כ אני קצת מודאג... - דף 2 - סקס אדיר

אני קצת מודאג...

11
[QUOTE=דרור200]

להוסיף על התשובה הממצה של מירב,בלוינסקי לא בודקים הדבקות בהרפס.

[/QUOTE]

כל עוד אין תסמינים של הרפס - אין בשביל מה לבדוק:

הרפס היא מחלה מאוד מדבקת ומרגע ההידבקות הוירוס שוכן בגוף באופן כרוני (הוירוס משתלב ב-DNA של תאי העצב בגנגיליונים)

הוא מתפרץ חזרה אל שטח העור מידי פעם ולפעמים גורם כך למחלות. אחוזים גבוהים באוכלוסייה נשאים בווירוס, אם כי אצל רבים הסימפטומים מתבטאים לעתים רחוקות, אם בכלל.

הטכנולוגיה הקיימת לא מאפשרת ניקוי החומר התורשתי של הוירוס מה DNA

לפיכך, כל שניתן הוא לטפל בסימפטומים של ההתפרצויות.

(ויקיפדיה)

במידה ויופיעו לך סימפטומים של מחלת ההרפס - במרפאת לווינסקי יבדקו גם את זה.

זונה מאושרת2011-09-18 10:34:24
קישור לאתר הפרטי שלי:

אני קצת מודאג...

12
תודה מירב...אנסה להגיע לשם השבוע. לפי המידע שיש לי זה מינימום חודשיים וחצי מאז יום המגע המיני, נכון? כי רשמת חודשיים..

את בטוחה שבקופ"ח לא עושים את כל הבדיקות? כי אני לא מתבייש מרופאת המשפחה שלי...

אני קצת מודאג...

13
בקופ"ח כן עושים את כל הבדיקות, אתה רק צריך לבקש מהרופאה שלך.
אם תעשה בקופ"ח את הבדיקות, התוצאות מגיעות הרבה יותר מהר מאשר במרפאת לווינסקי.

לגבי HIV - צריך לחכות חודשיים. לא יותר מזה.

אני קצת מודאג...

14

אני גם חושב שצריך לנעוץ את השרשור הזה ובמיוחד את התגובה של מירב. הוא מאוד מועיל.

אגב מירב, עם כל הידע שלך והמודעות לגבי מחלות, איך זה שלא מפחיד אותך מציצה חשופה? הריי הבדיקות שאת עושה לא ימנעו לך את ההידבקות רק יעדכנו אותך שנדבקת...תודה מראש :)

אני קצת מודאג...

15

[QUOTE=דרור200]להוסיף על התשובה הממצה של מירב,בלוינסקי לא בודקים הדבקות בהרפס.[/QUOTE]

מי שמעוניין להבדק בקופ"ח לעניין ההרפס, אבל מתבייש לשבת מול רופאת המשפחה ולספר למה, יכול לקרוא קצת על תסמיני מחלת הנשיקה (נגיף אפשטיין בר) ולהגיד שבעבודה אצלו חלו שניים כבר, וכולם עושים קפה עם אותה כפית וכאלה... הבדיקת דם שתעשה לגילוי הנגיף תכלול גם את כל ההרפסים. מחלת הנשיקה היא מאותה משפחה. זה לא שהאחות לא תלבש שתי זוגות כפפות, כשתראה למה עושים לך בדיקה, אבל תוכל לגמגם שהבדיקה היא בגלל חשש למחלת הנשיקה.

אני קצת מודאג...

16
[QUOTE=לופין]
אגב מירב, עם כל הידע שלך והמודעות לגבי מחלות, איך זה שלא מפחיד אותך מציצה חשופה? הריי הבדיקות שאת עושה לא ימנעו לך את ההידבקות רק יעדכנו אותך שנדבקת...תודה מראש :)
[/QUOTE]

כל הידע שלי בנושא לא גורם לי לפחד יותר- אלא לפחד פחות

בנוסף, לא חשבתי לרגע אחד שהבדיקות האלה מונעות הידבקות צחוק

יש כמה דברים שאני עושה כדי להימנע ממחלות:

1. אני נפגשת עם מעט אנשים בכל שבוע

2. אני דואגת להיפגש עם אנשים שנשמעים לי איכותיים

3. אני מנסה שלא להיפגש עם אנשים שאני יודעת שהולכים לנערות רחוב ואו מקיימים יחסי מין לא ממוגנים בתשלום

4. את התסמינים של מחלות הSTD (הניראים לעין) אני יודעת לזהות, במידה ואפגוש מישהו עם תסמין כלשהו אדע לעצור את הפגישה

5. אני לא נפגשת עם אף אחד כאשר אני יודעת שיש לי פצע פתוח בחלל הפה

מעבר לכך, לא, אני לא מפחדת ממציצה חשופה קריצה

בכל מקרה, מציצה ממוגנת היא כמו נשיקה בלי לשון... Dead

רק בריאות חיוך גדול
זונה מאושרת2011-09-19 11:14:00
קישור לאתר הפרטי שלי:

אני קצת מודאג...

19
[QUOTE=זונה מאושרת][QUOTE=לופין]
[/QUOTE]

כל הידע שלי בנושא לא גורם לי לפחד יותר- אלא לפחד פחות

בנוסף, לא חשבתי לרגע אחד שהבדיקות האלה מונעות הידבקות צחוק

יש כמה דברים שאני עושה כדי להימנע ממחלות:

1. אני נפגשת עם מעט אנשים בכל שבוע

2. אני דואגת להיפגש עם אנשים שנשמעים לי איכותיים

3. אני מנסה שלא להיפגש עם אנשים שאני יודעת שהולכים לנערות רחוב ואו מקיימים יחסי מין לא ממוגנים בתשלום

4. את התסמינים של מחלות הSTD (הניראים לעין) אני יודעת לזהות, במידה ואפגוש מישהו עם תסמין כלשהו אדע לעצור את הפגישה

5. אני לא נפגשת עם אף אחד כאשר אני יודעת שיש לי פצע פתוח בחלל הפה

מעבר לכך, לא, אני לא מפחדת ממציצה חשופה קריצה

בכל מקרה, מציצה ממוגנת היא כמו נשיקה בלי לשון... Dead

רק בריאות חיוך גדול
[/QUOTE]
תודה על התשובה מירב :) אי אפשר להגיד שזה מונע לגמרי אבל כן יש פה מסננת מסוימת שזה גם טוב.
בכל מקרה הפחד של שנינו שונה,
את מכירה את המחלות ויודעת שגם אם נדבקים זה לא משהו יותר מדיי נוראי (HIV לא עובר במציצה והרפס רואים אז כל מה שנשאר אמור לעבור עם אנטיביוטיקה), ולכן מה שמניע אותך זה רק הטיפול להחלמה.
אני נראה לי לוקח יותר מדיי אמצעי בטיחות, הכל מוגן כולל המציצה ואני הולך רק לפרטיות. אבל אצלי הסיפור שונה, הדבר העיקרי שמפחיד אותי הוא לא המחלה עצמה אלא איך אסביר לאשה איך קיבלתי מחלה שעוברת רק במין/מציצה... אם לא היה את המכשול הזה אני מניח שהייתי מוותר על הגומי אצל הפרטיות שגם ככה 90 אחוז שהן נקיות.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”