כ אזהרה חמורה ושאלה מה עלי לעשות - סקס אדיר

אזהרה חמורה ושאלה מה עלי לעשות

1
אני מוכרח לדווח על חוויה לא נעימה שעברתי כרגע. אני 8 שנים הולך לנערות ליווי ודבר כזה לא קרה לי מעולם.

קבעתי לשעה 20:00 עם בחורה בשם אלינור

(טלפון - 0528530416)

הגעתי בשעה הנקובה וכאשר נכנסתי והסתכלתי עליה לא היתה לטעמי. אמרתי לה שלא מתאים לי בנימוס ומיד ביקשה דמי ביטול. כמובן שאמרתי לה לא וניסיתי לעזוב את הדירה. הבחורה ניסתה לחסום לי את הדרך אך עקפתי אותה והגעתי לדלת והתחלתי לפתוח את הדלת. כאשר התחלתי לצאת הרגשתי מכה חזקה בגבי ויצאתי.

כאשר הגעתי הביתה והורדתי את החולצה ראיתי כי אני מדמם ויש לי חתך (מתקשה לראות כי זה בגב).

אני אדם מנומס ומעולם לא קרה לי דבר כזה. עכשיו אני לא יודע עם מה היא היכתה אותי. החולצה לא חתוכה אני בהתלבטות אולי מדובר בציפורן או בטבעת אבל בכל מקרה לא יודע מה עלי לעשות - האם עלי ללכת ולהיבדק לHIV או לקבל טיפול מונע?

אשמח לתגובות כי הנושא מלחיץ אותי.
19LOLx82010-12-06 22:01:05

2
מאחר וקיים דיון אודותיה:

הדיון המיותר שפתחת הועבר לפורום הדאגות הרפואיות ....

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

4
Dark Prince, תשמע. אתה נמצא כרגע בחששות והסיבוה מובנת. זה קורה מידי פעם שאנשים במצב כזה כותבים לנו פה מתוך החשש שלהם.
בתור מי שבעצמו עבר פעם סרט אימים כזה, אני יכול להזדהות עם הפחד.

מבחינה סטטיסטית החשש שלך לא מבוסס. מספר האנשים בארץ שיש להם את המחלה הזאת הוא מהנמוכים בעולם. אם אני לא טועה מדובר ב- 7000) (מספר זה כולל גברים אם אני לא טועה). הנשים שעוסקות בתחום הזנות וחולות בזה הוא עוד יותר מזערי. אם יש כאלה, אני מעריך שמדובר בעשר או עשרים מסוממות בתחנה המרכזית ברוב המקרים.

בנוסף- מדובר במחלה שקשה יחסית להידבק בה. אפילו ביחסי מין לא מוגנים הסיכוי להדבקה קטן בהרבה מהסיכוי לא להידבק, במיוחד עבור הגבר.
בהנחה שהיא נתנה לך מכה באגרוף, באמת סביר להניח שמדובר בטביעת הטבעת- זה גם מסביר את העובדה שאין לך חור בחולצה.
תבדוק טוב את הפצע ואת הגודל שלו ולפי זה תקבע ממה זה נגרם.
אלא אם כן היא דקרה אותך עם מחט או שהיא נשכה אותך ופתחה לך את העור- הסיכוי להדבקה הוא אפס.

אפילו אם היא נשאית- דבר שמאוד לא סביר- לא נדבקים מטבעת.

אתה צריך לשקול האם להגיש תלונה נגדה. אומנם- היא יכולה לשקר אבל יש גם סיכוי שהיא תודה בלחץ החקירה ואז תדע עם מה היא היכת אותך.
בקיצר- הסיכון שלך לפי מה שאתה מספר הוא כל כך פנטסטי שעדיף לך להירגע ולא להסתכן מלחטוף התקף לב מרוב דאוגות.

6
לפי הסיפור- אין צורך להחזיק לו אצבעות- היא כנראה נתנה לו מכה והוא נפגע מטבעת. לגבי הגשת תלונה- אני דווקא בעד. אם אתה לא חושש להיחשף- לא נראה לי שיש לך מה לחשוש. בכל מקרה- "חשיפה"- משמעותה בפני ההמשטרה בעיקר. השאלה היא האם אתה נשוי או שיש לך בת זוג והדבר יגרום לבעיות איתה.
בכל אופן- הגשת תלונה היא הדרך הכי טובה לגלות מה היא עשתה לו. בנוסף- הדבר עלול להרתיע אותה מלחזור על התנהגותה.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”