same here.... אני מעריכה את הכנות ולא את המעשה !
אין מה לדון את DDD4 לחובה כי הוא כבר דן את עצמו, שפט, ובחבר מושבעים של אדם אחד הגיע למסקנה שהוא הפסיד, אנחנו עדיין מחכים לגזר דין...
כ
אין מה לדון את DDD4 לחובה כי הוא כבר דן את עצמו, שפט, ובחבר מושבעים של אדם אחד הגיע למסקנה שהוא הפסיד, אנחנו עדיין מחכים לגזר דין...
[/QUOTE]
אני מציע עבודות שירות במרפאת לווינסקי, מעבר להומור הסרקסטי לניסיון עצמו יהיה ערך מסויים.
בעיקר, אני מבין הרבה מהצדדים פה
מבין את שמשון על העצבים כי גם אני הוקעתי מקיימי סקס ללא הגנה . ולכן העברתי על האנגליה מיד X אחד גדול.
ומסכים שכנראה יש המזיינים ללא קונדום בהחבא וכהרגל , כי את אילנה המפורסמת מדרום ת"א מחפשים כל הזמן בנרות ממקום למקום בו היא עובדת. וכמובן תודה למירב ושרון, שאם נשתמש במילותיה של מירב המקסימה כנראה שיש להן מודעות עצמית מספיק גבוהה בכדי לעזור לחלקנו לשמור על המודעות הגבוהה שלהם.
ומרוב תודות נראה לי שעוד מעט תצפו לראות פתק קטן עם שם של מפלגה . צר לי לאכזב אתכם כי פה אני מפסיק.
כמובן שזכותו של DDD4 או של כל אחד אחר לנהל את סיכוניו כראות עיניו כולל לקיים יחסי מין לא מוגנים, אם כי ניתן להטיל ספק בתבונה של מעשה כזה.
לדעתי אין דומה לקיחת סיכון כזה לסיכונים אחרים שאנו לוקחים בחיי היומיום. אני הייתי לוקח בחשבון שקיימת הסתברות גבוהה לכך שאשה שבדיעה צלולה מאפשרת מעשה כזה היא נשאית של נגיף ה- HIV שהרי כבר אין לה מה להפסיד.
ומלבד זאת אשרי אדם מפחד תמיד.
כמובן שזכותו של DDD4 או של כל אחד אחר לנהל את סיכוניו כראות עיניו כולל לקיים יחסי מין לא מוגנים, אם כי ניתן להטיל ספק בתבונה של מעשה כזה.
לדעתי אין דומה לקיחת סיכון כזה לסיכונים אחרים שאנו לוקחים בחיי היומיום. אני הייתי לוקח בחשבון שקיימת הסתברות גבוהה לכך שאשה שבדיעה צלולה מאפשרת מעשה כזה היא נשאית של נגיף ה- HIV שהרי כבר אין לה מה להפסיד.
ומלבד זאת אשרי אדם מפחד תמיד.
[/QUOTE]
אוסקר, לי לפחות יש שדון קטן שמציק ושואל אותי כל הזמן עד כמה חוסר האחריות שהפגין DDDD4 משפיע כל הסיכוי שלי להפגע. כיודע לך, בסופו של יום אנחנו קהילה די קטנה בעצם. אולי מה שאמרתי כרגע לא נשמע הכי רציונאלי שבעולם, אבל עדיין מטריד.