כ שאלה למומחים - צבע השפיכה - סקס אדיר

שאלה למומחים - צבע השפיכה

1
שלום לכולכם,

אני אמנם קורא את הפורום בשקיקה כבר למעלה משנה, אבל רק עכשיו עזרתי אומץ ונרשמתי.

יש לי בעיה שנשמעת קצת כאילו היא לקוחה מהמדור 'על בנים ועל בנות' במעריב לנוער, אבל זו בעיה אמיתית שלי ואני מקווה שכל המומחים כאן בפורום יודעים לענות.

כשאני אצל נערת ליווי אחרי שגמרתי ואני שולף את השמוליק שלי מהשבלול שלה אני מסתכל תמיד בקונדום ורואה את הזרע שלי. הבעיה היא שהוא נראה לי קצת צהוב ולא כל כך לבן כמו בסרטים באינטרנט. גם כשאני מאונן וגומר בתוך טישו הזרע נראה לי צהוב במיוחד אם הטישו לבן.

בבקשה אל תצחקו עלי ועל השאלה שלי כי היא רצינית. זה נורמלי או שהזרע צריך להיות לבן ממש?

תודה מראש לכל המומחים על התשובה (אפשר גם בהודעה פרטית אם מישהו מתבייש לענות לי כאן בפורום)

מאירmeir2402009-9-2 13:14:18

2

הצבע לא חייב תמיד להיות לבן. כמו שהשתן לא תמיד בצבע צהוב והוא משתנה בהתאם לכמות השתיה שאתה שותה.

הצבע דל הזרע גם משתנה בהתאם לכמות האוננות/יחסי מין שקיימת וגם לשתיה/אוכל.

אל תדאג. כל עוד לא כואב לך כאשר אתה גומר או כל עוד אין לך צריבה - אין לך מה לדאוג.

3

בהמשך לדברים החכמים והנכונים שהוסיף הגברבשחור קח בחשבון שמה שאתה רואה בסרטים הוא לא אמיתי !

רוב הסיכויים שמה שנראה בסרטים כגמירה אמיתית הוא שימוש באמצעים כאלו ואחרים אין אחד בעולם שגומר חצי ליטר במכה.....

אגב הדברים נכונים גם לגבי הרבה דברים נוספים באותם הסרטים.....

הכל מכל כל....

4

איכס... שרשור מגעיל...

אבל אם אני כבר כאן...

לא שמעתי בחיים על שפיכה צהובה. נראה לי שיש פה בעייה.

החומר של הזרע הוא למעשה חלבון. רמת הלובן מהווה אינדקציה מסויימת לאיכות הזרע.

הזרע נוטה לשקוף כשיש בעיה במע' הרבייה או תזונה לקויה וכן עם הגיל איכות הזרע יורדת ושקיפותו עולה.

אפשר לשלוט באיכות הזרע כמו שאפשר לשלוט באיכות הבריאות שלנו באמצעות תזונה וכו'

תאכל מזון עשיר בחלבון איכותי ותראה שגוון הזרע ישתפר לכיוון של לבן עמוק ובריא במיוחד אם אתה צעיר:

דגים בעיקר דג סלמון, גריסי פנינה, שיבולת שועל מבושלת. גם טופו (סויה) מכיל חלבון טוב אבל בטופו יש הורמונים שפוגעים בחשק המיני ובאון. לגבי ביצים: אני נגד אכילת ביצים ואני בספק אם החלבון של הביצה איכותי כמו שאומרים. לדעתי זה חלבון "יד שנייה".

BKing2009-9-2 18:28:12

5
[QUOTE=BKing]

[/QUOTE]

אני לא חושב שאי פעם ראית במו עינייך מח, אתה בטוח שיש לך שכל .... ? אני מקווה שאין לך בעייה פה עם עצמך

הוא לא התכוון לצהוב כמו בסמיילי אלא בגוון לבן/צהוב חלש
וזה אמיתי והגיוני ואין כאן שום בעיה !

הגוון והריכוזיות יכולים להשתנות בהתאם להרבה גורמים בדיוק כפי שצבע השתן משתנה מגורמים אחרים.

אז Don't BKing - BE GOOD

B&B

6

בסיוטים הכי גרועים שלי לא חלמתי שאתווכח בפורום סקס על גוון השפיכה וה"ריכוזיות" שלו (כהגדרת הגאון מעליי) ועוד עם אחד שמכנה את עצמו ביזאר (בעצם זה דיון ביזארי אז אולי מקומך הטבעי כאן).

ככל הידוע לי צבע השתן משתנה בגוונים של צהוב וצבע השפיכה בגוונים של לבן.

אבל אחרי שהוכחת שמוח יכול להיות שקוף אז אולי באמת שפיכה יכולה להיות אפילו סגולה.

BKing2009-9-2 22:18:53

7

עוד כשראיתי את הסרט, מועדון הויכוחים ידעתי שאתקל במישהו כמוך. כל שהתכוונתי להדגיש זה את האמירה שלך

BKing כתב:

זה שלא שמעת על משהו זה לא אומר שהוא לא קיים ואם כן אז זו לא בהכרח בעייה כפי שטענת.

הבחור בסה"כ התבטא ואתה בבורותך כי רבה, התחלת לענות: "איכס... שרשור מגעיל..." וזה אודות שפיך בפורום זיונים/גמירות בפה/השפרצות לגב/לפרצוף וכו'.

אם אתה לא יודע (כי לא שמעת על כך מעולם) אולי עדיף שתשתוק ? במקום להלבין פני חברך ..

נו, זה עוד קצת חומר למחשבה עבור המח.

לגבי גווני צהוב (כמו בתמונה הבאה) מה שהתכוונתי להגיד שהבחור מתכוון לצהוב בהיר יותר מהמוצג בתמונה בחלק השמאלי העליון ולא כפי שאפשר לדמיין כמו בסמיילי או בחלק הימני העליון.

אני לא באמת חושב שהמח שלך שקוף אבל גבר, תשתמש בו במקום לריב אחרי הכל גם פותח השרשור אתה ואני חברים כולנו בפורום הזה.

קצת יותר פתיחות וכבוד הדדי יוסיפו לכולם.

Bזאר2009-9-2 23:44:30
B&B

8

להלן תשובה שראיתי מאתר הכללית . קח בחשבון שבקונדום יש חומרים קוטלי זרע, כך שהתגובה הכימית בהחלט יכולה לשנות את הצבע . מניסיון שלי צבע הזרע אינו לבן ממש כמו טישו אך בכל זאת אם יש לך חשש ממליץ שתיגש לאורולוג.

http://www.stips.co.il/tip/8364/%D7%A6%D7%91%D7%A2_%D7%94%D7 %96%D7%A8%D7%A2_-_%D7%9E%D7%94_%D7%90%D7%9E%D7%95%D7%A8_%D7% 9C%D7%94%D7%99%D7%95%D7%AA_%D7%A6%D7%91%D7%A2%D7%95_%D7%A9%D 7%9C_%D7%94%D7%96%D7%A8%D7%A2.htm

רימינג מעשי2009-9-3 10:6:30
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”