כ זהירות- אירה וולפסון - סקס אדיר

זהירות- אירה וולפסון

1

שלום לכל החברים

אירה המדוברת מוולפסון 40 מזדיינת בלי גומי

נכנסתי איתה לפני כמה שבועות אחרי שהייתי אצלה כמה פעמים ,מצצה ועשתה כל מה שהיא יודעת ,ביקשתי ממנה לעלות עלי עם הכוס שלה(להתחכך) גם זה מסוכן,התרוממה ובשנייה החדירה את הזין שלי אליה וזיינה לי את הצורה עד שגמרתי לה בפנים,האמת גמרתי תיק תק ,אמרתי לה שלא התכוונתי לזיון בלי גומי,אמרה לי אין לך מה לדאוג אני נקייה , ואתה גם נראה לי נקי,בולשיט ,בקיצור ניסיתי לדובב אותה והיא כנראה שוכבת עם עוד הרבה לקוחות קבועים שלה בלי גומי, אמרה לי שהיא פעם בחודש נבדקת במרפאה בלוינסקי,בקיצור אני לשם לא הולך יותר.עשיתי בדיקות יצא בסדר ,למרות שהבנתי שצריך לחכות שלושה חודשים.

זהירות- אירה וולפסון

4

JESUS F CHRIST

בעולם המוטרף שבו אנחנו חיים שאנחנו מוקפים בקרינה, מים מזוהמים וזיהום אוויר

להזדיין בלי קונדום עם זונה זה בערך כמו לשחק ברולטה רוסית...

וזהבת זיהומית B או C זה לא פחות גרוע מHIV ....ובמקרה הקל הרפס על הזין ושאר זוועות זה גם לא תענוג....

קלות דעת מובילה לאסון ...ותחשבו על זה ...

הברון שפיכענהאוזן

זהירות- אירה וולפסון

6

שאלה, הייתי בוולפסון וביקשתי את אירה. נעמדה בחורה עם שער שחור חלק, אף מחודד אמנם חזה גדול- מבעד לבגדים, אבל לא מתאים לתמונות ולא נתנה פרטים בידידותיות ולשאה האם מוצצת עמוק הגיבה גם באופן לא ידידותי-- האם בכ"ז זו אותה אירה.

ושאלה נוספת-- איך מוצצת והאם נותנת לגמור לה על הפנים

תודה

זהירות- אירה וולפסון

8

ממש מפחיד זה נותן חומר למחשבה.

אני אישית בשוק ומלא חלחלות איך למה ומדוע שמישהו יעשה כזה דבר ועוד זונה של 150 שקל?????

מילא החמוד הזה (שכחתי את שמו צר לי ואני סטלה מדי לחפש) שכתב פה לא מזמן על נערה באתונה שעלתה לו כמה אלפי יורו וגם זה סיכון אני עדיין לא תומך.

אנשים תתעוררו צאו מהסרט (מצחיק שהמשפט הזה בא דוקא ממני)

ותיק בתחום אם אין לך כלום אני במקומך הולך לבית כנסת ואומר ברכת הגומל.

מתפלל בשבילך שאתה נקי.

זהירות- אירה וולפסון

9
אחים שלי, אני גם פעם הייתי הולך למכונים מדי פעם ככה פעם בחודש או חודשיים
אפילו בתדירות יותר נמוכה, אבל בטח לא כמו רוב האנשים פה שממש הופכים את זה להרגל כמו ללעוס מסטיק...והאמת אחרי שקיבלתי מודעות קצת יותר גדולה ממה שהייתה לי קודם ושמעתי לא אחת סיפורים(לא רק באינטרנט)
של אנשים שנדבקו במחלות לא נעימות לא עלינו...הבנתי שזה סיכון מיותר בהנאה טיפשית של רגע, אתם פשוט שמים את החיים שלכם על רולטה.
מי שרוצה לשמוע סיפור עצוב של מישהו על התסמינים והכל שיכנס לכאן:
http://www.HIV.co.il/story001.htm

אחרי שתיקראו את הסיפור הזה אולי זה יכניס בכם קצת מודעות לדעת מול מה אתם עומדים

בכל פעם שאתם הולכים למקומות כאלו...
המחלה שמתוארת בסיפור היא לא רק סופנית וחשוכת מרפא (וגם תישאר כזאת)
אלא גם בעלת תסמינים נוראיים שתהפוך את חייו של כל נשא לגיהנום למרות שימוש בתרופות.

בכלל באתר הזה יש המון מידע כדאי לכם להיכנס.

והכי חשוב תשמרו על עצמכם! אני מאחל לכולכם להיות בריאים עד 120 !!!

זהירות- אירה וולפסון

10

[QUOTE=חרמן סטלן]
מילא החמוד הזה (שכחתי את שמו צר לי ואני סטלה מדי לחפש) שכתב פה לא מזמן על נערה באתונה שעלתה לו כמה אלפי יורו וגם זה סיכון אני עדיין לא תומך.
[/QUOTE]

זה הייתי אני, אבל לא הבנתי מי אמר שעשיתי את זה בלי הגנה ?

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”