רק תיקון קטן בעניין העלות של החיסון לוירוס הפפילומה
החיסון בחינם!!!
עיסוי והרפיה- מחלות מין
12תשובה מהיום, שאלתי רופאה למחלות מין לגבי סיכונים של מין אוראלי-
wow 2014-02-18 21:12:53
"שלום,
לצערי אין נתונים מדוייקים וברורים, באופן כללי, הדבקה במחלות מין תתכן במגע עם נוזלי גוף או מגע עור בעור (תלוי במחלה). במין אוראלי שניתן לך הסיכון שאתה תדבק במחלת מין הוא נמוך מאד. במין אוראלי שאתה נותן לבחורה - אם יש לה מחלת מין ולך יש סדקים בשפתיים או בריריות הפה זה עלול לגרום להדבקה. הסיכון כמובן גבוה יותר אם לפרטנרית שלך היו הרבה בני זוג איתם קיימה יחסים.
בברכה"
לצערי אין נתונים מדוייקים וברורים, באופן כללי, הדבקה במחלות מין תתכן במגע עם נוזלי גוף או מגע עור בעור (תלוי במחלה). במין אוראלי שניתן לך הסיכון שאתה תדבק במחלת מין הוא נמוך מאד. במין אוראלי שאתה נותן לבחורה - אם יש לה מחלת מין ולך יש סדקים בשפתיים או בריריות הפה זה עלול לגרום להדבקה. הסיכון כמובן גבוה יותר אם לפרטנרית שלך היו הרבה בני זוג איתם קיימה יחסים.
בברכה"
עיסוי והרפיה- מחלות מין
13אני חושב שרוב הרופאים והמחקרים מסכימים שגבר שמקבל מציצה כמעט ולא מסתכן בכלום - הכל עניין של אחוזים וזה ממש ברמה של 1-2 אחוזים סיכון . אבל - כל זה נכון כל עוד אין לך איזה שריטה או פצע בזין - ואז אתה מאוד חשוף לרוק של ה בחורה / בחור שאתה תקוע בפה שלהם וזה כבר מסוכן.
BBWLover 2014-02-20 22:24:41
מה שגם תמיד מפחיד כשמדובר על הנקבות האלה שלא ממש יודעות למצוץ ותמיד מרגישים את השיניים (בטוח נתקלתם בכאלה) - אפשר לסלוח להם ולהעריך את הרצון - אבל .... זה עלול לשרוט את האיבר ואפילו שריטה קטנטונת הופכת אותך ואת איברך למקלט חיידקים/וירוסים ושרצים אחרים.
אז שימו לב - אם הנקבה מוצצת עם השיניים ,לא להתבייש ,לעצור הכל ובעדינות וסבלנות ללמד אותה איך עושים את זה נכון !
עיסוי והרפיה- מחלות מין
14לא ניתקלתי עוד במקרה ששיניים של בחורה במציצה עשו לי שריטות באיבר המין.
צריכות להיות לה שיניים של כריש אחי כדי לעשות שריטות...
עיסוי והרפיה- מחלות מין
15[QUOTE=wow]לא ניתקלתי עוד במקרה ששיניים של בחורה במציצה עשו לי שריטות באיבר המין.
צריכות להיות לה שיניים של כריש אחי כדי לעשות שריטות...
[/QUOTE]המלצה: להמנע מתנוחת 69.
זה לא שהיא לא מהנה, אדרבה - בעיני היא מופלאה.
אך אם אתה טוב בזה, אם אתה יורד מעולה, אז זה הופך לאקט מסוכן!
ולמה?
אם אתה כל כך טוב בזה, אז אתה יכול להטריף את הבחורה, להביא אותה לשיאים, ולאבד שליטה על עצמה.
והמקום האחרון שהיית רוצה שהאבר שלך יהיה בו כשהיא מאבדת שליטה, זה בין השיניים שלה.
כי אולי רק בחורה דפוקה תנשוך את הזין שלך במקום למצוץ אותו, אך כשהיא מאבדת שליטה על עצמה, הכל אפשרי, והבחורה הכי עדינה בעולם תהפוך לנמרה.
ואני במקומך לא הייתי מכניס אפילו את קצה הזרת שלי בין לסתותיה של נמרה, ובטח לא את האבר שבין הרגליים.
לנשיכה באזור ההוא יש מספר סיכונים:
א. כאמור, סכנה רפואית ובריאותית של הידבקות במחלות מין וכן מחלות שעוברות דרך הדם
ב. לבעלי זוגיות קבועה (נשואים או בעלי חברה קבועה) שמזיינים מהצד: נשיכה משאירה סימנים, לפחות למספר ימים, שעלולים להסגיר אותך
ג. ובהמשך לסעיף הקודם: בחלק מהמקרים, עקב רגישות המקום, הסימנים עלולים להפוך לצלקת שתשאר כל החיים