מאתר פיירגירלס

16

בגלל שאני מזמין קבוע בכול מיני משרדים בתל אביב נוצר קשר חברי עם המשרד שמקסים עובדת בו יש לציין שהוא אדם מאוד נחמד ומבין וכך נוצר הקשר בנינו כרטיס מועדון עדין אין לי אשמח אם יתאפשר לי הדבר הנ"ל לגבי הבדיקות של הבנות שלא יש לציין שמקסים נבדקת כול הזמן ואם היא והיא נגוע אז היתי יודע כי אני מחויב לעשות בדיקות לחברת הביטוח שלי אחת לשנה ואם באמת היתי נדבק אז היתי יודע כי אני לקוח של מקסים כמעט שנה אז הפרסום שלי לא הזוי אני חושב שהפירסום שלי מאוד אמין ותודה על ההצעה שלך

מקסים מאתר פיירגירלס

17

ל-גון החתיך תקשיב טוב חבר!

מעולם, אבל מעולם!! לא שלחו לי ממשרד פנטזיה בחורה עם תמונה מזוייפת. בדקתי את ההזמנות שלי באתר שלהם, וגם אחרי ההזמנה האחרונה לפני חודש הבחורה שהזמנתי היא בול הבחורה שמופיעה באתר. דווקא מסוכנויות אחרות כן עשו תרגילים(אפרודיטה למשל- להתרחק מהם).

אין לי שום עניין לשקר או ליחצ"ן אז תפסיקו כבר כולם עם הזיוני שכל האלה. בייחוד אתה גון, נראה לי שדווקא אתה יחצ"ן של פיירגירלס מכל ההתלהבות שאתה מדבר עליהם. אני שב ואומר לך, יכול להיות שזה באמת משרד טוב ואמין, אבל אני עצמי לא הזמנתי משם ולכן אני לא יכול להעיד עליהם!!!

יכול להיות שאתה צודק, והם באמת סוכנות ברמה, אני לא יודע!! ניסיתי בשתי הזדמנויות שונות להזמין משם את טל האתיופית(שכבר עזבה) או את קירה (לא החדשה, הקודמת) ,ולצערי הן לא היו. זה הניסיון היחיד שלי עם הסוכנות הזאת. אז מספיק עם הבלבולי ביצים האלה.. נו באמת, מעניין ת'זין שלי יחצו"ן לא יחצו"ן, אני בסה"כ בא לתת המלצות מניסיוני לחברים פה, וגם להיעזר בניסיונם.

ולמען הסר ספק על יחצונ"ים וכל החארטות הנה עוד המלצות: משרד "ונוס אסקורט",בזמן האחרון הם לא עונים לטלפון(בעיות עם המשטרה אולי) אבל הזמנתי מהם פעם אחת -את לולה- ואכן הגיעה הבחורה שבתמונה.

עוד המלצה- משרד "ליידי פור יו" או "קליאופטרה" (אותו משרד - שם אחר, כמו פיירגירלס ו"גילימר גירלז" נכון גון?) גם משם הזמנתי פעמיים -את אוולין וקלי- וגם כאן אלן היו תמונות אמיתיות. למשרד "איי.אל.אסקורט" לא להתקרב! כבר קראתי על כמה חברים פה בפורום שהמשרד שלח להם מכוערות שכלל לא דומות לתמונות. מה גם שאחת התמונות(סנדרה) היא של בחורה שעבדה פעם בפנטזיה והופיעה תחת השם ליאת. הייתי איתה פעמיים, נוצר קשר בינינו, ואני יודע שהיא חזרה לרוסיה, ואף הספקתי לדבר איתה לפני הטיסה, ואח"כ הקשר כבר נותק. בקיצור, המשרד ראה תמונה של כוסית ושם אותה כדי למשוך לקוחות. שמרו מרחק!

המשך שבוע טוב לכולם.

zooz

מקסים מאתר פיירגירלס

18

כל נושא התמונות באמת בעייתי מאחר ומרבית האתרים התמונות לא אמיתיות אלא קירוב. וקירוב זה כבר מושג מתמטי כך שאני לא בטוח שבעלי אתרי הליווי מכירים אותו .

לעניין מקסים, מוזר שכבר כמה ימים היא אינה זמינה....מעניין למה? האם הסוכנות שבה היא עובדת יודעים משהו שאנחנו לא????

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”