כ מת מפחד - סקס אדיר

מת מפחד

1

אני מבין שרוב חברי הפורום התנסו כאן במין לא מוגן או בכל מיני תופעות לא נעימות והידבקויות ממין מזדמן ולפחות אחד מהם עובד במרפאת לוינסקי(ממה שראיתי בפורום)אז אני צריך עצה כי אני משתגע

לפני חודשיים קרה לי משהו מוזר עם זונה שעובדת בכביש היתי מת מחרמנות ועצרתי לזונה שעמדה בכביש אחרי שנסענו לחורשה מאוד פחדתי ממנה כי היא זונת רחוב היא אחזה את הקונדום ביד ימין אחזה את האיבר שלי ביד שמאל וכשחשבתי שהיא באה להלביש אותו היא התחילה ללקק אותו באותו רגע צעקתי עליה "רק עם קונדום" אז היא הלבישה אותו לאחר מכן ובאמצע החדירה לכוס שלה הרגשתי שחום הגוף שלי עולה(מפחד),ואחרי שהורדתי את הקונדום ראיתי שעל הזה שלי יצאו שלפוחיות כאלה עוקצות וכמה פצעים התפתחו הלכתי לרופא עור והא אמר לי שנדבקתי בהרפס עשיתי בדיקת HSV (למציאת נוגדנים להרפס)ויצא לי שנדבקתי בהרפס של השפתיים (לא מהזונה זה כנראה מאחת האקסיות שהיו לי כי לא יתכן שנדבקתי מהזונה בהרפס ואחרי 2 דקות הוא התפרץ)

עכשיו אני לא יודע מתי כדאי לעשות בדיקתhiv( אחרי חודשיים או שלוש חודשים) ואיזה לעשות יש שלושה בדיקות כל אחת פחות מהימנה מהשניה ואיזה עוד בדיקות למחלות מין עליי לעשות

גם הקונדום נראה לי לא היה משהו אחרי שהורדתי אותו ראיתי שכל העור שלי נהיה לבן כאילו הוא הוציא צבע ומפה התחלתי לפחד "אולי היא רצתה להדביק אותי והלבישה עליי קונדום יבש" יכול להיות שקונדום ישן או פגום מוציא צבע?

מת מפחד

2

יקירי:

פחד מהווה מחסום טבעי לכל מיני הרפתקאות, ולא תמיד ה"גבורה" היא גבורה.

לעניין:

רק רופא עור/מין יכול לעזור בפתרון מהיר וטוב למצוקתך.

לדעתי, אותו מפגש לא קשור לבעיתך, וייתכן שהגירוי (והתזמון) הם שהביאו לתוצאה העגומה.

בכל זאת, על כולנו לפחד לקיים מין לא בטוח/מוגן, כולל בנות זוג מוכרות אך מזדמנות (ו/או בוגדות )

בינתיים, ממליץ להשתדל ולא להדביק הלאה....

מאחל רפואה שלמה, מהירה וקלה!!

חייך לעולם, והעולם יחייך אליך

ואם לא, שילכו להזדיין! :-)

מת מפחד

3

בוא ננסה להרגיע אותך.

חשבת שקיבלת מחלת מין מזונה ובסוף קיבלת הרפס מאחת האקסיות שלך.

בהתחשב במה שסיכנת, הסיכוי לקבל מחלת מין הוא אפסי. קיבלת מציצה עם גומי, יחסי המין המלאים היו עם גומי. אז מה הפחד שלך בעצם? הכל היה מוגן.

בשביל השקט הנפשי שלך אחרי חודשיים ממועד קיום היחסים עם הזונה אתה יכול ללכת לבצי בדיקת HIV וככה תהיה בכלל שקט.

עפ"י מה שסיפרת, הסיכוי שקיבלת איזהשהי מחלת מין היא 0.

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”