כ ...... - סקס אדיר

......

2
[QUOTE=נראה מצויין וסקסי]לאחר מחשבה רבה וראיתי שיש פה פורום רפואי לא היתה לי ברירה אלא לשפוך את זה החוצה האמת שהצרה הזאת שנפלה עליי התחילה לפני 3 חודשים והחזקתי את זה בבטן מרוב בושה ותסכול והבלגתי כזה.....שכאילו לא קרה כלום
לא זכור לי אם בכלל כאשר ששכבתי עם בחורה וגמרתי צרחתי צרחות כאלה כאילו שהכניסו לי סכין בבטן וגם התחלתי לרעוד כזה אין לי שמץ של מושג מה קרה
במקום להנות מההרגשה הכייפית של הגמירה חטפתי כאבים כאלה חזקים שאני לא מאמין שזה קרה פה למישהו ואחרי שעברו 3 חודשים עדיין יש לי כאבים באיבר המין אני פשוט לא יכול לגמור אני כבר בחרדה ואני כותב את זה בדמעות אני לא מסוגל לעבור את הכאבים האלה שוב אני נשבע לכם אני לא יודע איפה לקבור את עצמי באדמה בקיר או שאני יתלה את עצמי יחתוך ורידים לא יודע ואני מסוגל כאשר אני עם הגב לקיר מי שמכיר אותי יודע..... מאז 3 חודשים לא הוצאתי זרע התרחקתי מבחורות לא נמצא במגע איתם לא מבלה יותר כלום נעלתי גם את הפלאפון לא רוצה לדבר עם בנות אני בחרדה טוטאלית אפשר לקרוא לזה הלם אני חוסך מעצמי את הבושה ואת הכאב היה לי יום הולדת לפני כמה ימים נכנסתי לגיל 26 { תשעה באב} וכנראה שאת חיי המין שהיו לי נגמרו לי מול הפרצוף כבר בגיל 26 נכון לרגע זה{ אז שהזין לא מתפקד וכואב אין טעם עוד להכיר בחורות חושב כבר על חזרה בתשובה מלאה אם אכן אין פיתרון לבעיה אני חייב לציין שלפני שנה התחזקתי בדת שמרתי שבתות התפללתי כיפה ציצית בית כנסת ושוב חזרתי להיות החילוני החוטא ושוב היצר הרע נכנס בי והיצר הזה הוא בחורות והוצעת זרע ובילויים} מילא אם הייתי בן 50 60 אז לא היה אכפת לי הכאבים בשפיכה אבל מאחר שאני רק בן 26 אז זה כואב לי נורא ואני אחד שלוקח ללב כול דבר ורגיש כולם אומרים לי אתה בחור טוב אתה בחור טוב כבר שמעתי את זה אלף פעמים
אז מה שנשאר ממני זה רק המראה שלי עם לב טוב וזהו לצערי
אני מודה שנכון שאפשר בחיים גם להנות בלי סקס אבל במחשבה שנייה כשארצה להתחתן ולהביא ילדים איך אעשה זאת כאשר אינני יכול להוציא זרע פשוט כואב לי בשבילי סקס ללא גמירה זה לא סקס
כול הבדיקות דם שעשיתי נמצאו תקינות לחלוטין שום דבר לא התגלה בדם לא מחלות ולא זיהומים
לגבי ההפרשות שיוצאות לי מהזין: אני אתאר את זה ככה למשל אני סתם הולך להשתין אחרי שסיימתי להשתין אני מרגיש את ההפרשות יוצאות מהחור של הזין עם תחושה של קצת שריפה ככה זה כול פעם שאני משתין אני רק לוחץ על על הראש של הפין והנוזל הדביק יוצא בהרבה טיפות אם זאת אכן מחלת מין אז אני לא יודע כבר עם איזה בחורה רגילה שכבתי ושכבתי עם עשרות בחורות רגילות כרגע לא מצליח להיזכר מרוב שאני בהלם
אז אני פונה אליכם בבקשה אנא עזרו לי אם מישהו יודע לגבי הכאבים בשפיכה וההפרשות מהזין מי שעבר פה את גיל ה30 ומעלה ושיש לו מושג בעניין אז אני מבקש אותכם מתחנן זרקו לי איזה משהו איזה רמז משהו בכיון כי הרופאים פשוט לא מצאו תבעיה אבא שלי גם מודאג מהעניין הזה אבל גם הוא לא נתקל בסיטואציה שאני מתאר פה אני בטוח שיש פה הרבה חברים ותיקים פה בפורום שיש להם לב ורגשות ואם קראתם את הכול וזה נגע לכם אז אני פה מחכה לתגובות מהירות שלכם כי זה ממש לא סובל דיחוי אני מת מכאבים כבר 3 חודשים {אני יודע שכתוב בתורה שאסור להוציא זרע לבטלה ואלוהים מעניש על זה ואני פגמתי המון בברית אני אדם מאמין } כרגע אני אובד עצות מתוסכל חרד מפוחד ומבוייש אפילו רופאים לא יודעים אז אם הם לא יודעים אז מי כן ידע??בכי
בעקבות מה שקרה: נכנסתי ללחץ נפשי גבוהה מאוד לא יצאתי 3 חודשים מהבית בקושי מדבר ירידה בתאבון אין לי חשק לקום מהמיטה אפילו התפרצויות בכי הרופא משפחה נתן לי כדורי הרגעה שנקרא קלונקס כדי להוריד את הלחץ ולהרגע ואמר כי אם זה ימשך ישלח אותי לאשפוז פסכיאטרי במחלקה סגורה לכמה חודשים אני חנוק בדמעות אין לי שמחת חיים בכלל כולם אומרים שהשתניתי נעלתי את עצמי לגמרי בכי
מתנחם בסיגריות שמרגיעות אותי פלוס הכדור הרגעה שדי מרדים קצת {תופעות לוואי}
אני אומר אז עדיף להיות הכי מכוער בעולם ולהיות עם שמחת חיים מאשר להיות בחור יפה בלי שמחת חיים שספק אם תחזור בכלל
אז הנראה מצויין וסקסי עובר תקופה קשה מאוד שעד לא מזמן היה שפיץ בכול דבר אז היום אני נמצא עמוק עמוק על הקרשים הכי אומלל שיש כמו שאומר המשפט פעם אתה למעלה ופעם אתה למטה וההפך
זהו למעשה הסוף של הסיפור האמיתי שאני עובר לצערי הרב ומקווה בעזרת הקדוש ברוך הוא ששמו ישתבח לעד שאני יצא מזה כמה שיותר מהר+ העזרה שלכם
תודה רבה
[/QUOTE]

