כ נדבקתי מחלה מין? - דף 3 - סקס אדיר

נדבקתי מחלה מין?

21
[QUOTE=סופר לה טיב]ציטוט: ...וזה 100 אחוזים שנדבקתי ממנה בנגיף HPV

לאט לאט לך חבר!

[/QUOTE]
כמה קל להכפיש, כמה קל לכתוב שטויות ולהרוס לבחורה.
כותב פה בחור שאין לו בכלל מושג מה הוא כותב, בחור שהוא לא העפרון החד בקלמר, בחור שמן הסתם אפילו לא מבין מה הרופא שלו אומר לו ובמחי יד הורס את שמה של בחורה.
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

נדבקתי מחלה מין?

22
[QUOTE=קישקשתא]
[QUOTE=סופר לה טיב]ציטוט: ...וזה 100 אחוזים שנדבקתי ממנה בנגיף HPV

לאט לאט לך חבר!

[/QUOTE]
כמה קל להכפיש, כמה קל לכתוב שטויות ולהרוס לבחורה.
כותב פה בחור שאין לו בכלל מושג מה הוא כותב, בחור שהוא לא העפרון החד בקלמר, בחור שמן הסתם אפילו לא מבין מה הרופא שלו אומר לו ובמחי יד הורס את שמה של בחורה.
[/QUOTE]

אתה לא מבין כלום מה אסור לי לשמור על הבריאות ו? פשוט אני חושד
הנה עדכון קבעתי תור לרופא עור וסליחה מנהלים הוא פשוט שמוק הוא חושב שהוא יודע הכול
הוא חושב שאני פרוניד וסתם לחוץ והוא שואל אותי 100 פעם איזה תופעות ישלך?
ואני מסביר לו שהיה לי גרד באיבר מין וישלי יבלות ויראלי ברגליים, ושינוי עור מחוספס מגרדת

והרופא הזה אדיוט הוא פשוט קובע שזה לא מחלה מין וזה סתם מחלה גירודים שיש לזה משחה
ושאמרתי לו מה בנוגע ליבלות ברגליים? הרופא אומר לי שזה מהלחץ ,מקשור??????????????????

לא סובל רופאים לא נותנים לעשות בדיקה לנשאים אפילו שנדבקו בעבר פשוט מדינה חרא חרא
אז אין ברירה אני יעשה בדיקה ב800 שקל במרפאה פרטית לגילוי Human papillomavirus
10 ימים ואני יקבל תשובה חיובית או שלילית, אם התוצאה חיובית היא הדביקה אותי וזהו !!!

אני ימשיך לעדכן בקרוב

נדבקתי מחלה מין?

23
כן, ברור.... 'הרופא הוא האידיוט מבין שניכם' צחוק Clown
[QUOTE=SKAY127]

והרופא הזה אדיוט הוא פשוט קובע שזה לא מחלה מין וזה סתם מחלה גירודים שיש לזה משחה
ושאמרתי לו מה בנוגע ליבלות ברגליים? הרופא אומר לי שזה מהלחץ ,מקשור??????????????????

[/QUOTE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

נדבקתי מחלה מין?

24
[QUOTE=SKAY127]

[QUOTE=bob1970]תהיה רגוע ידידי , כאחד שמבין עיניין ומבין מאד מאד אז תרגיע את עצמך כי אין סיכוי שנדבקת ממשהו

במיים בעודך מתקלח איתה אין סיכוי לכינים , הם לא עוברים במיים , במיים הם נצמדים לשורש ולא יעברו לעולם לגוף אחר

עכשיו אם המגע איתה היה עם קונדום זה גם לא קונדומילה , הגירודים לפעמים נובעים מסבון חדש שהשתמשת או כפי שציינת מהקונדום עצמו

שזה גם סיכוי קלוש כי אם השתמשת פעם בקונדום מסוג זה אז אין מצב שזה זה

קונדומילה הוא פיטריה על האיבר מין וזה לא מגרד בכלל זה סוג של פיטריה , ולפי התיאור שלך זה מגרד

לדעתי זה אלרגיה או לחץ אטומי חרדתי שלך , תהיה רגוע [/QUOTE]

תקשיב אני מבין שאתה מבין בעניין, אני רוצה להדגיש לפני שהלכתי למכון ליווי
היה לי פצע ממש קטן במקלחת כי אני מאונן יבש בלי חומרי סיכה אתה מבין ?
והיא שפשפה לי בזיין במקלחת ולך תדע איפה היא הכניסה את היד שלה שהיינו במקלחת

