כ סיכויי הדבקה - דחוף ביותר - דף 4 - סקס אדיר

סיכויי הדבקה - דחוף ביותר

32

הסיכוי שנידבקת הוא אפסי (אמנם קיים אבל אפסי)

אל תדאיג את עצמך... מה שכן, חכה שלושה חודשים ואז לך להיבדק (אין טעם להיבדק לפני כן) רק כדי שתהיה רגוע. דרך אגב, היום כבר לא מתים מHIV - זאת פשוט הפכה להיות מחלה כרונית (צריך לקחת קוקטייל תרופות כל החיים).

33
[QUOTE=shumpy]

שלום - ב-17 בנובמבר החלטתי ללכת בפעם הראשונה בחיים לנערת ליווי ברחוב בעלי המלאכה - ניסיתי להדחיק דיכאון בגלל שנזרקתי על ידי קשר ארוך שהיה לי. שילמתי 300 ש"ח, נכנסתי למקלחת וביקשתי ממנה שתבוא. התחככתי בה איזה 2 דקות עם האיבר, גם באיזור האיבר שלה (בלי גומי) מבלי להיכנס.

כעבור שבוע, ב-24 לנובמבר, הייתי אצלה ובמיטה היא התחילה לשחק עם האיבר שלי והאיבר שלה בלי גומי, בלי להיכנס, אבל עם נגיעות באיבר שלה (טיזינג כזה של התכחות איבר באיבר), אולי אפילו עם החור של האיבר שלי (לא זוכר בדיוק). אני יודע שהיא שטפה את עצמה לפני זה אבל זה כנראה לא עוזר.

כל השאר כמובן היה עם קונדום והיא הקפידה על זה מאוד.

אלה הפעמים היחידות שהייתי אצל נערת ליווי.

ב- 1/2 לדצמבר, שבוע ושבועיים אחרי, הייתה לי מגרנה ואחרי יום הצטטננתי/היה לי וירוס שעבר בעזרת חיזוקית פורטה.

לפני שבוע וחצי שוב חליתי ואחרי יומיים הרגשתי שהחלמתי, ולפני 3 ימים שוב חליתי.

בשיחה עם חבר שלי שלשום שבה התלוננתי באופן אקראי על זה שהייתי חולה לפני חודש וחצי ועכשיו עוד פעם חולה פעמיים רצוף, הוא אמר לי בלי לדעת על המגעים שלי שכנראה שיש לי HIV (אמר לי שמיגרנה ושפעת חוזרת אלה תופעות של HIV).

התחלתי לחשב תאריכים וראיתי שבאמת התחלתי להידרדר שבוע/שבועיים מאז הסקס.

אם היא נערת ליווי אז אני מניח שיש לה HIV אולי אפילו שהיא נראית בריאה.

מה הסיכוי שנדבקתי?????????????????????????? אני לא רוצה למות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מגיע לי שהלכתי לחפש את המוות שלי - כל כך צעיר!!! לא יהיו לי ילדים ואני אמות תוך כמה שנים... אני אקבל עוד צ'אנס מלמעלה???

[/QUOTE]
אוי כך כך צעיר וכל כך נאיבי. קודם כל אני רואה שאתה יודע היכן נמצע בית המרקחת הקרוב לביתך אז יחד עם החיזוקית קנה לך גם טבליות של רגיעון בשביל ההרגשה הטובה ושתוכל לחשוב ביתר צלילות.

לפי התאור שלך למהלך הדברים לא נראה לי שקיימת מגע מיני מלא ולכן הסיכויים שלך לחלות בHIV על פניו לא נראים כה גבוהים, אך אין לדעת ולכן אולי כדאי לך ללכת לרופא המשפחה + "לגגל" בחיפוש מומחה בפורום מחלות מין וללבן את הסוגיה. בכדי לישון טוב בלילה אתה יכול להגשת למרפאה ולעבור בדיקת HIV . יש אחת ברחוב לוינסקי בה תוכל לעבור את הבדיקה באופן אנונימי. רק תעשה טובה ותניח בינתיים לזה שבמרומים כי הוא עסוק בהרבה מאוד אסונות וקרימינלים אמיתיים לאחרונה . זה לא שאני בא ללגלג על האמונה שלך אלה חושב שאתה צריך לקחת את הדברים ביתר קלות כי חבל לך להכנס לסרטים של האשמות עצמיות חסרות מידה ללא בסיס עובדתי מוצק.

34
שומפי היקר.
ברוך הבא למועדון של הגברים שהלכו פעם ראשונה לזונה וחטפו חרדת מחלות.
הסטטיסטיקה המדעית אומרת שהסיכוי להידבקות בHIV במגע מיני חודרני לא
מוגן עם זונה נגועה הוא אחד ל2000 , חצי פרומיל , 99.95% שלא נדבקת.
כבר עברו חודשיים, אתה יכול להיבדק ולשים את זה מאחוריך.
להזכירך, בכלל לא בטוח שהזונה נגועה ורוב הסיכויים שהיא לא.
הסטטיסטיקה הזו לא מפורסמת ברבים וטוב שכך כדי שהציבור לא ייכנס לשאננות.

