כ פניות נרגשות מצדקן פורום לחרמני ישראל ... - דף 3 - סקס אדיר

פניות נרגשות מצדקן פורום לחרמני ישראל ...

22
[QUOTE=זונה מאושרת]

same here.... אני מעריכה את הכנות ולא את המעשה !
אין מה לדון את DDD4 לחובה כי הוא כבר דן את עצמו, שפט, ובחבר מושבעים של אדם אחד הגיע למסקנה שהוא הפסיד, אנחנו עדיין מחכים לגזר דין...

[/QUOTE]

אני מציע עבודות שירות במרפאת לווינסקי, מעבר להומור הסרקסטי לניסיון עצמו יהיה ערך מסויים.

בעיקר, אני מבין הרבה מהצדדים פה

מבין את שמשון על העצבים כי גם אני הוקעתי מקיימי סקס ללא הגנה . ולכן העברתי על האנגליה מיד X אחד גדול.

ומסכים שכנראה יש המזיינים ללא קונדום בהחבא וכהרגל , כי את אילנה המפורסמת מדרום ת"א מחפשים כל הזמן בנרות ממקום למקום בו היא עובדת. וכמובן תודה למירב ושרון, שאם נשתמש במילותיה של מירב המקסימה כנראה שיש להן מודעות עצמית מספיק גבוהה בכדי לעזור לחלקנו לשמור על המודעות הגבוהה שלהם.

ומרוב תודות נראה לי שעוד מעט תצפו לראות פתק קטן עם שם של מפלגה . צר לי לאכזב אתכם כי פה אני מפסיק.

רימינג מעשי2010-4-29 19:0:0

23
[QUOTE=רימינג מעשי]אני מציע עבודות שירות במרפאת לווינסקי, מעבר להומור והסרקסטי לניסיון עצמו יהיה ערך מסויים.[/QUOTE]

ביקרתי במרפאת לוינסקי.
קיבל אותי דוקטור מרקוס (חשבתי שהוא עובד עלי
מר-כוס) דוקטור מרקוס נראה הומו ודיבר במבטא גרמני.

זה היה מאוד משעשע. כמו קטע מאסקימו לימון.

הבדיקה עצמה זה כמה דקות שאלון רפואי ואז בדיקת דם ושתן.
באנונימיות.
המרפאה נמצאת בתוך התחנה המרכזית. בשבילי זה היה כמו טיול לחו"ל.
חוזר על המלצתי להיבדק פעם בחצי שנה ולישון בשקט.

אז אגמור בשיר מזמור

24

כמובן שזכותו של DDD4 או של כל אחד אחר לנהל את סיכוניו כראות עיניו כולל לקיים יחסי מין לא מוגנים, אם כי ניתן להטיל ספק בתבונה של מעשה כזה.

לדעתי אין דומה לקיחת סיכון כזה לסיכונים אחרים שאנו לוקחים בחיי היומיום. אני הייתי לוקח בחשבון שקיימת הסתברות גבוהה לכך שאשה שבדיעה צלולה מאפשרת מעשה כזה היא נשאית של נגיף ה- HIV שהרי כבר אין לה מה להפסיד.

ומלבד זאת אשרי אדם מפחד תמיד.

בגמילה

25
[QUOTE=אוסקר ווילד]

כמובן שזכותו של DDD4 או של כל אחד אחר לנהל את סיכוניו כראות עיניו כולל לקיים יחסי מין לא מוגנים, אם כי ניתן להטיל ספק בתבונה של מעשה כזה.

לדעתי אין דומה לקיחת סיכון כזה לסיכונים אחרים שאנו לוקחים בחיי היומיום. אני הייתי לוקח בחשבון שקיימת הסתברות גבוהה לכך שאשה שבדיעה צלולה מאפשרת מעשה כזה היא נשאית של נגיף ה- HIV שהרי כבר אין לה מה להפסיד.

ומלבד זאת אשרי אדם מפחד תמיד.

[/QUOTE]

אוסקר, לי לפחות יש שדון קטן שמציק ושואל אותי כל הזמן עד כמה חוסר האחריות שהפגין DDDD4 משפיע כל הסיכוי שלי להפגע. כיודע לך, בסופו של יום אנחנו קהילה די קטנה בעצם. אולי מה שאמרתי כרגע לא נשמע הכי רציונאלי שבעולם, אבל עדיין מטריד.

