כ אזהרה - זונה חולת HIV - או ש-לא ... - סקס אדיר

אזהרה - זונה חולת HIV - או ש-לא ...

1

חברים,

קוראים לה מרינה והיא עובדת כל יום משעות הצהרים ועד שעות הערב באיזור המכללות בסמוך לחוף תל ברוך.

רוסיה, גובה כ-165, רזה, חזה גדול, שיער בלונדיני פנים חמודות. הולכת תמיד עם תרמיל גב בצבעים אדום-אפור-שחור.

השירות שהיא נותנת מדהים: יחס אישי, מתוקה, מתפשטת לגמרי, לא מתקתקת, מוצצת בלי גומי, מי מרוצה יכול "לשכנע" אותה לסקס בלי גומי, היא אפילו מנשקת בפה לקוחות קבועים.

היא הופיעה באיזור לפני כמה חודשים ועד מהרה יצא שמה למרחוק, ויש שעות שההתור אליה ארוך. היא כבר מכירה את הלקוחות הקבועים ולא אחת עושה סדר בין הממתינים.

אבל, אליה וקוץ בה. הבחורה חולה בHIV. הסיפור שלה טראגי ומקומו לעיתונים, אבל היא שמה לעצמה מטרה להדביק בHIV כמה שיותר גברים, ולכן מקומה בבית הסוהר.

אבל, במדינת ישראל שבה אין חוק, אין סדר, ואין רשויות אכיפה, אף אחד אינו מטפל בנושא. כל הרשויות יודעות, כולל משרד הבריאות, המשטרה ורשויות הרווחה, וכל רשות מגלגלת את האחריות על הרשות השנייה.

ואיך אני יודע? הייתי לקוח שלה עד לא מזמן ואז במקרה שמעתי מעובדת סוציאלית שטיפלה בה את הסיפור. מיד מיהרתי לבדיקה ולשמחתי אני נקי. אבל שמתי לעצמי מטרה להזהיר את כל מי שאני יכול.

אז חברים, אם אתם יכולים, הפיצו את ההזהרה ברבים והצילו חיים.

תודה

3
מרינה ממשיכה לעבוד כאילו כלום לא קרה. עובדת
באינטנסיביות ליד המכללה - ליד תחנת האוטובוס . אם ההודעה
שהיא "חולה בHIV " נכונה - אני קצת מטיל ספק - הסיפור
של עובדת סוציאלית נשמע קצת לא אמין . בכל מקרה היא
כנראה קוראת את את האתר - החליפה את תרמיל הגב - בתיק ידני
בצבע שחור . בכל מקרה יש לבדוק את נכונות השמועה .

7

ביקרתי היום באיזור. נכנסתי עם הרכב לאיזור שבו הן עובדות. מרינה בדיוק סיימה עם לקוח והיא באה אלי. שאלתי אותה האם זה נכון שיש לה HIV. היא הכחישה וטענה שזו המצאה של המתחרות שלה. הצעתי לה שאדקור אותה עם סיכה ואקח דם על גבי מגבון נייר לבדיקה. סיפרתי לה שאני רופא.

היא סירבה ויצאה מהרכב!!!

בעבר היא דרשה שאכבה את המזגן בגלל שהיא לא רוצה להתקרר.

התחושה שלי לא טובה ממנה.

8

אתם לא חושבים שזה קצת יותר מדי ריסקי ללכת לזונה בתל ברוך שמזדיינת ברצף בלי להתקלח ?

שכל אחד יקח את הסיכון מראש אבל אם כבר אז לפחות שהכל יהיה מוגן (סקס ומציצה) וזו רק דעתי הצנועה.

הידעתם שהברכה הקצרה ביותר בכל הכתובים היא בת 5 מילים ?

"אל נא רפא נא לה"

בע"ה יגיע מזור לכל מחלה ומדווה
ובהמשך - אושר ורוגע לכל חרמני ישראל

יברכך הגדול וישמרך..

יגדיל לך אותו ויקשיחך ...

ירבה אורגזמותיך והשפרצותיך לרוב ...

וישם לך שלום הפותר הכל ולא רק בחלום ...

9

אני לא מבין פה את האנשים אם אמרו לכם שהיא חולה או נשאית או שהשד יודע מה.

אז למה כל ההתעסקות איתה אחד שואל אותה אחד רוצה לקחת דגימת דם עוד אחד בודק את המשקל שלה.

למה לקחת את הסיכון ותרו עליה ותעברו הלאה.מה בשביל כמה דקות של הנאה שווה לקחת סיכון כזה?

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”