כ עיסוי והרפיה- מחלות מין - סקס אדיר

עיסוי והרפיה- מחלות מין

1

היי רציתי לדבר איתכם על משו חשוב שתפנימו בחיים
אתם יודעים שאתם הולכים למקומות עיסוי והרפיה בדירות יד שניה וכדומה
פשוט חייבים להזהר ממחלות מין וכול זה דרך מגע באמת שאני לא מבין אותכם לא מפחדים?
אני לעומת זה ממש מבולבל אם ללכת להרפיה, אני לא יודע תחשיבו אם איזה אנשים היא עברה אם השמן

ישלי חברים שנדבקו במחלות מין במגע במכון ליווי, כמו וירוס הפיפלורמה או אליקובטר פלורי ועוד
בגלל זה אניי חושש אם ללכת או לא, בואו נחשוב,
היא תעשה לי מסאג ערום תיגע לי במקומות אינטמים יש סיכוי גבוה שהיא יכולה לעביר מחלות
בגלל זה אני מעדיף לחשוב על הפעולה והמעשה,למרות שקשה ליצר לא לעמוד בפיתוי

אני רק רוצה לדעת איך אתם יודעים שהבחורה שומרת היגנה,אם נקייה ,איך אתם נזהרים
מקווה שמישו יבין אותי..אז ישלי מספר שאלות אשמח רק שמבין יענה ובאמת חשוב

1 בחורה שעושות הרפיה בייד שנייה מה הסיכוי להדבק ?

2. אם היא תעשה לי רק מסאג בלי שתיגע באיבר מין,היא יכולה לעביר מחלות?

3למה אנשים בפורום הזה יש ביטחון ולא מפחדים כאילו שאין שכול אחד נקייה??

4.ודרך מגבות או מגבונים שהיא תביאי לי, מה הסיכוי להדבק גבוה או נמוך?

עיסוי והרפיה- מחלות מין

2
פחד אלוהים.אפשר לקבל מחלות בהדבקה מהאוויר,אולי נפםיק לנשום? מי שרחצה ידיים ומאוננת לך,לא תעביר לך דבר,מלבד את הזקפה.אותו דבר לגביי בודי מסאג'.תשתמש בקונדום,אל תרד לזונה ואל תתנשק.במצב כזה הסקס בטוח.( אולי לא לגמרי ,אבל אין שום דבר בטוח מלבד המוות,שכדאי שנחיה לפניו ) קריצה
ALEXXX2014-02-13 19:36:28

עיסוי והרפיה- מחלות מין

3
סקאי- אני מכיר בחורה שדורשת מהלקוח לנקות את הידיים קודם בחומר חיטוי. גם היא מנקה את הידיים.

כמובן שזה לא מונע הכל- אבל אני חושב שזה עוזר.

אם תנהג באחריות- אפילו אם כן תקבל משהו- אתה לא תמות מזה.

כשהייתי יותר צעיר, אלמנט ההתלהבות היה מאוד חזק. רק לחשוב שאתה בא למקום ששם אתה יכול לבחור לזיין את מי שבא לך היה מלהיב מאוד.

היום זה כבר פחות. אישית אני לא מחפש כבר כמות- אני מחפש איכות.

יש חשש ואפילו פחד, ואם אתה לא בנוי לזה, אז אני מציע שלא תיכנס לזה.

לא שווה לך לא להינות בגלל החשש ואחר לסבול מחרדה במשך הרבה זמן.

עדיף לך קשר קבוע עם מישהי שאתה נמשך אליה והיא נקייה, מאשר קשר עסקי שיגרום לך לחרדה.

עיסוי והרפיה- מחלות מין

4
הפחד הוא ענין פסיכולוגי בעיקר, בעיקר כשחסר ידע.

פותח השרשור אפילו לא יודע לבטא נכון שאת שמות הוירוסים 'המפחידים' אותו...

וגם -

וירוס הפפילומה מועבר דרך רקמות ריריות. לכן במגע מוגן הוא לא עובר. חוץ מזה - הוא לא נחשב מסוכן לגברים, הוא חשוד כגורם סרטן צואר הרחם אצל נשים. אז היכן הבעיה?

הליקובקטר פילורי הוא חיידק (לא וירוס) שמתקיים בקיבה וגורם לאולקוס. חוץ מחלק המילה 'קוס' - אין לו שום קשר למחלות מין...

אז היכן הבעיה?
איצטגנין2014-02-14 09:17:24
המגביה עוף - ירחיק ראות

עיסוי והרפיה- מחלות מין

5
[QUOTE=איצטגנין]

וירוס הפפילומה מועבר דרך רקמות ריריות. לכן במגע מוגן הוא לא עובר.

אז היכן הבעיה?
[/QUOTE]
'דוקטור' - הייתי מצפה ממך לגלות קצת יותר אחריות ולא סתם להטעות אנשים.

