כ עצתכם בנושא בדיקת HIV - סקס אדיר

עצתכם בנושא בדיקת HIV

1
צהריים טובים לחברי הפורום היקרים,

רציתי את עצתכם בנושא בדיקת HIV.
בשנה האחרונה הייתי בערך 6-7 פעמים עם נערות עובדות (אלה היו הפעמים היחידות שהייתי, כלומר לפני זה לא הייתי בכלל אצל נערות עובדות), כאשר בכולם כמובן קיימתי יחסי מין מוגנים בלבד (עם קונדום) ומספר פעמים מין אוראלי ללא גומי. הקונדום לא נקרע אף פעם או משהו (עד כמה שאני יודע).

בזמן הקרוב אני מתכנן להפחית למינימום את ביקורי אצל נערות עובדות (לא כולל מסאז׳!), ורציתי לדעת האם אתם ממליצים לי לבצע בדיקת HIV.
חשוב לציין שאני לא מרגיש משהו שיכול לגרום לי לחשוד שמדובר בHIV! כלומר תסמינים מסויימים...

השאלה מגיעה גם בעקבות 2 מקרים שבהם קצת הייתי במבוכה. הלכנו כל החבר׳ה לתרום דם ובאחד מהסעיפים נאמר בפירוש שמי שהשתמש בשירותי מין בתשלום, עדיף שלא יתרום כדי שלא יפגע חס וחלילה במי שצריך את זה (כמובן שלא לקחתי סיכון ולא תרמתי).
ומקרה שני זה שהכרתי מישהי שעדיין לא הגעתי איתה לשלב של יחסי מין, אבל זה בטח יגיע בשלב מסויים, ובטח שלא הייתי רוצה לסכן אותה או משהו...
ואולי סתם בשביל השקט שלי. האם לדעתכם יש סיכוי סביר שיכולתי להידבק וזה שווה בדיקה או שאין כמעט סיכוי ואני סתם יבזבז לעצמי את הזמן?

עצתכם בנושא בדיקת HIV

3
איני מומחה בתורת הסיכויים וגם לא ברפואה - לכן איני יודע מה הסיכוי להידבק

אבל

שקט נפשי שווה - לא מעט

מצפון נקי מול בחורה חדשה שהכרת ושיתכן ובקרוב תקיימו יחסי מין - רצוי שיהיה

למיטב הבנתי בדיקת HIV משקפת את מצב "ההידבקות" שהיה 3 חודשים לפני הבדיקה (כנראה שרק 3 חודשים לאחר ההידבקות ניתן לגלות סימנים לנשאות) ז"א בטחון מוחלט ב- אי היותך נשא יכול להתקבל באם 3 חודשים לפני הבדיקה התנזרת ממין או שקיימת יחסי מין רק עם מישהי שנבדקה ושחוץ ממך לא קיימה יחסים עם אף אחד / אחת

מרפאת לוינסקי (בתוך התחנה המרכזית החדשה - אי שם בתוך הלבירינט הזה) מאפשרת שמירה על דיסקרטיות ואפילו על אנונימיות

עצתכם בנושא בדיקת HIV

5
[QUOTE=wow]כמה בערך עולה הבדיקה?

בעצם אתם אומרים להמתין 3 חודשים מהפעם האחרונה שקיימתי יחסי מין ורק אחר כך להיבדק?

תודה רבה [/QUOTE]

במרפאת לוינסקי הבדיקה עולה בדיוק 0 ש"ח

השאלה - האם תוכל להחזיק מעמד 3 חודשים מהפעם האחרונה קריצה
(טיפ. יש בחורות שאם תעשה אותן יהיה לך קל להחזיק מעמד ללא... אפילו יותר מ- 3 חודשים)

סמבטיון2011-12-02 08:54:09

עצתכם בנושא בדיקת HIV

6
[QUOTE=סמבטיון]
למיטב הבנתי בדיקת HIV משקפת את מצב "ההידבקות" שהיה 3 חודשים לפני הבדיקה (כנראה שרק 3 חודשים לאחר ההידבקות ניתן לגלות סימנים לנשאות) ז"א בטחון מוחלט ב- אי היותך נשא יכול להתקבל באם 3 חודשים לפני הבדיקה התנזרת ממין או שקיימת יחסי מין רק עם מישהי שנבדקה ושחוץ ממך לא קיימה יחסים עם אף אחד / אחת
[/QUOTE]

תיקון קטן לכל מי שממשיך ומתעקש על שלושת (3) החודשים.
נכון להיום הזמן התקצר והוא עומד על חודשיים.
זאת אומרת שחודשיים (2) לאחר קיום יחסי המין הלא מוגנים אפשר להיבדק ולדעת בוודאות אם נדבקת ב-HIV או לא.

