כ חיכוך איברים עם זונה - סכנת הידבקות? - סקס אדיר

חיכוך איברים עם זונה - סכנת הידבקות?

1

שלום,

עד כה תפקדתי כצופה מהצד, והשכלתי.

לצערי מזה מספר שבועות יש לי סיבות לדאגה משל עצמי.

הייתי כמה פעמים אצל אותה בחורה ואת האקט עצמו עשינו עם גומי (מציצה לא עשתה לבקשתי).

הבחורה, שהיא חשפנית לשעבר, עושה טיזינג כחימום, שכולל גם חיכוך האיבר שלה באיבר שלי, ופעם אחת זה גם היה באמבטיה.

רוב החיכוך היה באופן לא ישיר עם החור של הפין, אבל בהחלט היו לפחות בשני מפגשים שלנו, גם נגיעות ישירות עם האזורים הרטובים שלה ואולי אפילו (לא בטוח) עם הקצה של פי הטבעת שלה.

מאז אני סובל מכאבי בטן וחיידקים מוזרים שגילו לי שם בבדיקות, וקצת פצעים שהיו לי בפה. כמו כן, חוזרים על עצמם מידי פעם כאבי ראש שלפני כן לא חוויתי, וגירודים מעין אלרגיים בעיניים, אף, על העור ואפילו באשכים...

ממה שקראתי באינטרנט, הבנתי שקצה הפין הוא אזור מאוד רגיש ושבהחלט אפשר להידבק ממגע עם נוזלים (שמן הסתם קיימים באזורים האלה שלה, וזה ניכר).

האם אתם חושבים שנדבקתי בHIV? אודה על כנות מצידכם...

חיכוך איברים עם זונה - סכנת הידבקות?

3

לחדש בשטח ...

ראשית תפגין מידה של נטילת אחריות אישית תתאם פגישה עם רופא אורולוג/ית תשטח בפניהם את טענותיך ותסתמך על ממצאים רפואיים מדוייקים או שתפעל בעצת הרופא המומחה הנ"ל.

זאת במקום להשתמש בהגדרה ערטילאית של "חיידקים מוזרים".

חברי הפורום אינם רופאים מומחים או אורולוגים מוסמכים ולא ניתן לקבוע דיאגנוזה ע"ס סימפטומים לכאורה שנמסרים מעל דפי הפורום.

אני באופן אישי כמנהל הפורום לא רואה בעין יפה תגובה ראשונה מסוג זה והדבר נובע מהשאלה הראשונית שלי:

איפה היה הדיווח/דיווחים על חוויותיך בפורום טרום התפרצותך לכאן ?

דיון זה ננעל !
ממליץ לך בחום למען השקט הנפשי שלך לגשת כאמור לרופא מומחה.

עמית,
המנהל הכללי של הפורום.

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”