לאור פנייתך הנרגשת אבקש מהחברים להתייחס ברצינות וללא ציניות.

עם כל הכבוד לרופאים ולבדיקות הדם האם דיברת איתם בגלוי על הבעיה או שסתם ביקשת ביקורת של בדיקות דם ?

עליך לגשת לרופא אורולוג ולהיבדק תוך הסבר מפורט של הסימפטומים, ייתכן והפתרון קל יותר ממה שנדמה לך !

אם טרם נבדקת על ידי רופא אורולוג תוך התלוננות ותיאור הסימפטומים שמתוארים עליך לעשות זאת (זו לא המלצה אלא חובה במצבך)

לעיניין העידוד והתמיכה ליבי איתך ואתן לחברים להוסיף את דבריהם.

שימי מההנהלה ברגע של רצינות. Ermm

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

......

3
מר סקסי

שימי בקש התנהלות רצינית ואני לא מתווכח עם הוראות מגבוהצחוק

להלן קישורית לרשימות רופאים מומחים בארץ כפי שפורסם בעיתון מעריב מדי פסח.

לא הרשימה המעודכנת ביותר ולא מחייבית שהרופאים אכן יהיו הטובים בתחומם אך בהחלט מקום להתחיל ממנו. לפי מה שידוע לי אחד מהרופאים ברשימה ( דר יגאל מדג'אר שהוא מומחה לפיריון הגבר) עובד גם עם קופ"ח מכבי כך שאם אתה שייך לקופה זו תוכל לנסות לקבוע תור דרך האורולוגים של הקופה. בכלל, אם אתה או חבר פורום עם בעיה דומה, שייך במקרה למכבי וגר באיזור המרכז אני יכול להמליץ לך בפרטי על עוד אורולוג שהוא מומחה לפריון הגבר במידת הצורך.

לצערי אי אפשר ללא הערת ביקורת:

התחלת את חייך בפורום לאחרונה בכך שפרסמת בקשות להמלצה לנערות ליווי, וכמו כן התרברבת ביכולת שלך לקבל מסנדרה/מוניק את המגיע לך. איך אומר לך זאת בעדינות: לוגית זה לא מסתדר לי עם הסיפור שפרסמת פה כרגע. נתתי את עזרתי הצנועה עד כמה שאני יכול, אך אני מאוד מקווה שאינך משטה בנו.
רימינג מעשי2010-10-25 21:50:10

......

