כ אני אובד עצות... מין בלי קונדום.... - סקס אדיר

אני אובד עצות... מין בלי קונדום....

1
חברה, אני באמת אובד עצות, והפורום הזה הוא מקלטי האחרון...

אז ככה, אני בן 20, צנחנן בשירות סדיר...

עד לפני כשנה הייתי בתול... ואז הלכתי לדיאנה(הזונה-מעסה מרחוב רש"י ברמת גן... שחברי הפורום היקרים המליצו עליה),

ושכבתי איתה עם קונדום, אבל נגעתי לה בכוס, והתמזמזנו צרפתיות עם לשון...

ולגבי ההווה, אני כבר בערך שבועיים מחפש באתרים בחורות מבוגרות חרמניות.... והשבוע מצאתי....

הראשונה: רווקה בת 36 מירושלים (שמנה מאד), ואיתה התנשקתי עם לשון חופשי, נגעתי לה בכוס, היא נגעה לי באיבר המין,

וכששכבנו שמתי קונדום, אבל כנראה ששמתי אותו גרוע וכשגמרתי גילתי שהוא לא עליי....

מאז ששכבתי איתה(3 ימים) יש לי יובש בשפתיים...

השנייה: אתמול מבוגרת בת 50 (גרושה +2) , שלחה לי תמונה והיא היתה פצצה, והיום הלכתי איתה לבית קפה, ואחרי זה השכרנו חדר....ושכבתי איתה בהתחלה עם קונדום... ואז היא ביקשה שאני יוציא... ובסוף הוצאתי אותו ושכבנו בלי(הייתי חרמן ועשיתי טעות) ...

וגם ירדתי לה והיא גמרה תוך כדי שהיא מזיינת לי תלשון...

עכשיו לתכלס: אני בסרטים רעים שיש לי הרפס בשפתיים(בגלל היובש), ומחלות מין נוספות, ואני חייל קרבי ואין לי איך להיבדק..

ואני כל כך מיואש עד שאני רוצה להתאבד שכנראה שנדבקתי במחלת מין...

ובנוסף היא רוצה לשכב איתי מחר, כשהילדה שלה בבצפר, (היא לא רוצה קונדום)... ואני לא יודע אם ללכת...

כלומר, אם נדבקתי ממנה, מזה משנה שאני ישכב איתה שוב... אם יש לה מחלת מין אני כבר הודבקתי ולכן לא משנה אם אשכב איתה שוב(יש לציין שהיא אמא לילדים אז אולי אני סתם בסרטים על מחלות מין..)

תעזרו לי בבקשה, אני על סף התאבדות...

2
חייל יקר, ההודעה הזו שלך נראית כמו קומדיה אחת גדולה של טעויות....אבל בגלל שאתה צעיר נסלח לך קריצה

1. לך לחר"פ ותבקש לעשות בדיקות דם, אתה לא צריך לתת להם דין וחשבון עם מי שכבת, רק להגיד שאתה חושש שנדבקת במחלת מין. אם החר"פ לא בא בחשבון יש את "מרפאת לווינסקי" בת"א ששם עושים בדיקות לכולם, בחינם ובעילום שם, רק צריך להתקשר ולקבוע תור.

2. תפסיק לקיים יחסים מין לחלוטין עד שאתה לא יודע שאתה נקי ממחלות!

3. הרפס לא מתפרץ בעקבות יובש בשפתיים....הוא עובר דרך מגע של עור בעור, עליך לחכות עד שהפצע יחלים עד חזרתך לפעילות מינית, לדעתי הרפס של השפתיים הוא אינו מוגדר כמחלת מין- אלא רק הרפס גניטלי (שלפוחיות באיברי המין)

בין אם אני צודקת או טועה זה ממש לא משנה-

עד שההרפס לא עובר ועד שהבדיקות דם לא חוזרות נקיות אל תקיים יחסי מין מכל סוג!!

4. במידה ונדבקת במחלת מין כלשהי (למעט HIV) זה לא סוף העולם!! כמה ימים של אנטיביוטיקה והכל עובר.

5. הרבה יותר פשוט לעשות בדיקות דם מאשר להתאבד קריצה

6. תפסיק לקיים יחסי מין לא מוגנים! במידה ואתה מתפתה לקיים יחסי מין בלי קונדום אתה מעמיד את עצמך במודע - בסיכון לחטוף מחלות מין. במקרה כזה אתה יכול להאשים רק את עצמך...

לך להיבדק! והכי חשוב- תפסיק לקיים יחסי מין עד שאתה יודע שאתה נקי!

קישור לאתר הפרטי שלי:

4
עוד דבר קטן.
זה שקיימתם יחסים לא מוגנים פעם אחת לא אומר שהעברתם את כל המחלות ואפשר להפסיק להשתמש בקונדום.
בחורה שמקיימת יחסי מין לא מוגנים עם אנשים שהיא לא מכירה זה פתח שלא כדי לעבור בו, גם עם קונדום
במידה ובלוינסקי יש תור ארוך תגיד שאתה חושב שנדבקת ושיש לך סימפטומים ויקבלו אותך מיד

לא קופצים ממטוס ללא מצנח
ולא מזיינים ללא קונדום

משה מינייס

מי שחי על הקצה תופס פחות מקום

5
אני לא פה להטיף לך מוסר אלא רק להעיר אותך שזה חוסר אחריות מצידך לקיים יחסי מין יותר מפעם אחת בלי קונדום לאחר שאתה לא יודע אם נדבקת במשהו,אבל לא סוף העולם כפי שמירב המקסימה ציינה אתה חייב להבדק כדי לקבל אינדקציה איפה אתה עומד ומה מצבך הבריאותי
אל תתאבד החיים יקרים וכל יום לומדים משהו חדש החיים הם אונברסיטה של החיים
אל תשכב עם אף אחת בלי קונדום ואם היא לא מסכימה תראה לה את הדלת החוצה,הבריאות והחיים שלך ואתה בגילך הצעיר יש לך עוד הרבה לחוות ולהנות להתאהב ולהתרגש מבחורות החיים יקרים שמור עליהם
קריצה

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

9
לכל החברה שהתעניינו במצבי אני ממש מודה לכם על העצות,

ולחברה שרק רצו לדעת איפה יש גרושות חרמניות - קוראים לאתר "נפגשים" והוא בחינם, ויש שם מלא גרושות.

הלכתי למרפאת לוינסקי ועשיתי שם בדיקות, אבל האחות ציינה שהם לא מקיימים שם את כל הבדיקות, רק חלק.

מאז לא קיימתי שום יחסי מין (למרות שהמבוגרת הזאת לא מפסיקה להטריד אותי שרק רציתי איתה זיון חד פעמי.... חולת נפש אמיתית)

ואני אבדק עוד שבוע וחצי גם על hiv פעם נוספת...

ולכל החברה שרצו תטלפון של המבוגרות דברו איתי בפרטי ואני אעזור לכם, אני רגוע עכשיו ומבין שמן הראוי שאחלוק איתכם את המידע שלי על הגרושות החרמניות האלה....

נ.ב מה אני אעשה עם הבדיקות שאין בלווינסקי? אני לא יכול ללכת לרופא שלי בגדוד , הוא חבר של כולם , וזה עוד יגיע לכל הגדוד...

יש אולי מקום פרטי?
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”