כ שימוש בכדורי זקפה - דף 2 - סקס אדיר

שימוש בכדורי זקפה

11
מיכאל, אני רוצה להזהיר אותך ואת האחרים אזהרה ידידותית שלא להשתמש בג'ל קאמגרה ההודי בשום מצב.
לי למשל, היו תופעות לוואי מאוד קשות, כולל כאבי ראש חזקים, דימום מהאף, חולשה כמעט משתקת לזמן מה וגם דפיקות לב.
לך לרופא משפחה ותבקש ממנו או ויאגרה או סיאליס בדרך המלך. בלי התחכמויות.
סיאליס מתאים במצב של זוגיות כשאתה יודע מראש שיהיה סקס. ההשפעה העיקרית מתחילה אחרי כ-4 שעות וזה ממשיך כ-36 שעות.
וויאגרה משפיעה בתוך כ-40 דקות. תיקח את זה על קיבה ריקה אחרת זה ייקח הרבה יותר זמן לפעול. זה חומר מדהים. זיקפה חזקה ללא חשש, זמן התעוששות קצר יותר ולי אישית, זה מגביר את החשק.
יש גרסה ימשראלית אמינה בשם "טארים". אותו החומר ויותר זול משמעותית.
הבעיה היחידה היא שלי זה לפעמים עושה צרבת ובדרך כלל מפריעה לי להרדם בלילה (חם לי ואני מרגיש ב"אטרף" כזה. לשתי הבעיות יש לי כדורים בלי קשר- אז מסתדרים.

קבל המלצה ידידותית- אל תהיה ביישן, לך לרופא ולא תצטער.
(ובהערת אגב, דע לך שמתח וחרדה גורמים באופן לא רצוני לשיתוק של מערכות לא חיוניות בגוף. ולא צריך לחשוב שיש לך בעיה פיזית בכלל.)
מקווה שעזר לך.

שימוש בכדורי זקפה

14
אני בן 27 והמצב שלי ממש דומה גם לי יש בעייה לשמר זקפה ואני גם נוטה לגמור יחסית מהר. הרופא משפחה מפנה לאורולוג שהיה ממש בסדר איתי עשה בדיקה קצרה ראה שהכול בסדר (אני עושה בדיקות דם תקופתיות אז לא היה צריך לשלוח) ונתן לי מרשם לויאטרה 10 מג' כדור במציצה מה שטוב בו יחסית לויאגרה שאין תופעות לוואי (לפחות לי) זה במציצה אז נספג מהר מאוד 20-30 דקות לפני אפשר לאכול ולשתות לפני ותוך כדי אם רוצים. ההשפעה די זהה לויאגרה בערך 4 שעות התאוששות מהירה בנוסף שהוא מעקב גמירה (ברמה כזאת שפעם שניה לקח הרבה מאוד זמן לגמור והיה צריך להתאמץ קצת ריחמתי על הבחורה :)

שימוש בכדורי זקפה

15
סליחה אם אני אולי לא במקום הכי נכון ....
אבל אני מתכוון לטוס לברלין ולתת שם בראש....
אני בן 38,בדרך כלל אין לי בעיה עם זקפה בסקס בלי קונדום,אבל אם קונדום כלום לא עובד.....חבריקו לא מחזיק מעמד
שאלתי עם איזה כדור אני יכול לפתור את הבעיה, וגם שזה יתן לי כוח למספר גמירות
שמעתי על טייגר קינג ,אבל אני ממש לא מבין בזה ,לא יודע איפה קונים את זה, ובטח שאני לא רוצה תופעות לווי
תודה לעונים
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”