כ שאלה בנושא הידבקות במחלות - סקס אדיר

שאלה בנושא הידבקות במחלות

1
לא ממש ידעתי איפה לשאול אז אני שואל כאן,

קראתי בשבוע שעבר מאמר אודות עלייה במספר הנדבקים במחלות מין, לרבות נגיף HIV, בקרב אנשים סטרייטים, אפילו דתיים וחרדים.

השאלה שלי היא כזו: אני תמיד מקפיד לקיים יחסים עם קונדום,
אבל היו כמה מקרים, בעיקר העיסויים,
שיצא לי להתנשק עם המעסה,בד"כ רק שפתיים, אבל כמה פעמים גם עם לשון,בלהט הרגע.

בנוסף, קרה שקיבלתי מין אוראלי ללא קונדום כמה פעמים,
ופעמיים נתתי מין אוראלי.

בכל המקרים, מדובר בבחורות, שמטבע הדברים מעניקות שירותי עיסוי ומין להרבה אנשים.

יעשיתי בשנה החולפת 2 בדיקות דם שיצאו תקינות.

ובאופן כללי אני מרגיש בסדר גמור.
האם זה מספיק, האם יש ליממה לחשוש?

תודה

3
אכן יש ממה לחשוש, וכבר נאמר "אשרי אדם מפחד תמיד ".
יש לי שתי עצות מעשיות :
ראשית , המנע מלרדת לבחורה עובדת.
שנית : חפש בחורה שיודעת למצוץ מציצה מכוסה, באיכות של מציצה חשופה. כעזר , תרכוש ותביא לפגישה קונדומים איכותיים . אינגה ירוקת העין ידעה לשים קונדום בהסתר, ולמצוץ כך שלא ניכר שהמציצה מכוסה.

4

אף אחד עוד לא נדבק ב-HIV מנשיקה על השפתיים, גם עם לשון.
סביר כי גם אם התנשקת עם נשאית של HIV- הסיכויים להדבקה אפסיים.

מין אוראלי ללא אמצעי מניעה ב-2 הכיוונים- אין תיעוד בספרות הרפואית של הדבקה ב-HIV בדרך זאת, גם אם הפרטנרית שלך זונה / מעסה. אבל הדבקה במחלות מין אחרות- יתכן ועוד איך! ויש לא מעט מחלות כאלה.

אין קשר לבדיקות דם. בדיקת דם סטנדרטית לא בודקת הדבקה במחלות מין ובכללם HIV.

זה שאתה מרגיש בסדר גמור- אין קשר. רוב נשאי ה-HIV מרגישים בסדר גמור וכלל לא יודעים שהם נשאים (לא רוצה להלחיץ אותך קריצה).

הייתי שולח אותך למרפאת לוינסקי, אבל אחרי הפעם האחרונה שלי שם- לא כדאי.
באופן אישי אם היה לי חשש- הייתי הולך לקופת חולים ומבקש מהרופא בדיקה למחלות מין ומספר לו שהכרתי מישהי וזרמתי איתה וקיימנו יחסי מין ללא קונדום. אין לו זכות להוציא את המידע הזה לאנשים אחרים, גם אם הם קרוביך ואני גם לא מאמין שהוא יסרב לתת לך להיבדק- כי יחסית הבדיקה עולה גרושים (דם+שטן).

ברור שזה קצת לא נעים - אבל שווה לבלוע את הצפרדע הזאת מאשר לחיות בחשש, לפחות לדעתי.

אני לא רופא - כך שכל מה שרשמתי זה ידע אישי ובהחלט יכול להיות שיש דברים לא מדוייקים.

5
מין אוראלי נחשב כמסוכן להדבקת HIV רק בפוטנציאל התאורטי. כאמור לא ידוע על מקרה אחד של הידבקות עד היום מסוג כזה של סקס. עקרונית אמורים להיבדק רק 50 יום אחרי המגע החשוד. יש גם מרפאות פרטיות שבהן אפשר להיבדק.
לעניין הHIV, אם נבדקת מספיק זמן אחרי המגע והכל היה בסדר אתה יכול להסיר דאגה מלבך.
חשוב לזכור שיש מחלות אחרות שכן יכולות לעבור בקלות במגע אוראלי, וחשוב להיבדק גם לגביהן.

6
אולי לא כולן ככה, אבל לדעתי הסיכויים הרבה יותר נמוכים להידבק בדברים האלו בדירות מאשר במכונים ברחוב או בדרום תל אביב למשל שאני לא מבין איך אפשר להכניס את הנרקומניות האלו לזיון אפילו תמורת 10 שקל...גם כל הזונות רחוב האלו שנראות איכותיות...שם צריך לחשוש, בדירות הדיסקטריות לא תמיד גם מסכימות מין אוראלי בלי קונדום בכלל ככה שהסיכויים עוד יותר נמוכים..

מה שכן בחיייייים שלי לא הייתי יורד לזונה ואפילו לא מנשק אותה בפה גם אם אני מאוהב בה נואשות או לא ידוע מה

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”