4
רימינג הקדים אותי בשניה וחצי. אם אני טועה - אתנצל כראוי, אבל עברתי עכשיו על כל הפוסטים שהסקסי פרסם בפורום בכמעט-חודש שהוא כאן, ואני לא יכול להשתחרר מההרגשה שהדבר הזה לא ממש אמיתי - חשד שהעליתי כבר בתגובה לאחת ההודעות הקודמות שלו. מציע להנהלה לפקוח חצי עין.
Sex is like a bank account: after you withdraw you lose the interest!

......

5
הוא כנראה ניסה להתקבל לחבורה העליזה שלנו וחשב לדבר בשפתנו ....
זה עדיין לא אומר שהוא לא מצא אותנו בגוגל תחת החיפוש "פורום סקס רפואי" ... בחיפושיו אחר מידע.

הפורום משופע בעוברי אורח שמן הסתם חלק קטן מהם בהמשך נשארים לדווח.

מי שמוכן לספר לחברים כיצד נפל לכאן "במקרה" ולאיזו דרגה/ותק הגיע בפורום כדי לאשש לכולכם את טענתנו זו, יבורך !

עם כל הכבוד, הזכות למידת הסקפטיות המקסימאלית שמורה דווקא לנו מאחר ואנחנו נוהגים במידת הסקפטיות המקסימאלית ואין כל פסול להתייחס לבעיה המוצגת למי שיש פנאי ורצון.

אני נוטה להאמין למצוקתו וחוזר על המלצתי לבחור.

שימי ברגע נדיב של לארג'יות קריצה להסברים צחוק

......

6
תהיה בריא גבר גבר.
כמו שאמרו ידידי המלומדים תיגש דחוף לרופא אורולוג או לרופא עור ומין אל תתבייש ותספר בדיוק מה הבעיה.
אני בטוח שיש לזה טיפול יעיל.
תעדכן אותנו...
אז אגמור בשיר מזמור

......

7
[QUOTE=נראה מצויין וסקסי]לאחר מחשבה רבה וראיתי שיש פה פורום רפואי לא היתה לי ברירה אלא לשפוך את זה החוצה האמת שהצרה הזאת שנפלה עליי התחילה לפני 3 חודשים לא זכור לי אם בכלל כאשר ששכבתי עם בחורה וגמרתי צרחתי צרחות כאלה כאילו עדיין יש לי כאבים באיבר המין אני מודה שנכון שאפשר בחיים גם להנות בלי סקס אבל במחשבה שנייה כשארצה להתחתן ולהביא ילדים איך אעשה זאת כאשר אינני יכול להוציא זרע פשוט כואב לי בשבילי סקס ללא גמירה זה לא סקס
כול הבדיקות דם שעשיתי נמצאו תקינות לחלוטין שום דבר לא התגלה בדם לא מחלות ולא זיהומים
לגבי ההפרשות שיוצאות לי מהזין: אני אתאר את זה ככה למשל אני סתם הולך להשתין אחרי שסיימתי להשתין אני מרגיש את ההפרשות יוצאות מהחור של הזין עם תחושה של קצת שריפה ככה זה כול פעם שאני משתין אני רק לוחץ על על הראש של הפין והנוזל הדביק יוצא בהרבה טיפות
אז אני פונה אליכם בבקשה אנא עזרו לי אם מישהו יודע לגבי הכאבים בשפיכה וההפרשות מהזין זרקו לי איזה משהו איזה רמז משהו בכיון אני מת מכאבים כבר 3 חודשים

[/QUOTE]

שלום לך ידידי,אני קראתי כל מה שכתבתה והירגשתי צורך להגיב אולי בתגובה שלי אוכל לעזור לך בעניין שלך.

תיראה קודם כל אני מרגיש שאתה מגזים בעיניין החרדה,מתנתק מהעולם וגם מהמשפחה,נועל עצמך בחדר לבד עם כדורי הרגעה וסיגריות,זה אחי לא יפתור את הבעיה,להפך זה יגרום לך לניתוק מוחלט מהסביבה.

המחלה שאתה מתאר אותה ולפי מה שאתה אומר אני יודע על איזה מחלה אתה מדבר.לחבר שלי היתה לו מחלה הזאת,זאת מחלת מין ניקראית גונוריאה.

לפי התיאור שלך: כאבים כל הזמן באיבר המין,עם הפרשות מהזין,עם יציאת נוזל דביק לבן מהזין,זאת מחלת מין ניקראת זיבה (גונוריאה).