אז אגמור בשיר מזמור

35

תודה לחמוריקו - אמנם לא מרגיע שזאת מחלה כרונית. יש לי מספיק מחלות כרוניות גם בלי זה!

רימינג קצת בוטה ומלחיץ "הסיכויים שלך לחלות בHIV על פניו לא נראים כה גבוהים" אבל תודה על העצות המעשיות וההערכה.

מקס מקס - תודה על תגובתך. האם מה שעשיתי נקרא אקט מלא לא מוגן? מה שקרה שם זה שהפין שלי התחכך בפות שלה בעיקר בצורה לא ישירה (היא החליקה את הפות שלה לאורך הפין), אבל יכול להיות שאולי הפין שלי נגע ממש בקצה של הנרתיק שלה והנוזלים החיצוניים שלה... זה אקט מלא לא מוגן? זה לא מוריד עוד יותר את הסיכויים להידבק?

אה, וזה לא שלושה חודשים לחכות? ותוך כמה זמן מקבלים תוצאות?

אני מודה לכם מאוד.

36
מה שעשית זה פחות ממין מלא והבחורה אינה בחזקת נגועה והסיכוי שלך להידבק
בHIV הוא באמת קטן מאוד.
מומלץ להיבדק אחרי שלושה חודשים אבל אחרי חודשיים זה גם בסדר.
פשוט במצב הנפשי שאתה נמצא בו זה לא אנושי לחכות עוד חודש.
יש הרבה מידע באינטרנט על היכן להיבדק, כמה זה עולה, האם זה אנונימי ותוך
כמה זמן יש תוצאות.
תעשה חיפוש בגוגל, תרים כמה טלפונים, תיבדק ותפתח דף חדש.
אז אגמור בשיר מזמור

37

לתשומת לב החברים, התגובות בדיון זה מאוחדות משלושה דיונים שונים שנפתחו במקור ע"י 3 משתמשים שונים לכאורה. המשתמשים:

shumpy
sdk12
eticamik

נפסלו והושעו מהפורום עקב ריבוי זהויות בפורום ע"י משתמש יחיד !

באופן כללי הנושא הרפואי הינו בעל חשיבות וצריך לתת לו במה נאותה אך ורק כשהדברים הינם אותנטיים
ולא בעלי מגמה של זריעת בהלה ופאניקה בקרב צרכני המין בתשלום בצורה שיטתית !

בשום פנים ואופן לא ניתן את ידינו למגמות מסוג זה.

הדיון נשאר לעת עתה פתוח להמשך תגובות החברים האמיתיים.

הנהלת הפורום.

19LOLx82010-1-23 18:37:10
8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

38
יש שתי אפשרויות או שזה מתחזה או שזה מישהו שהוא באמת בכאלה
חרדות שזה גרם לו להירשם בזהות כפולה בשביל עוד קצת תשומת
לב.

אם זה מתחזה אז אוףףףף איזה מעצבנים המתחזים האלה.
באים כאילו הם במצוקה, אני מקדיש מזמני היקר ומנסה לעודד
ולהרגיע ואז מסתבר שהם מתחזים.
כל הכבוד להנהלה שעושה פה סדר. 

אם זה לא מתחזה אז אנא ממך להבהיר ולהסדיר את נושא הזהות
הכפולה.

לגופו של עניין בין אם זה מתחזה או לא, עדיין אני חושב שאין
לך כלום. הכל בראש.maxmax2010-1-23 23:35:10
אז אגמור בשיר מזמור

39
מה לעשות שהפורום מהווה מטרה נוחה לכל טמבל משועמם שמחפש בידור. או למשל כל מיני סטודנטים לסוציולוגיה...סקסואולוגיה וכאלה. מצד שני, אם יש אדם שבאמת זקוק לתמיכה שלנו, אסור להתעלם ממצוקתו. אז ביזבזנו כמה דקות בכתיבת תגובה. נו לא נורא. אולי מישהו קרא וההחכים.

כל הכבוד להנהלה.

40
חברים יקרים.
על פי מידע המצוי בידי, החבר המושעה ורב הזהויות eticamik הוא אדם אמיתי שבאמת נקלע לבעיה בריאותית המלווה במצוקה נפשית.
אני יכול לספר לכם שהבחור נבדק לכל מחלות המין והממצאים שליליים תודה לאל.
מצאו אצלו איזה חיידק במערכת העיכול והוא מטופל באנטיביוטיקה.
אז אגמור בשיר מזמור
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”