כ נשוי, חדש, מכור ומלא בשאלות :) - סקס אדיר

נשוי, חדש, מכור ומלא בשאלות :)

1

שלום,

אני נשוי, חדש כאן.

בחודשים האחרונים התחלתי ללכת כפעם בשבועיים לנערות ליווי.

זה התחיל במסאז' בלבד, לאחר מכן הרפיה בלבד ועדיין המצפון היה שקט יחסית.

לאחר מכן עבר למין אוראלי ומשמה המסלול למין מלא הוא מהיר וחד כיווני .

השאלה הכי בוערת לי היא: אינכם חוששים ממחלות?ובמיוחד הנשואים מבינכם שלאחר מכן חוזרים הביתה לאישה , ילדים...

מה לגבי הבחורות שמוצצות ללא גומי? הלא הם בסכנת הידבקות ולאחר מכן כשהן מוצצות לך ללא גומי אז אתה כבר בסכנת הידבקות - זה לא מפחיד? הסיכון הוא קלוש או שפשוט מתעלמים מכך?

מה לגבי מין אורלי לבחורה? הייתי במסז' שכולל רק הרפיה, בפ"ת, אצל בחורה מדהימה שקראה לעצמה שלי, מצטער אך איני זוכר פרטים מעבר אך בטוח שאשוב לשם ואכתוב עדכון . זה נמצא בקרבת התחנה המרכזית, מעל מכון קרטה.., ולא יכלתי להתאפק ובזמן שהיא הייתה בתנוחת 69 ואוננה לי ירדתי לה בטירוף מרוב גירוי - ועכשיו כולי סרטים ופחדים מכך - אינכם חוששים לרדת לבחורה?

עוד משהו מאזור הפרנויה : הייתה תוכנית של אילנה דיין שאמרה שיש 16 בחורות נגועות בHIV באזור התחנה הישנה/חדשה בת"א - מישהו יודע על מישהי שכזו?

צקווה לעדכן גם בחדשות בקרוב, למרות שאני בכוונה לא לוקח מהאתר מספרי טלפון על מנת לנסות ולהיגמל, אך כמובן שזה לא עוזר ואז אני נמשך כמגנט בופן אקראי למקומות פתוחים

אשמח לתשובותיכם

5
maayani היקר,
המצב שאתה מתאר של חרדה ממחלות הוא שלב ידוע ונפוץ אצל מי
שמתחיל לגלוש במדרון החלקלק הזה שנקרא סקס בתשלום. במיוחד
אם זה מישהו שתמיד היה "ילד טוב".
גם אני עברתי את זה...
החרדה תוקפת, עושים בדיקות, קוראים מאמרים באינטרנט על
מחלות מין, הדעת נטרפת לכמה ימים ואח"כ החרדה עוברת והכל
בסדר.
גם כשאתה יוצא בבוקר מהבית ונכנס למכונית (או עולה על מטוס)
יש סיכוי שתהרג או תיפצע. אז למה אתה לא בחרדות מזה? כי יש
לנו מנגנון נהדר שנקרא הדחקה.
אם לא היינו מדחיקים, היינו שוקעים בדיכאון קליני ולא
מצליחים לצאת מהמיטה.
דרך אגב, הבנות העובדות צריכות לדאוג הרבה יותר מאיתנו.
בקיצור, זה יעבור לך
אז אגמור בשיר מזמור

6

תודה על ההסבר והעצה

הלב שלי היה בתחתונים!

ושאפו על החוש השישי , באמת נברתי בהתחלה ללא סוף במאמרים באינטרנט והייתי בטוח שאני חולה חחח

זה די עבר, אך חזר בו ברגע שמישהו (נחש מי ) זרק :"כדאי שתבדק".

לרוב באמת מדחיק, פרט למספר ימי חרדה בחודש

8

גם אני נשוי, הייתי בחרדות האלה וזה הרס לי את החוויה.

האמת שאני כבר כמעט ולא בעניין הזה יותר אבל אם כן- רק עם גומי, הכל עם גומי. זה לא מרגיש אותו דבר אבל זה מנטרל את הפאניקה הזאת ברגע שאתה יוצא מהמקום. אתה יודע על מה אני מדבר.

ההנאה של לקבל מציצה בלי קונדום לא שווה את החרדה, האשמה, המצפון, החיפוש אחרי נחמותצ באינטרנט וכל זה. נשואים - רק עם גומי. אין ברירה אחרת.

בעניין של לרדת לבחורה אני מאד נגד, לא ניסיתי, לא נראה לי חכם אבל אין לך יותר מדי מה לדאוג. אם היא רק עושה מסאז'ים ולא דברים ליברליים יותר סביר שהיא בסדר.

הייתי מציע לך להימנע מזה בעתיד.

10
bowownz זה כבר לא מצחיק, אתה מכניס פה אנשים להתקפי חרדה סתם!

אני זיינתי פעם בלי קונדום בחורה שהזהירו מפניה פה בפורום ואמרו לא להתפתות על זיון בלי קונדום וכמובן שהתפתתי, נבדקתי ולא נדבקתי (חחח יצא יפה), גם אותו רופא שדיברתי איתו לפני הבדיקה אמר לי עוד לפני הבדיקה עצמה שאני יכול להרגע כי רמת ההידבקות בארץ בHIV היא לא גבוהה ושאנחנו ממוקמים דיי למטה ביחס לשאר העולם מבחינת אחוזי נשאים והוא באמת צדק, הוא הוסיף שהעניין נפוץ הרבה יותר במדינות עולם שלישי וכאן הרבה פחות.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”