כ מה הסיכונים הבריאותיים - סקס אדיר

מה הסיכונים הבריאותיים

2
תראה, אני לא דוקטור,
אבל אם לבחורה יש מחלה בפה אז יש סיכון. בטח.
לגבי מה עושים כשנכנסים, אתה צופה בפורנו? סרטים כחולים?
בשבילי פחות או יותר על אותו סגנון,
אתה יכול לזרוק יציאה כמו "מי הזמין אינסטלטור" ומשם מה שנראה לך.
אם זו מישהי של פעם ראשונה אז פחות הייתי משתמש ביצירתיות,
אבל אם היית כבר, אז אתה יכול לעוף על עצמך כאוות נפשך...
כשאין ציפור שיר גם תחת הוא זמיר

מה הסיכונים הבריאותיים

3
לגבי סיכונים בריאותיים במציצה חשופה הסיכון בדרגה הגבוהה ביותר הוא HPV נגיף הפפילומה, הוא מועבר דרך העור ופוגע ב-80%
מהאוכלוסיה המקיימת מגע מיני. יכולים להופיע גידולים בפין ובפי הטבעת ובמקרים נדירים גם סרטן.

לגבי נימוסים והליכות עדיף לשאול את הגב' חנה בבלי צחוק

כמובן שמנומס לומר שלום או פריבייט ברוסית, נשיקה על הלחי מותר, צרפתית לא.

בגמילה

מה הסיכונים הבריאותיים

4
וכמובן גם כלמידיה, זיבה, עגבת, הרפס, וכו׳.
ונא לא לזלזל - סיכויי ההידבקות במחלות האלה גבוהים באלפי אחוזים מהסיכויים להידבק ב-HIV.
לא כולן ניתנות לריפוי, וחלקן ילוו אותך עד מותך.
בנוסף לכך, חלק ממחלות המין קטלניות, כמו למשל ה-HPV שהוזכר לעיל.
כמו HIV, כך גם חלק מהמחלות האלה לא ניתנות לאבחון במהלך תקופת דגירה, לפעמים יכולים לחלוף חודשים עד שהתסמינים מופיעים, ולפעמים אפילו אפשר להשאר נשא לכל החיים, כשאין שום אינדיקציה שנדבקת במשהו, ולכן גם יתכן שלא תטרח ללכת להבדק.
ולכל אורך התקופה הזאת, תקיים יחסי מין עם אנשים שבטוחים שאתה בריא, ותדביק גם אותם
(למרות השימוש בקונדום).
אין לי כוונה שהתגובה הזאת תבהיל מישהו, אני בסך הכל רוצה לגרום לציבור להבין שהסכנה הגדולה ביותר נשקפת לא מ-HIV (למרות שאין לזלזל בו), אלא משאר המחלות.
אין לי שמץ של מושג למה כל תשומת הלב מופנית דווקא ל-HIV.

נ.ב. יש כמובן המון מחלות שאינן בכלל מחלות מין שגם בהן ניתן להידבק מיחסי מין, ואפילו בלי מציצה - אלא רק מנשיקה תמימה.
אפשר לחטוף הצטננות, אבל אפשר גם שפעת קשה יותר (שפעת העופות למשל), צהבת למינה (גם הזנים הקטלניים), מחלות מעיים (בעיקר אם מבצעים רימינג), ועוד.
גם במחלות הנ״ל אין סימפטומים בשלב הראשון בו המחלה מקננת בגוף ואפילו מדבקת, אך בלי שום אפשרות לדעת שהצד השני מדביק אותך.
אז חבר׳ה - שמרו על עצמכם!

מה הסיכונים הבריאותיים

6
אי אפשר להדבק בHIV דרך מין אורלי אלא אם לבחורה יש דימום פתוח מחניכיים שיכול להיות במגע עם פין.
זו היא סיבה מיש נשא HIV יכול להתנשק עם בן אדם אחר בלי שום חשש. לגבי מחלות אחרות יש לחלקם תיסמונות חיצוניות אך בחלט יש סיקוי לכתוף הרפס או כלמידיה. יש מיקרים נדירים לחלק ממחלות שלא ציינתי שהייתה הדבקה.

מה הסיכונים הבריאותיים

8
תודה סייבורג על המידע המועיל והחשוב..
מה שלא הבנתי זה דווקא את השורה האחרונה - "שמרו על עצמכם!"
איך בדיוק?
הרי אתה אומר שבמקרים רבים אין שום דרך לזהות את כל המחלות האיומות האלה..
בסיכוי גבוה גם לנערה העובדת אין מושג, וכשעוברים אצלה כל כך הרבה גברים, כמובן שהסיכוי שהיא נושאת משהו הולך ועולה..
כמו שאני מבין את זה מדובר במשחק ברולטה רוסית.
אז יש דרך להפחית סיכון באופן משמעותי ?
עדיף להצטער על משהו שעשית מאשר על משהו שלא עשית
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”