עצתכם בנושא בדיקת HIV

7
[QUOTE=redhead]
[QUOTE=סמבטיון]
[/QUOTE]

תיקון קטן לכל מי שממשיך ומתעקש על שלושת (3) החודשים.
נכון להיום הזמן התקצר והוא עומד על חודשיים.
זאת אומרת שחודשיים (2) לאחר קיום יחסי המין הלא מוגנים אפשר להיבדק ולדעת בוודאות אם נדבקת ב-HIV או לא.

[/QUOTE]

רותי - למה להרוס לו
אם ינסה להחזיק מעמד 3 ח' יש סיכוי שלפחות יצליח חודשיים
אבל אם מראש ינסה רק חודשיים אפילו חודש בקושי יצליח קריצה

עצתכם בנושא בדיקת HIV

9
[QUOTE=wow]אל תדאגו , אחזיק מעמד כמה שצריך. אלך אחרי חודשיים להיבדק. (נשאר עוד חודש וחצי).

עוד שאלה קטנה- מה כוללת בדיקת HIV? דגימת דם כמו בבדיקת דם? עוד משהו? כמה זמן אורכת הבדיקה?[/QUOTE]תלך אבל תישן טוב כבר עכשיו,הכל טוב!

עצתכם בנושא בדיקת HIV

10
1. אתה מתקשר למרפאת לווינסקי: 03-537-3738 (רק בשעות הפתיחה שלהם) ומזמין תור למועד שנוח לך, כדאי להזמין תור הרבה זמן מראש. הם יבקשו ממך רק שם פרטי (אתה יכול לשקר) ומספר טלפון (צריך שיהיה אמיתי, במקרה שמצאו אצלך משהו - יתקשרו אליך מיד)

2. אתה מגיע אליהם פעם ראשונה והם פותחים לך תיק במחשב, במעמד הזה אתה יכול לתת פרטים אמיתיים, הם מצדם לא מבקשים, העיקר שהטלפון שלך יהיה אמיתי.

3. במקום שמות מטופלים יש מספרים. אתה מקבל מספר ונכנס לשיחה קצרה עם רופא או עובד סוציאלי ושם עונה על שאלות בנוגע להרגלי המין שלך.

4. אתה נשלח אל האחות והיא לוקחת ממך דגימות דם, שתן, ורוק.

5. על כל דגימה שנלקחת ממך מודבק המספר שקיבלת, עם המספר הזה אתה תקבל גם את התשובות.

6. התשובה ל HIV מגיעה תוך שבוע מיום הבדיקה, התשובה לגבי כל שאר המחלות מגיעה אחרי שלושה שבועות.

7. הדרך היחידה לקבל את התשובות היא להגיע אל המרפאה ברגע שהן מוכנות. הם לא שולחים בפקס ולא עונים בטלפון על שאלות היסטריות אבל בגדול, אם יש לך משהו הם מיד יתקשרו להזמין אותך להגיע אליהם, אז יש להניח שאם לא קיבלת טלפון- הכל בסדר, בכל מקרה עדיף להגיע ולקחת.

8. כל הפרוצדורה שם לוקחת בערך רבע שעהחצי שעה.

9. שעות הפתיחה: יום א' 16:00-20:00, יום ב' 13:00-17:00, יום ג' 15:30-20:00, יום ד' 13:00-17:00,
יום ה' 09:00-12:30

הם ממש ממש נחמדים שם ולגמרי נונשלנטים וכל העיניין הרבה פחות מלחיץ ממה שהוא יכול להישמע.

בהצלחה!
קישור לאתר הפרטי שלי:
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”