ולגבי הגירודים זה הפסיק לי אחרה שבוע, ואגב נדבקתי במכון ליווי לפני 3 שנים בHPV והיבלות נעלמו מאז וגם נדבקתי בחיידק אליקבטור פלורי בגלל חוסר היגנה אצל הזונה שעשתה לי ביד ואחרזה ראיתי שיש לי פצע באיבר מין, וככה נדבקתי בנגיף

בגלל זה יש חשש ,שאני מפחד להדבק שוב במחלות מין, אני אומר לך מי ניסיון נתקלדתי מיזה בעבר

[/QUOTE]

בחור , בחיידק אלקובטור פילורי לא נדבקים ע"י מגע מיני.

נדבקתי מחלה מין?

26
[QUOTE=סופר לה טיב]
skay,

אתה לא מקפיד על הניסוח שלך וזה מקור לאי הבנות.

אחרי שכתבת ש"זה 100 אחוזים שנדבקת ממנה"

אתה כותב עכשו -

"אתה לא מבין כלום מה אסור לי לשמור על הבריאות ו? פשוט אני חושד "

אם הבנתי אותך נכון, והתכוונת לאותו דבר, אז אם חושדים זה לעולם לא ברמת קביעה של 100 אחוז.

בנוסף, יש לי בעיה לוגית להבין את המשפט הבא שלך -

"לא סובל רופאים לא נותנים לעשות בדיקה לנשאים אפילו שנדבקו בעבר "

האם יש נשא שלא נדבק בעבר?

אני לא מתייחס לשאר רשימת המלאי שהמדינה חרא, הרופא שמוק, אדיוט שאינו מבין כלום, וכל מה שיש לי לומר לך, שאולי הרופא צודק במשהו ואתה בלחץ.... היתכן?!

[/QUOTE]

טוב אולי אתה צודק נסחפתי קצת, זה לא חייב להיות 100 אחוז HPV יש המון מחלות מין שעוברות דרך מגע מיני
אבל כול הנתונים שאני חושד זה מצביע עלזה, יש כזה דבר הדבקה חוזרת של וירוס הפיפלומה יש 90 זנים

ויש המון נשאים שלא נבדקו בעבר זה נקרא הזנחה, אני אומנם יודע שנדבקתי בHPV בשנה - 2011 בתוצאות בבדיקות
אבל לא טיפלתי בזה כי ידעתי שהנגיף הזה חולף אחרה שנה או שנתיים ואכן זה קרה והיבלות ונעלמו ברגליים

אני רק חושד שהבחורה הזו הדביקה אותי בהדבקה חוזרת של HPV לאחר מגע מיני לא מוגן
וזה זכותי המלאה לעשות שוב בדיקה לגילוי וירוס HPV במרפאה פרטית ..לגלות אם אני נשא או לא

ועוד משו.. לגבי רימינג מעשי ? איך רואים שאתה לא מבין וזורק קישקושים
אפשר להידבק באליקבטור פלורי דרך מגע מיני או במגע של כלים ואוכל

אני אישית נדבקתי בחיידק הזה במכון ליווי בבן יהודה,ממגע מיני לא מוגן !!!!

נדבקתי מחלה מין?

27
סקאי אני לא בא לשפוט אותך או לבקר אותך,אלא רק ללגרום לך להתעורר ולחשוב אתה לא לומד מטעויות כל פעם אתה מציין

שנדבקת

ממגע מיני לא מוגן,האם שאלת את עצמך למה זה כל פעם קורה לך,למה לא

נזהרת והלכת על בטוח ?
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

נדבקתי מחלה מין?

28
[QUOTE=SKAY127]

[QUOTE=סופר לה טיב]
skay,

[/QUOTE]

טוב אולי אתה צודק נסחפתי קצת, זה לא חייב להיות 100 אחוז HPV יש המון מחלות מין שעוברות דרך מגע מיני
אבל כול הנתונים שאני חושד זה מצביע עלזה, יש כזה דבר הדבקה חוזרת של וירוס הפיפלומה יש 90 זנים

ויש המון נשאים שלא נבדקו בעבר זה נקרא הזנחה, אני אומנם יודע שנדבקתי בHPV בשנה - 2011 בתוצאות בבדיקות
אבל לא טיפלתי בזה כי ידעתי שהנגיף הזה חולף אחרה שנה או שנתיים ואכן זה קרה והיבלות ונעלמו ברגליים

אני רק חושד שהבחורה הזו הדביקה אותי בהדבקה חוזרת של HPV לאחר מגע מיני לא מוגן
וזה זכותי המלאה לעשות שוב בדיקה לגילוי וירוס HPV במרפאה פרטית ..לגלות אם אני נשא או לא

ועוד משו.. לגבי רימינג מעשי ? איך רואים שאתה לא מבין וזורק קישקושים
אפשר להידבק באליקבטור פלורי דרך מגע מיני או במגע של כלים ואוכל

אני אישית נדבקתי בחיידק הזה במכון ליווי בבן יהודה,ממגע מיני לא מוגן !!!!

