כולנו חמים כשרואים בחורה יפה
מיד עולה השאלה להכניס בטיבעיות ללא קנדום או להשתמש בקנדום
כשפוגשים בחורה שנראית טוב אנו מנסים להכניס בלי קונדום אבל כשמדובר בזונת רחוב או נערת ליווי אנו אומרים רגע אולי הקליינט הקודם היה חולה
כמובן שאין השוואה בין הכנסה עם קונדום שזה לא טיבעי מלאכותי ללא ההננאה בגמירה טבעית ...לעומת שימוש ללא גומי כשהמגע עם חור הנערה והגמירה מגרה פי מאה
HIV ועוד מחלות מסוכנות מאד ...אבל האם נוכל לעמוד בפיתוי ?
גם עישון מסוכן וגם פלאפל ושווארמה ואנו עושים זאת כי קשה לנו לעמוד בפיתוי
עצם ההליכה לזונת רחוב הוא בעצמו סכנה ...כי גם זו שתגיד שהיא נקיה בריאה ושוכבת רק עם גומי ורק איתך אני מוכנה בלי...זה שקר כי לכולם היא אומרת כך
ואפילו שלא ...תמורת תוספת היא תרשה שתכניס ללא קונדום
הסטודנטית שהכרתי עשתה בדיקות והביאה לי ...ואז אני נכנס בה ללא קנדום וגומר
אבל אותן נערות רחוב מצויות נחמדות ומתוקות שפוגשים בתל ברוך ושדרות הר ציון או בדירות מסתור ששכבו עם מאות ואלפים למרות גופן המיוחד אני אגמור עליה ולא בתוכה עם או בלי גומי
קראתי שHIV זה קריסת מערכת החיסונית ..אז אם מישהו שלוקח 10,000 יחיד' ויטמין סי ביום ועוד ויטמינים לחיסון ככורכום ותה ירוק האם יהיה מחוסן מהHIV? מישהו יודע?
גם נשיקה רטובה בפה או בכוס חובקת בחובה סיכונים של הרפס ועוד מחלות ..
אשמח לשמוע חוות דעת המלומדים
בליסימו הקטנה סיפרה לי שהיא נדבקה בהרפס ולכן לא מזדיינת יותר ללא גומי וגם לא נשיקות ...היא קבלה זריקות אנטיביוטיקה מיוחדת עד שיצאה מיזה
להכניס עם או בלי
2מה הפואנטה בכל מה שכתבת?
ידוע שזיון בלי גומי הוא הכי כיף, והגמירה בפנים בכלל גן עדן, רק שבשביל 10 שניות אורגזמה אתה מוכן לסבול, ואפילו למשך כל החיים?
אתה מוזמן לבדוק את התיאוריה שלך ולספר לנו על התוצאות, לך למטע תפוזים תאכל את כל מה שעל העצים, (ויטמין C לא? ) תאכל כמה טון קיווי (כזכור "קיווי עסיסי עם ויטמין C") תזיין את הזונה שנראית הכי מטונפת, ועדיף שתממן לכמה אריתראים לזיין אותה בלי קונדום, כדי לדעת בוודאות שהיא כן נדבקה, תזיין אותה , תעשה לה חתך קטנצ'יק ביד, וגם לך, וככה תעשו "ברית דם" ותספר לנו אחרי 3 חודשים על התוצאות...
זה נכתב בהומור וציניות,
אתה חייב לשלוט בחבר שלך,במיוחד בשיא החרמנות, הוא כמו אמסטף שרואה חתול, אם תתפוס אותו הוא רק ינבח, אבל אם לא תשתלט עליו הוא ינבח ויקרע את החתול, ומשם אין דרך חזרה, הבנת את הנמשל?
דרך אגב, מהרפס לא יוצאים!