היפותטיות ולא פתטיות אודות אילנה
2היפותטיות ולא פתטיות אודות אילנה
3[QUOTE=scobido]מה הקשר? אתה מזיין עם קונדום אז כוסומו הקונדילומה שלה...
[/QUOTE]
4
מצטער "להרוס את המסיבה", אך - מפחיד, כמו שאמרתי
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3446040,00.html
גורם לחשוב פעמיים (ויותר) על כל העסק הזה (למרות ההתמכרות )
ואודה להנהלה אם ההודעה לא תועבר לפורום אחר מאחר ויש התייחסות ישירה לאחת מנותנות השירות כאן (אילנה) ובאפשרות "הגנה על חלק מאורחי הפורום", ולא בדיון פילוסופי אודות "סקס ומחלות..."
5אני יודע שמה שאכתוב פה ייתכן וירגיז את מנהלי הפורום ובטח ייעלם כלאחר יד לאחר הכתיבה.
אך מקווה שבכל זאת לא יעלם.
הוצאתם את כל אזהרות ההדבקות מאילנה והעברתם לשרשור בפורום של מחלות סקס (למרות שהיו בקשות לא לעשות כך על מנת למנוע מאחרים חלילה את הסיכון להדבקות כלשהי).
ייתכן שזה יעיל מבחינה רישומית, אך מה זה שווה מבחינת חופש הביטוי ומבחינת השירות שאתם נותנים למשתמשים?
באתם, בתפקיד "האח הגדול" , ושלפתם והעברתם את כל ההתכתבויות שנראו לכם לא רלוונטיות, למרות שזה חלק מהדיווח אודות אילנה, וחלק מהדיווח זה לא רק אם היא גונחת או יכולה לעשות גרון עמוק, אלא גם המצב הרפואי שלה או החשש מהמצב הרפואי שלה שעלול לסכן לקוחות אחרים.
לי זה נראה כה רלוונטי לקרוא זאת מאחר ובמידה והייתי, כמשתמש חדש מתלבט בנוגע לאילנה, מאוד קשה לי להאמין שהייתי מתחיל לנבור בפורומים אודות "היפותטיות או פאטתיות אודות אילנה (נדמה לי שכך נקרא השרשור) בפורומים אודות מחלות וכו'.
נקודה למחשבה, וגם מילות אלו, עדיין נוגעות לאילנה - אך אני מניח שגם תכתובת זו שלי תימחק או תועבר . נראה שזה over התערבות מצד מנהל הפורום, לא? אנא חישבו לפני שתכניסו יד "של האח הגדול" לתוך דברי הפורומים, חבל, זה השירות שהפורום אמור לספק למשתמשיו.
תודה
6maayani, ההתעקשות שלך לא לרוחנו !
אז ...
[QUOTE=Rider]בקשר לאילנה- זהירות מומלצת, תסתכלו לה על הרקטום, ניראה לי שהיא סובלת מקונדילומה, מחלת מין מדבקת ומאוד לא נעימה. [/QUOTE]
אז הוא כתב ... האם זה הופך את העיניין לעובדה מוגמרת ?
איך הוא יודע איך נראה חור התחת שלה האם היא נתנה לו להציץ או שמא הוא זיין אותה ? ואם הוא בא עימה במגע מיני ... ונניח והייתה לה קונדילומה, האם לא הייתה אמורה להיות סבירות מסויימת שיידבק בעצמו ??
אך הוא לא נדבק ! (ואין לו אישור רפואי על כך שנבדק או לא).
אז אם בחורה תראה אותך ותגיד לחברה שלה... שאתה נראה לה נרקומן שמזריק וחולה HIV האם זה יהפוך את זה לעובדה מוגמרת ונכונה ??
היו מספר דיונים שהעלו השערות לא מבוססות בקשר למצב בריאותי של זונה זו או אחרת וגם כשהמדווח ניסה להישמע אמין דבריו התבררו בסופו של דבר כעורבא פרח.
תשאירו את הדיאגנוזות לרופאים מומחים או שתביאו קבלות על מחלות !
מאחר ורוב הבחורות המדווחות אינן מיוצגות כאן בפורום ...
כשזה מגדיש את הסאה וגובל בהכפשה לא מבוססת אנחנו כמנהלים רואים צורך להתערב !
על כן ההתעקשות שלך אינה במקומה והתגובות בעיניין זה כן במקומן !
המלאך רפאל.
7זו מחלה דיי נפוצה ובמקרים מסויימים קטלנית אצל נשים כי היא גורמת לסרטן צוואר הרחם.
יש לה חיסון אבל הוא עדיין לא נפוץ.
[QUOTE=19LOLx8]
maayani, ההתעקשות שלך לא לרוחנו !
אז ...
[QUOTE=Rider]בקשר לאילנה- זהירות מומלצת, תסתכלו לה על הרקטום, ניראה לי שהיא סובלת מקונדילומה, מחלת מין מדבקת ומאוד לא נעימה. [/QUOTE]
אז הוא כתב ... האם זה הופך את העיניין לעובדה מוגמרת ?
איך הוא יודע איך נראה חור התחת שלה האם היא נתנה לו להציץ או שמא הוא זיין אותה ? ואם הוא בא עימה במגע מיני ... ונניח והייתה לה קונדילומה, האם לא הייתה אמורה להיות סבירות מסויימת שיידבק בעצמו ??
אך הוא לא נדבק ! (ואין לו אישור רפואי על כך שנבדק או לא).
אז אם בחורה תראה אותך ותגיד לחברה שלה... שאתה נראה לה נרקומן שמזריק וחולה HIV האם זה יהפוך את זה לעובדה מוגמרת ונכונה ??
היו מספר דיונים שהעלו השערות לא מבוססות בקשר למצב בריאותי של זונה זו או אחרת וגם כשהמדווח ניסה להישמע אמין דבריו התבררו בסופו של דבר כעורבא פרח.
תשאירו את הדיאגנוזות לרופאים מומחים או שתביאו קבלות על מחלות !
מאחר ורוב הבחורות המדווחות אינן מיוצגות כאן בפורום ...
כשזה מגדיש את הסאה וגובל בהכפשה לא מבוססת אנחנו כמנהלים רואים צורך להתערב !
על כן ההתעקשות שלך אינה במקומה והתגובות בעיניין זה כן במקומן !
המלאך רפאל.
[/QUOTE]
8אתה צודק ולא צודק כאחד. זה שמישהו דיווח שאולי יש לנערה זו או אחרת מחלת מין כלשהי בוודאי אין בכך כדי להפוך את ההשערה הזו לעובדה. כבר ראינו דיווחים כאלה בעבר שנתבררו להיות שגויים.
מהבחינה הזו, הדיווח ראוי למצוא את דרכו אל הפורום הרפואי.
יחד עם זאת, לא כל דיווח רפואי ראוי שיהיה כאן. מהבחינה הזו צודק חברנו maayani (זה שם של בחורה, לא?). הלוא מה הטעם להפריד את הדיווח בדבר המסוכנות של בחורה כלשהי מיתר הדיווחים עליה? אדרבא, דווקא יש להזהיר בכל מקרה שבו יש אכן ממש באזהרה.
היה וימצא דיווח של ממש אודות בחורה כלשהי, אני בטוח שהנהלת הפורום תשכיל להצמיד אותו לשרשור אודותיה.
9