אתה עשיתה רק בדיקות דם ולא עשיתה בדיקות שתן,כי החיידק של המחלה הזאת מופיע רק בבדיקת שתן,תירגע זה חיידק אפשר לטפל בו ולא נגיף קשה משנה את הצורה שלו.לחיידק הזה יש לו טיפול.

הגברים נוטים יותר ללקות במחלה מאשר נשים, כאשר על כל 3 גברים ישנן 2 נשים חולות. שיא שכיחות המחלה בגברים הוא בגילאים 20-24 והשיא בנשים הוא בגילאים 18-24. מכל 10 חולים במחלה, אשר מקבלים טיפול, שניים חוזרים שוב עם סימני המחלה תוך 6 שבועות, ואילו שניים נוספים שבים תוך שנה. היות שהחיסון המתפתח אינו מקנה הגנה בפני מאורעות חוזרים, ניתן למצוא חולים שעברו כ- 20 התקפי זיבה במהלך חייהם.

מהם סימני המחלה?
תקופת הדגירה (אינקוביציה) קצרה ונמשכת 2-7 ימים, אם כי סימני המחלה יכולים להופיע החל מיום אחד ועד שבועיים אחרי ההדבקה. קיים הבדל משמעותי נוסף בין שני המינים. כאשר רוב הגברים (80-90%) מרגישים בסימני המחלה, ואילו רק מיעוטן של הנשים (10-20%) יודע על קינון המחלה.

בגברים: ברוב המקרים - הפרשה צהובה חלבית סמיכה מהשופכה (איבר המין). לרוב מתלווה גם כאב או צריבה במתן שתן. התופעות מתחילות לרוב כ 5 עד 7 ימים לאחר ההדבקה.

בגברים, התלונות והסימנים השכיחים הם: הפרשה מוגלתית מקצה אבר המין, צריבה ותכיפות במתן שתן, או שפיכת זרע. לסימנים אלו יכולים להתלוות כאב גרון ונפיחות ורגישות בבלוטות לימפה איזוריות. במגע מיני אנלי, תיתכן מעורבות פי הטבעת ובמגע אוראלי – מעורבות הלוע.

בגברים הסיבוכים כוללים דלקת מתמשכת וכרונית של השופכה, המביאה לכאב, לצריבה ולתכיפות במתן שתן או זרע. דלקת אשכים ודלקת הערמונית (פרוסטטה), שהיו נפוצים בעבר, נדירות היום.

מעניין וחשוב לדעת שעד 50% מהגברים לא מתייחסים לתלונות קלות ודוחים את הפניה לרופא, אפילו עד חצי שנה לאחר ההדבקה. ברור שבינתיים, במהלך תקופה זו, גברים אלו משמשים מקור להדבקת בנות זוגם ולהפצתה של המחלה.

כיצד נעשית האבחנה?
בגברים– יש לקחת מעט מן ההפרשה מקצה אבר ולשלחה למעבדה לתרבית. ניתן לקחת תרביות נוספות מהלוע ומפי הטבעת וכמו כן לבצע צביעה מיוחדת של ההפרשה לזיהוי החיידקים באמצעות המיקרוסקופ.

מהו הטיפול?
קיימות מספר שיטות לטיפול, כשהנפוצה מכולן היא מתן פניצילין ביום הראשון ותכשיר ממשפחת הטטרציקלינים בהמשך, לשבוע ימים. טיפול זה יעיל לרוב הן כנגד חיידקי הזיבה והן כנגד חיידקי הכלמידיה המתלווים. יש לדעת שמזה כ- 20 שנים ידועים בעולם זנים של חיידק הזיבה אשר עמידים כנגד הפניצילין ואינם מגיבים כאשר הוא ניתן. בארצות הברית, למשל, שכיחות זנים אלו בקרב חיידקי הזיבה הוא 0.5% אולם בדרום מזרח אסיה שכיחותם מגיעה עד כדי 50%. לאור נתונים אלו, יש חשיבות רבה לבצוע תרבית קודם.מתן הטיפול, וכמו כן לקבוע רגישות החיידק לפניצילין. הטיפול היעיל נגד חיידק הזיבה העמיד לפניצילין הוא זריקה חד פעמית של ספקטינומיצין.

דרך הטיפול הטובה ביותר היא המניעה: שימוש באמצעי מניעה חציצתיים, בעיקר קונדום, מועיל להקטנת הסיכון להידבקות במחלה. עוד מומלץ שלא לקיים יחסי מין עם גברים הסובלים מהפרשות מקצה אבר המין.

