כ
פורום הסקס הגדול בישראל המרכז עבורכם את כל הדירות הדיסקרטיות, נערות ליווי, קוקסינליות, גייז יחיסי שליטה ועוד..
https://bb.issearching.com/
תיראה קודם כל אני מרגיש שאתה מגזים בעיניין החרדה,מתנתק מהעולם וגם מהמשפחה,נועל עצמך בחדר לבד עם כדורי הרגעה וסיגריות,זה אחי לא יפתור את הבעיה,להפך זה יגרום לך לניתוק מוחלט מהסביבה.
המחלה שאתה מתאר אותה ולפי מה שאתה אומר אני יודע על איזה מחלה אתה מדבר.לחבר שלי היתה לו מחלה הזאת,זאת מחלת מין ניקראית גונוריאה.
לפי התיאור שלך: כאבים כל הזמן באיבר המין,עם הפרשות מהזין,עם יציאת נוזל דביק לבן מהזין,זאת מחלת מין ניקראת זיבה (גונוריאה).
אתה עשיתה רק בדיקות דם ולא עשיתה בדיקות שתן,כי החיידק של המחלה הזאת מופיע רק בבדיקת שתן,תירגע זה חיידק אפשר לטפל בו ולא נגיף קשה משנה את הצורה שלו.לחיידק הזה יש לו טיפול.
הגברים נוטים יותר ללקות במחלה מאשר נשים, כאשר על כל 3 גברים ישנן 2 נשים חולות. שיא שכיחות המחלה בגברים הוא בגילאים 20-24 והשיא בנשים הוא בגילאים 18-24. מכל 10 חולים במחלה, אשר מקבלים טיפול, שניים חוזרים שוב עם סימני המחלה תוך 6 שבועות, ואילו שניים נוספים שבים תוך שנה. היות שהחיסון המתפתח אינו מקנה הגנה בפני מאורעות חוזרים, ניתן למצוא חולים שעברו כ- 20 התקפי זיבה במהלך חייהם.
מהם סימני המחלה?
תקופת הדגירה (אינקוביציה) קצרה ונמשכת 2-7 ימים, אם כי סימני המחלה יכולים להופיע החל מיום אחד ועד שבועיים אחרי ההדבקה. קיים הבדל משמעותי נוסף בין שני המינים. כאשר רוב הגברים (80-90%) מרגישים בסימני המחלה, ואילו רק מיעוטן של הנשים (10-20%) יודע על קינון המחלה.
בגברים: ברוב המקרים - הפרשה צהובה חלבית סמיכה מהשופכה (איבר המין). לרוב מתלווה גם כאב או צריבה במתן שתן. התופעות מתחילות לרוב כ 5 עד 7 ימים לאחר ההדבקה.
בגברים, התלונות והסימנים השכיחים הם: הפרשה מוגלתית מקצה אבר המין, צריבה ותכיפות במתן שתן, או שפיכת זרע. לסימנים אלו יכולים להתלוות כאב גרון ונפיחות ורגישות בבלוטות לימפה איזוריות. במגע מיני אנלי, תיתכן מעורבות פי הטבעת ובמגע אוראלי – מעורבות הלוע.
בגברים הסיבוכים כוללים דלקת מתמשכת וכרונית של השופכה, המביאה לכאב, לצריבה ולתכיפות במתן שתן או זרע. דלקת אשכים ודלקת הערמונית (פרוסטטה), שהיו נפוצים בעבר, נדירות היום.
מעניין וחשוב לדעת שעד 50% מהגברים לא מתייחסים לתלונות קלות ודוחים את הפניה לרופא, אפילו עד חצי שנה לאחר ההדבקה. ברור שבינתיים, במהלך תקופה זו, גברים אלו משמשים מקור להדבקת בנות זוגם ולהפצתה של המחלה.
כיצד נעשית האבחנה?
בגברים– יש לקחת מעט מן ההפרשה מקצה אבר ולשלחה למעבדה לתרבית. ניתן לקחת תרביות נוספות מהלוע ומפי הטבעת וכמו כן לבצע צביעה מיוחדת של ההפרשה לזיהוי החיידקים באמצעות המיקרוסקופ.
מהו הטיפול?
קיימות מספר שיטות לטיפול, כשהנפוצה מכולן היא מתן פניצילין ביום הראשון ותכשיר ממשפחת הטטרציקלינים בהמשך, לשבוע ימים. טיפול זה יעיל לרוב הן כנגד חיידקי הזיבה והן כנגד חיידקי הכלמידיה המתלווים. יש לדעת שמזה כ- 20 שנים ידועים בעולם זנים של חיידק הזיבה אשר עמידים כנגד הפניצילין ואינם מגיבים כאשר הוא ניתן. בארצות הברית, למשל, שכיחות זנים אלו בקרב חיידקי הזיבה הוא 0.5% אולם בדרום מזרח אסיה שכיחותם מגיעה עד כדי 50%. לאור נתונים אלו, יש חשיבות רבה לבצוע תרבית קודם.מתן הטיפול, וכמו כן לקבוע רגישות החיידק לפניצילין. הטיפול היעיל נגד חיידק הזיבה העמיד לפניצילין הוא זריקה חד פעמית של ספקטינומיצין.
דרך הטיפול הטובה ביותר היא המניעה: שימוש באמצעי מניעה חציצתיים, בעיקר קונדום, מועיל להקטנת הסיכון להידבקות במחלה. עוד מומלץ שלא לקיים יחסי מין עם גברים הסובלים מהפרשות מקצה אבר המין.
לפיכך הטיפול המומלץ כיום לזיהום גונוקוקלי אורוגניטלי [אברי המין וצינור השתן] ו-אנורקטלי [פי טבעת וחלחולת] הינו זריקה תוך שרירית של צפטריאקסון ceftriaxone [רוצפין] 125 מ"ג.
מקובל להוסיף תכשיר ממשפחת הטטרציקלינים לשבוע ימים או אזיטרומיצין 2 גרם חד פעמית כנגד חיידקי הכלמידיה העלולים להתלוות.
בסוף אני מקווה שיכולתי לעזור לך כמה שאפשר,חבר שלי קרוב אלי נידבק במחלה הזאת,והייתי מלווה אישי שלו בזמן המחלה שלו,לוקח אותו,ברגע הראשון שקראתי את התופעות והסימנים שאתה מתאר,ידעתי בדיוק על מה את מדבר.כי כל התיאורים שלך מובילים לסימנים של המחלה הזאת.