רימינג מעשי2010-4-29 18:46:42

28
וואוו איזה שירשור...

שמשון, אני חושב שמגיעה לך תודה רבה גדולה בגלל שלא שמתי לב לשורה שכתבת "עכשיו ברצינות כי זה לא נכון!" כי התחלתי להיכנס לפאניקה במשך שעה שכבר באמת יש לי HIV!! ואני חושב שזה הספיק לי...

מה שכן דיברתי עם רופא שאמר לי שאין הרבה מה לדאוג כי אחוז החולים בHIV בארץ הוא מאוד נמוך וככה גם הסיכויים שאני אחלה בזה, אבל למרות זאת אני אלך להיבדק רק שעל פי ויקיפדיה צריך להמתין שלושה חודשים על מנת לדעת אם יש משהו, הבנתי שיש את הבדיקה המיידית הזו אבל היא פחות אמינה.

29
היי לכולם, קראתי את השרשור המעניין הזה, והוא כמובן גם מועיל ומגביר מודעות לצורך במין מוגן בריאות וחיים.

אבל יש איזה צד אחר של המטבע או של הנושא שלא היתה אליו התייחסות בהודעות כאן. הוזכרה כאן בחורה עובדת מדרום תל אביב, ונכתב עליה הרבה בשרשורים אחרים ונפרדים, ואני רוצה להעלות את הצד הזה בעיקר בשביל לשמוע את דעת שתי מירב ושרון הבנות הנחמדות והאינטלגנטיות שכתבו כאן, כי אולי הן יכולות בעזרת הידע הנסיון והתבונה שלהן קצת להבהיר ולשפוך אור על העניין :

אז בשרשור הזה דנתם בעיקר בגבר הלא זהיר, המסתכן ומסתכן מאד ללא צורך וממש מחפש בחורות שעובדות ללא קונדום.

אבל יש מקרים שלגבר יש את המודעות והזהירות וכל מה שדרוש אבל מי שמכשיל את העניין זו הבחורה שיוזמת ופשוט כופה על הגבר בהפתעה שלא ניתן להתגונן בפניה חדירה לא מוגנת.

ואני מדבר מנסיון כי זה קרה לי 3 פעמים ! הגבר הרי לא שם את הגנת הקונדום מהרגע הראשון של הכניסה לחדר, יש איזה כמה דקות שם משחק מקדים, לפעמים מקלחת משותפת, התחממות הדרגתית ונעימה שלא תמיד מובילה מיד לחדירה.

ומה שקרה ומתברר שזה קורה לעוד אנשים שהיו עם אותה בחורה זה שהיא יוזמת סיטואציית ותנוחת חדירה באיזו אסרטיביות ובהפתעה גמורה מבלי שלגבר יהיה מושג שהנה זה הולך לקרות ושלפני כן יספיק לשים הגנה כנדרש. ותאמינו לי שכך זה קורה ומצאתי את עצמי בחדירה לא מוגנת מבלי שהיתה לי רבע שניה להתכונן לזה ולדעת שזה הולך להתרחש ולהתכונן לזה.

מה יכולה להיות הסיבה שהבחורה ההיא יוזמת חדירה לא מוגנת ממש כדפוס התנהגות??? אני מכיר אותה ויודע שזו לא איזו כוונת זדון, היא פשוט לא כזו. אז מה זה יכול להיות? קלות דעת קיצונית? חוסר סבלנות? (היא לא נראית לי חסרת סבלנות)? אבל אולי בכל זאת איזה רצון שהאקט יגמר מהר יותר, וזה מה שבדרך כלל קורה בחדירה בלי קונדום.

בקיצור, חשבתי על כל מיני אפשרויות, אולי יש לה איזו רגישות או אלרגיה מסויימת לחומר הגומי של הקונדום? יש דבר כזה? אני יודע שיש אנשים עם כל מיני אלרגיות למגע עם חומרים מסויימים. מעניין שדיברתי איתה על זה והיא אמרה לי שהיא יודעת ש"זה לא בסדר", אבל לא ידעה (או אולי לא רצתה) להסביר לי למה היא עושה את זה. בכל מקרה, המקרים האלה קרו מזמן ואני יודע שלמזלי לא נדבקתי בכלום והכל בסדר.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”