לפיכך הטיפול המומלץ כיום לזיהום גונוקוקלי אורוגניטלי [אברי המין וצינור השתן] ו-אנורקטלי [פי טבעת וחלחולת] הינו זריקה תוך שרירית של צפטריאקסון ceftriaxone [רוצפין] 125 מ"ג.

מקובל להוסיף תכשיר ממשפחת הטטרציקלינים לשבוע ימים או אזיטרומיצין 2 גרם חד פעמית כנגד חיידקי הכלמידיה העלולים להתלוות.

בסוף אני מקווה שיכולתי לעזור לך כמה שאפשר,חבר שלי קרוב אלי נידבק במחלה הזאת,והייתי מלווה אישי שלו בזמן המחלה שלו,לוקח אותו,ברגע הראשון שקראתי את התופעות והסימנים שאתה מתאר,ידעתי בדיוק על מה את מדבר.כי כל התיאורים שלך מובילים לסימנים של המחלה הזאת.

אני מתפלא ממך שעשיתה בדיקות דם ולא עשיתה בדיקות שתן!! כי אם יש מחלה בגוף עושים בדיקות מקיפות ולא רק דם.יש חיידקים או נגיפים מופיעים בנוזלי הגוף חוץ מהדם.

בסוף אני נותן לך האתר הריפואי שלקחתי ממנו המידע הזה,ואתה יכול לבד לשבת ולקרוא אותו היטב,או לכנס לגוגל ותעשה שם חיפוש על ''גונוריאה''.

רפואה שלמה שתהיה לך,תלך לעשות בדיקות שתן דחוף ותיעדכן אותנו בסוף,אני אשמח לראות תשובה שלך כאן בקרוב.

החלמה ורפואה שלמה ידידי.

תמיד בשטח למען כולם.

......

8
אני מצטערת שהמצב משפיע עליך נפשית כל כך קשה ומאמינה שעם טיפול נכון זה יעבור כלא היה, אין כמעט ספק שזוהי מחלת מין כלשהי ואין ספק שזהו מצב בר טיפול. תשובות מלאות יותר בעניין הגישה והטיפול ניתנו מעלי.

אבל כתבת:

"חושב כבר על חזרה בתשובה מלאה אם אכן אין פיתרון לבעיה אני חייב לציין שלפני שנה התחזקתי בדת שמרתי שבתות התפללתי כיפה ציצית בית כנסת ושוב חזרתי להיות החילוני החוטא ושוב היצר הרע נכנס בי והיצר הזה הוא בחורות והוצעת זרע ובילויים} מילא אם הייתי בן 50 60 אז לא היה אכפת לי הכאבים בשפיכה אבל מאחר שאני רק בן 26 אז זה כואב לי נורא ואני אחד שלוקח ללב כול דבר"

קודם כל, גם כאשר תהיה בן 50+ הדבר ישפיע עליך קשה מאוד, נפשית ופיזית, החיים והמיניות לא נגמרים ברגע שאתה חוצה את גיל חמישים, ואולי אתה אפילו קצת יותר "גבר" מאשר היית בגיל 26- כי אתה בטוח תהיה יותר חכם ושלם עם עצמך.

לבינתיים אני מניחה בצד את כל הסתירות שעולות בעקבות הודעות קודמות, בגלל היאוש שנשמע ממילותיך כאותנטי.

אבל חשוב יותר מהכל, אם אתה מרגיש כחוטא וכיצור רע - תפסיק את כל מה שגורם לך להרגיש כך. כל האנטיביוטיקה בעולם לא תעזור לך להיטהר מהדברים שאתה מרגיש כלפי עצמך. עשה רק דברים שאתה מסוגל לחיות איתם בשלום.

ואגב: קלונקס הוא כדור הרגעה חזק, אין לי מושג כמה מ"ג אתה לוקח וזה גם לא מאוד משנה- זה כדור מאוד ממכר!! אני ממליצה לך להפסיק אותו בהקדם

זונה מאושרת2010-10-26 15:58:33
קישור לאתר הפרטי שלי:

......

10
אין לך מה לכעוס, להיות מאוכזב או לשים איקסים על חברים ותיקים ותורמים.
הספקנות של החברים הייתה די צפויה מראש ולא בכדי, זו גם הסיבה שהתנסחתי כפי שהתנסחתי בהקדמה.

לא היית צריך להתבטא כלפי רימינג מעשי וכלפי טום2205 כפי שהתבטאת.

מעבר לכך מאחל לך רפואה שלמה ותדאג לעדכן אותנו אחרי הביקור אצל האורולוג.

שימי - מצוות מנהלי הפורום.

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”