כ כדורים לחיזוק - סקס אדיר

כדורים לחיזוק

1
מישהו אולי יכול לעזור בנושא קניית כדורים לחיזוק הזקפה עם החברה הקבועה? תתפלאו אבל עם הבחורות העובדות עומד לי כמו טיל למרות גילי (50) ודווקא עם הקבועות יש יותר בעיה. כנראה שפחות מרגשות אותי לעומת הצעירות הכוסיות שמגיעות מרוסיה ואוקראינה. חשבתי להשתמש עם הקבועה בכדורים דוגמת ויאגרה ו/או טייגר.
אשמח לשמוע המלצות, דעות ורעיונות.
ובינתיים שיהיה לכולנו סופ"ש מלא בזיונים וגמירות כמים.
כל היום חושב על זיונים

כדורים לחיזוק

2
תיזהר מ״טייגרר״ וכל מיני פרסומות בעיתון או באינטרנט
כבר כיכבו ב״כלבוטק״ יותר מפעם אחת.
הכי טוב תבקש מהרופא בקופ״ח - יש היום ויאגרה תוצרת הארץ
שזכתה לשם המקורי ״תרים״ בהנחה עם מרשם.
אז תרים ותוריד להנחתה ...
בהצלחה

כדורים לחיזוק

3
אני ממליץ לך לגשת לרופא משפחה ופשוט להגיד לו שהזיקפה חלשה.
קרוב לוודאי שיעשה לך בדיקת דם ובהמשך ייתן לך מרשם.
תבקש מרשם הכדורים גדולים (20מג) ותתחיל עם חצי. פשוט תחסוך כסף.
אתה לא הראשון ובטח לא תהיה האחרון.
תצליח

כדורים לחיזוק

4
בשביל לבדוק מה זה, הלכתי לרופאה החמודה שלי, אמרתי לה שאין לי זיקפה (חחחחחח!) ושתביא לי כדורי תרים (אותו חומר של ויאגרה, אבל זול).
תקנה 100מ"ג, תקנה חוצה כדורים ותחלק לשניים או יותר.
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

כדורים לחיזוק

5
האם הכדורים יעזרו עם הקבועות? כי הרי עצם זה שעם הבחורות העובדות אין בעיה זה אומר שהכל בראש. האם גם במקרה כזה הכדורים יעשו את העבודה? נמאס לי לבאס את הקבועות שלי....בכי
כל היום חושב על זיונים

כדורים לחיזוק

7
כאמור, גש לרופא המשפחה, הוא יתן לך מרשם.
ויאגרה יש לקחת על בטן ריקה מגיב לאחר כשעה והתגובה נשארת כ-6 שעות. תופעת לוואי אפשרית העלאת חום הגוף.
סיאליס, אין מגבלה לגבי ארוחה ו/או אלכהול מגיב לאחר כחצי שעה והתגובה נשארת כ-12 שעות. תופעת לוואי אפשרית כאבי גב ושרירים בירכים.

אוהב חזה קטן ובתולי.

כדורים לחיזוק

8
[QUOTE=בועל נשים]מישהו אולי יכול לעזור בנושא קניית כדורים לחיזוק הזקפה עם החברה הקבועה? תתפלאו אבל עם הבחורות העובדות עומד לי כמו טיל למרות גילי (50) ודווקא עם הקבועות יש יותר בעיה. כנראה שפחות מרגשות אותי לעומת הצעירות הכוסיות שמגיעות מרוסיה ואוקראינה. חשבתי להשתמש עם הקבועה בכדורים דוגמת ויאגרה ו/או טייגר.
אשמח לשמוע המלצות, דעות ורעיונות.
ובינתיים שיהיה לכולנו סופ"ש מלא בזיונים וגמירות כמים.

[/QUOTE]
50 זה השלושים החדשStar,גם אני בגיל העמידה פלוס.
עכשיו משתמש בטייגר,מספיק לי רבע אבל שהכדור לא יגיד שאני קמצן
אני לוקח חצי.
שלושה ימים של זקפה וכלי נפוח וגדול מהרגיל.
אם אני דוגם אחרי יומיים אני לוקח שוב חצי.
תופעות לוואי,צרבת,כאבי ראש,והרגשת חום אני פותר עם הרבה מים וכדור נגד צרבת מעולה מעולה
בשם טאמס EX.
לא מחייב שלך יהיו תופעות כאלה.
תופעות הלוואי פוחתות עם הזמן והכדור (הטייגר)לא יקר ומעולם לא איכזב אותי.

אם אתה מקבל מהרופאה מרשם לתרים או ויאגרה,בקש 100 ml ותחתוך לשלוש כפי שהציעו לפני.
בהצלחה בועל

כדורים לחיזוק

10
אני מבין את האי נעימות להגיד לרפואה דתיה שלא עומד לך כמו פעם, אבל נראה לי שאתה מספיק מבוגר כדי להתמודד עם המצב.
אני מקבל מרשם לסיאליס, בד"כ לוקח בין 1/2 לכדור שלם. משפיע אחרי חצי שעה ונמשך כייממה. המכשירים האלה פועלים על מחזור הדם ולא מומלץ ואפילו יכול להיות מסוכן להחליט לקחת לבד. רופא יתיחס למצב הבריאותי שלך, כולל תרופות אחרות שאתה לוקח.
תכשיר שתרכוש בבית מרחקת עם מרשם יהיה אמיתי ובטוח. תכשירים שנמכרים ללא מרשם במקרה הטוב יכולים להיות בלוף ומקרה פחות טוב מסוכנים.
אני לא מרגיש בתופעות לוואי מסיאליס. הוא גורם לגירוי, זה מהראש אבל כן לזיקפה יותר חזקה.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”