[/QUOTE]

אתה יודע מה משעשע אצל יצורים מסוגך: יש לכם מצבור של דעות קדומות שעל פיו אתם מנסים להאשים ולהכפיש את כל העולם אישתו והנפקניות שלו במקום לבחון את העבודות ולקשר נכונה בין סיבה לתוצאה.

אז ככה : הלקובטור פילורי אפשר לחטוף דרך רוק או צואה, לכן קודם כל תבדוק למי לקקת את התחת . שנית , בהתחשב בכך שהאופציות להדבק הן מרובות ועל כן הלקובטור לא מוגר כמחלה מינית גרידא, לעולם לא תוכל לדעת בודאות אם קיבלת זאת מהחלפת רוק ( GFE) או מציצה אוראלית עם איזה נפקנית או מאיזה חומוס/צ'יפס/סלט שבלסת בדרך או כל מקום ציבורי אחר בו אכלת לאורך השנים.

נדבקתי מחלה מין?

29
חשוב להבדיל בין HPV שמקובל לומר שעובר במגע אינטימי/מיני, להליקובקטור פילורי שזו מחלה שבעצם אין לה קשר למין (למי שלא מכיר, כשהחיידק הזה פעיל, וזה רק בחלק מאוכלוסיית הנשאים, אז מתפתחות מחלות קיבה ודרכי-עיכול, חלקן לא חביבות במיוחד).

אומנם בדומה לשפעת גם הליקובקטור אפשר לחטוף מנשיקה, אבל מעריכים שלכ50% מאוכלוסיית העולם יש הליקובקטור פילורי, כך שאם הייתי במקומך סקאיי, הייתי נותן לראי שלי מבט צפוף ומתחיל לשאול את הדמות במראה מאיפה היא כל-כך בטוחה מי הדביק אותי במה.

ויותר חשוב, אם אתה באמת ישר עם עצמך: מה אתה עושה אם הבדיקה הפרטית של הHPV יוצאת שלילית ? אתה הולך ועובר אחד אחד את כל מי שקרא את הפוסט שלך והחליט שהוא לא ילך לאמילי ומעדכן אותו שזו היתה אזעקת-שוא ובעצם לא הגיע הזאב?

יש הבדל בין מחשבות לבין אמירות ויש הבדל בין אמירות לחברים קרובים לאמירות שאתה מפרסם באינטרנט שכל העולם יקרא ויידע. אתה מחרב כאן פרנסה של אישה ובוא נזכור שגם ככה זה לא שהיא קמה בבוקר לקריירה קלה וטובה שגורמת להורים שלה אושר ונחת. קצת מחשבה לא תזיק לפני שאתה מאשים ב100% מישהי שהיא ורק היא רצחה את הארלוזורוב שלך.

נדבקתי מחלה מין?

30

תשמע אני לא מאשים אותה עדיין בכלום, אני רק חושד כי היה לי גירוד באיבר מין

אני יודע שחיידק אליקובטור פלורי הוא לא מחלה מין זה ידוע
אבל אתה צריך להבין שנדבקתי בחיידק הזה דרך מגע מיני ואין דרך להסביר אתזה
כי זה מה שקרה לפני 3 שנים ועשיתי בדיקות וזה יצא חיובי אחרה כמה ימים מה תגדי עלזה?
בנושא הזה אין קשר לאימילי , כי זה משו אחר וזה משו אחר לפני שנים

ונחזור לעניין, אני חושד שאימילי הדביקה אותי במחלה מין אווקי?
אני רוצה לעשות את הבדיקות של המחלות מין דרך כללית וזה זכותי
בעיקרון אני חושד בהרפס או בנגיף HPV .. למרות שאין לי תסמינים כי זה יכול להיות במצב רדום

נראה עוד שבוע בתוצאות בדיקה

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”