'בניגוד להדבקה במחלות מין רבות אחרות, לרבות א י י דס, קונדום לא בהכרח ימנע הדבקה, האפשרית גם באמצעות מגע ידני בלבד'.

'נגיף זה אינו מועבר דרך נוזל הזרע, או חשיפה לדם נגוע, אלא מועבר דרך העור, ולכן קיום יחסי מין מוגנים, לאו דווקא ימנע הידבקות'.

קישקשתא2014-02-14 11:18:00
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

עיסוי והרפיה- מחלות מין

6

קשקשן היית וקשקשן נשארת...

צריך אמנם לקרוא, אבל חייבים גם להבין!

הציטוט הראשון שלך הוא מאתר 'מכבי' בו הם מעודדים לקוחותיהם להתחסן נגד הפפילומה. לכן הם 'חשודים' קצת (החיסון עולה כ- 1500 ש"ח...)
ועכשיו ליכולת הבנת הנקרא: אם קונדום מגן נגד וירוס HIV (והוא מגן, ללא ספק), הוא יגן גם נגד וירוס הפפילומה. הגודל של הוירוסים די דומה, והם בכל מקרה אינם יכולים לעבור דרך הלטקס, ממנו עשוי הקונדום.

הציטוט השני שלך הוא ממקום שלא קראת עד הסוף... הנגיף חי ומועבר דרך רקמות ריריות או לחות. רשום שם בפירוש שהרקמות האלה הן שפתי הפות, החלק היחסית חיצוני של הנרתיק, פי הטבעת, והפין (אני מניח שהכוונה לחלק הפין הרירי - השופכה). הוירוס אינו עובר דרך חלקים אחרים של העור - הוא אינו מתקיים שם, ואינו יכול לעבור לחלקי עור יבשים.
המגביה עוף - ירחיק ראות

עיסוי והרפיה- מחלות מין

7
איצטוש - כל כך קשה להודות שטעית והטעית?
מה בדיוק לא הבנת?
וירוס הפפילומה עובר במגע בעור ולכן קונדום לא מהווה הגנה מפניו.
אוסקר - דעתך בעניין?

קישקשתא2014-02-14 14:35:02
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

עיסוי והרפיה- מחלות מין

8
אני פשוט לא מבין איך מספר רופאים בכירים, ביניהם גם אלה שמקבלים במרפאת לוינסקי וצריכים להיחשב כמומחים בתחום אמרו לי במשך עשרות פעמים שביצוע מין אוראלי בבחורה, גם שעובדת במתן שירותי ליווי - אינו מסוכן כלל וכלל.

אני פשוט לא מבין את הסתירה הזאת. זה לא עניין של פרשנות - זו דיה מנוגדת לחלוטין. או שמסוכן או שלא. ואם מסוכן חלקית אז מאוד מסוכן שהרופאים לא אומרים זאת.

כבר ניהלו כאן דיונים על זה, אני לא רוצה לפתוח דיון חדש, רק מעלה נקודה.

עיסוי והרפיה- מחלות מין

9
[QUOTE=wow]אני פשוט לא מבין איך מספר רופאים בכירים, ביניהם גם אלה שמקבלים במרפאת לוינסקי וצריכים להיחשב כמומחים בתחום אמרו לי במשך עשרות פעמים שביצוע מין אוראלי בבחורה, גם שעובדת במתן שירותי ליווי - אינו מסוכן כלל וכלל.

אני פשוט לא מבין את הסתירה הזאת. זה לא עניין של פרשנות - זו דיה מנוגדת לחלוטין. או שמסוכן או שלא. ואם מסוכן חלקית אז מאוד מסוכן שהרופאים לא אומרים זאת.

[/QUOTE]

הם צודקים, בכל הקשור ל-HIV.
אני בטוח שהם לא התכוונו לכל עשרות החולרות האחרות, שרובן מתפשטות הרבה יותר בקלות מ-HIV, וכמה מהן אפילו סופניות בדיוק כמו HIV.

עיסוי והרפיה- מחלות מין

10
[QUOTE=Cyborg]
[QUOTE=wow]אני פשוט לא מבין איך מספר רופאים בכירים, ביניהם גם אלה שמקבלים במרפאת לוינסקי וצריכים להיחשב כמומחים בתחום אמרו לי במשך עשרות פעמים שביצוע מין אוראלי בבחורה, גם שעובדת במתן שירותי ליווי - אינו מסוכן כלל וכלל.

[/QUOTE]

הם צודקים, בכל הקשור ל-HIV.
אני בטוח שהם לא התכוונו לכל עשרות החולרות האחרות, שרובן מתפשטות הרבה יותר בקלות מ-HIV, וכמה מהן אפילו סופניות בדיוק כמו HIV.
[/QUOTE]

אז זהו, שהם לא התכוונו רק ל-hiv.

אגב בשונה מלקבל מין אוראלי מבחורה שיכול כן לגרום למחלות רבות (אם מתבצעת בלי קונדום כמובן)
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”