חברים,
קוראים לה מרינה והיא עובדת כל יום משעות הצהרים ועד שעות הערב באיזור המכללות בסמוך לחוף תל ברוך.
רוסיה, גובה כ-165, רזה, חזה גדול, שיער בלונדיני פנים חמודות. הולכת תמיד עם תרמיל גב בצבעים אדום-אפור-שחור.
השירות שהיא נותנת מדהים: יחס אישי, מתוקה, מתפשטת לגמרי, לא מתקתקת, מוצצת בלי גומי, מי מרוצה יכול "לשכנע" אותה לסקס בלי גומי, היא אפילו מנשקת בפה לקוחות קבועים.
היא הופיעה באיזור לפני כמה חודשים ועד מהרה יצא שמה למרחוק, ויש שעות שההתור אליה ארוך. היא כבר מכירה את הלקוחות הקבועים ולא אחת עושה סדר בין הממתינים.
אבל, אליה וקוץ בה. הבחורה חולה בHIV. הסיפור שלה טראגי ומקומו לעיתונים, אבל היא שמה לעצמה מטרה להדביק בHIV כמה שיותר גברים, ולכן מקומה בבית הסוהר.
אבל, במדינת ישראל שבה אין חוק, אין סדר, ואין רשויות אכיפה, אף אחד אינו מטפל בנושא. כל הרשויות יודעות, כולל משרד הבריאות, המשטרה ורשויות הרווחה, וכל רשות מגלגלת את האחריות על הרשות השנייה.
ואיך אני יודע? הייתי לקוח שלה עד לא מזמן ואז במקרה שמעתי מעובדת סוציאלית שטיפלה בה את הסיפור. מיד מיהרתי לבדיקה ולשמחתי אני נקי. אבל שמתי לעצמי מטרה להזהיר את כל מי שאני יכול.
אז חברים, אם אתם יכולים, הפיצו את ההזהרה ברבים והצילו חיים.
תודה