כ מציצה בלי קונדום - סקס אדיר

מציצה בלי קונדום

1
כן, יש סיכוי שאני סתם לחוץ. אבל בכל זאת.
הייתי בעיסוי אצל אחת המומלצות.
בלהט הרגע קיבלתי מציצה בלי קונדום וגמרתי לה בפה.
לאחר מכן הרגשתי צריבה קלה בזין למשך כמה ימים.
יכול להיות שאני פרנואיד, אבל בכל זאת.
כמה זמן צריך לחכות עד לבדיקות? יש פה מישהו שחטף מחלה כלשהי ממציצה חשופה?
תודה

מציצה בלי קונדום

5
ללא ספק קיים סיכוי מסויים להדבק במחלות ממין אורלי,וליקוק חומייה אפילו דרך רוק אפשר להעביר דברים מסויימים, אומנם לא סופניים אבל גם לא נחמדים (הרפס, צהבת..).
כך שעניין של פעילות מינית זה תמיד שיקול של סיכון מול הנאה, וכל אחד בוחר לעצמו עד כמה הוא ממזער את הסיכון על חשבון ההנאה.
שלא נזכיר את הדברים שפחות תלויים בנו כמו קונדום שנקרע.
יש המון ספרות בנושא של כל פעילות מינית והסיכונים במידה והיא לא מוגנת, מומלץ לקרוא ואז להחליט.
בכל מקרה אני מחזק את צעיר לנצח וותיקק אבל אני לא הייתי מסתפק רק בבדיקת בתרבית השתן, ישנן בקטריות שלא מגלים בשתן אבל מגלים בזרע(תרבית זרע) - זה היה מקרה שלי. הכי טוב, למי שלא ביישן, פשוט להודות שקיבל/נתן מין ארלי לא מוגן ורופא שמבין כבר ידריך אותו לבדיקות הנדרשות. מי שביישן/נשוי/חייב לשמור על הדיסקרטיות בסופו של דבר יעבור דרך דומה במהות (בדיקות) אבל שונה מבחינת תהליך. זה יהיה יותר ניחושים ונסיונות: ישלחו אותך לבדיקה בסיסית, ימצאו משהו -יטפלו - לא ימצאו וצריבה תמשך, ישלחו אותך לבדיקה קצת יותר מתוחכמת.
בכל מקרה אם תחושת צריבה לא עוברת ]מומלץ מאוד להיוועץ עם רופא, רוב המכריע של הדברים נגמרים בקבלת אנטיביוטיקה לכמה ימים. אל תשכח גם שאם יש לך בת זוג, כל עוד לא בדקת/טיפלת, ישנו סיכוי שאתה גם תעביר לה, אם יש מה להעביר כמובן.
לא התכוונתי להפחיד אלה רק לתת עצה חברית :)

מציצה בלי קונדום

7
ואם כבר בבעיות רפואיות עסקינן,
אז כדאי לכולם להתחסן נגד המחלה שמועברת במהלך הזיון ופוגעת בכבד, אני לא זוכר את השם ,
אם אני לא טועה קוראים לחיסון הפטיטיס B+C

ואני מחזק את הדיעה שממליצה ללכת לרופא ולספר לו.

מציצה בלי קונדום

8
[QUOTE=ותיקק]ואם כבר בבעיות רפואיות עסקינן,
אז כדאי לכולם להתחסן נגד המחלה שמועברת במהלך הזיון ופוגעת בכבד, אני לא זוכר את השם ,
אם אני לא טועה קוראים לחיסון הפטיטיס B+C

ואני מחזק את הדיעה שממליצה ללכת לרופא ולספר לו.
[/QUOTE]

מועברת איך?
עם זיון ללא אמצעי מניעה?
אנא פרט

מציצה בלי קונדום

9
אומנם אני לחוץ ועוד טרם נבדקתי.
אבל בכל זאת, נראה לי שממה שאני קורא פה מחצית מהחברים מקבלים מציצה בלי לרבות אחרי רימיניג.
לפי זה, סטטיסטית, כולם אמורים להיות חולים. אני מדבר על מקרה אחד של מציצה בלי.
רני חושב שאלך להבדק בימים הקרובים. האם מרבית המחלות מתגלות מהר או שזה כמו HIV וצריך לחכות 3 חודשים?
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”