כ הזמנה של קמגרה - סקס אדיר

הזמנה של קמגרה

1
האם ניתן להזמין מחו"ל קמגרה מבלי לדאוג לעצירה במכס?
המחיר בארץ שערורייתי. אולי אפשר דרך איביי ולבקש מהמוכר לשקר בהצהרה
גם ככה לא ייפתחו כזאת חבילה מסכנה השאלה אם זה לא יתקלקל בטמפ'
כי ידוע שצריך לשמור את זה בקירור ולפחות מתחת ל30 מעלות במקום מוצל ויבש
עדיף להסתכל על אישה יפה מאשר לזיין אישה מכוערת

הזמנה של קמגרה

2
[QUOTE=ravnadal]האם ניתן להזמין מחו"ל קמגרה מבלי לדאוג לעצירה במכס?
המחיר בארץ שערורייתי. אולי אפשר דרך איביי ולבקש מהמוכר לשקר בהצהרה
גם ככה לא ייפתחו כזאת חבילה מסכנה השאלה אם זה לא יתקלקל בטמפ'
כי ידוע שצריך לשמור את זה בקירור ולפחות מתחת ל30 מעלות במקום מוצל ויבש
[/QUOTE]

רבנדל, על מנת לבצע יצוא בארץ המקור יש להוציא רשומון יצוא, שטר מטען, חשבון ספק. מוצרי פרמקולוגיה גם צריכים אישור משרד הבריאות. המכס בישראל אינם פראיירים. הם יודעים הייטב שסחורה המגיעה ממדינות העולם השלישי כמו הודו - משם מגיעה רוב הסחורה הזו - יש נטייה לחרטט. מאוד לא חכם גם לקנות מוצרים פרמקולוגים ממקורות לא אמינים שמוכנים לעגל פינות בצורה כזאת. לך תדע מה הוא בדיוק הכניס בפנים. אני גם לא מאמין שהמוכר שלך יהיה חכם מספיק להכניס קוד פריט מכס מתאים על מנת שתיחמון היהי מושלם. מה עוד שהמכס ומשרד הבריאות יודעים להיכנס לאיבי ולדעת בדיוק מה הוצא למכירה. לגבי הקירור. אם השינוע בהובלה אווירית, פחות קריטי כי הסחורה מגיעה מהר. אם בשינוע ימי, אתה עלול לאכול אותה כי הסחורה שוהה בחום למשך יותר זמן.

הרבה יותר פשוט לגשת לרופא , לבקש מרשם, ואז לגשת לקופת חולים ולקנות בהנחת קופה.

הזמנה של קמגרה

4
אין לי מושג מה זה קאמגרה.
אבל יש לי ניסיון רב בהזמנת חבילות מחול.
אני יכול לומר לך שאם מוכר שולח לך חבילה קטנה ורושם עליה 5$ ורושם תוספי תזונה למשל.
רוב הסיכויים שהחבילה תגיע אלך בשלום,
אבל אם יהיה לך מזל רע והחבילה תגיע לבדיקת מכס, אז זה כבר יהיה בעיה.
בכל מקרה, תזמין רק בדואר רגיל, חברות שילוח כמו ems ו DHL וכו זה תמיד מגיע למכס, כך שלא כדאי לך להזמין כך!
מכיוון שאני מבין שמדובר בתרופה, אני אזהיר אותך שאם אתה מזמין מחנות לא מוכרת באי ביי למשל, כמעט בטוח שתקבל מוצר מזוייף שלא ניתן לדעת מי ייצר אותו ומה באמת אתה מכניס לגוף שלך!
אני לא היתי מסכן את חיי בשביל קצת כסף וקצת אי נעימות, חבל ...
אם אתה רוצה ויאגרה או סיאליס ואתה חש אי נעימות לפנות לרופא שלך,
אז קודם כל שתדע שיהיה לך הרבה יותר לא נעים ללכת למיון ולהסביר להם מה בלעת אם תבלע את הכדור ההודי שאתה רוצה לקנות...
דבר שני, היום אנשים לא צורכים את הכדורים האילו כי לא עומד להם, הכדורים האילו משפרים ביצועים אצל אנשים שהתפקוד המיני שלהם תקין, וגם אנשים עם תפקוד מיני תקין מבקשים מהרופא כדורים כאילה, זה מקובל וזה לגיטימי!
ודבר שלישי, היום ניתן לבקש מרופא המשפחה מרשם לתרופה גם דרך אתר האינטרנט של קופ"ח או בפקס.
אם תכתוב לרופא שלך: מבקש מרשם ל4 כדורים שלSildenafil 100mg
אז למחרת יהיה לך מרשם ל4 כדורים של ויאגרה שאתה יכול להדפיס ישירות מאתר קופ"ח בלי להרגיש אי נעימות מאף אחד ..
"אָכוֹל וְשָׁתוֹ כִּי מָחָר נָמוּת"

הזמנה של קמגרה

6
קודם כל תודה על התגובות. מניח שפעם הבאה שאהייה בתאילנד אביא יותר מקופסא אחת
לאלו שאמרו לקחת מרשם לכדורים מה אתם בכלל משווים ויאגרה וסיאליס לקמגרה רואים שאין לכם מושג ולא בדקתם בכלל.
מייייייייייייייייייייייייי ישלם כאלה סכומים לזקפה מה נראה לכם השתגעתי?! חבילה של 50 יחידות קמגרה עולה 160 שקל בתאילנד.
מרשם או לא מרשם כולנו יודעים כמה עולה כדור סיאליס או ויאגרה ממש לא מתבייש וזה לא גם שיש לי בעיה בזקפה פשוט רוצה לחזק
שלא לדבר על התופעות לוואי שהרבה יותר חמורות כשלוקחים כדור לעומת שקיק קטן של קמגרה.
מוכן להסתכן בזיופים יודעים בדיוק איך האמיתי נראה ואפילו אם יישלחו לי זיוף פעם אחת או פעמיים עדיין ייצא יותר זול מלקנות כדורים בארץ
עדיף להסתכל על אישה יפה מאשר לזיין אישה מכוערת

הזמנה של קמגרה

7
כדור במרשם 100 מ"ג שניתן לחלק לשניים או שלושה חלקים עולה 10 ש"ח.
[QUOTE=ravnadal]קודם כל תודה על התגובות. מניח שפעם הבאה שאהייה בתאילנד אביא יותר מקופסא אחת
לאלו שאמרו לקחת מרשם לכדורים מה אתם בכלל משווים ויאגרה וסיאליס לקמגרה רואים שאין לכם מושג ולא בדקתם בכלל.
מייייייייייייייייייייייייי ישלם כאלה סכומים לזקפה מה נראה לכם השתגעתי?! חבילה של 50 יחידות קמגרה עולה 160 שקל בתאילנד.
מרשם או לא מרשם כולנו יודעים כמה עולה כדור סיאליס או ויאגרה ממש לא מתבייש וזה לא גם שיש לי בעיה בזקפה פשוט רוצה לחזק
שלא לדבר על התופעות לוואי שהרבה יותר חמורות כשלוקחים כדור לעומת שקיק קטן של קמגרה.
מוכן להסתכן בזיופים יודעים בדיוק איך האמיתי נראה ואפילו אם יישלחו לי זיוף פעם אחת או פעמיים עדיין ייצא יותר זול מלקנות כדורים בארץ
[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

הזמנה של קמגרה

8
תשמעו משהו , מישהו מהעבודה הביא לי משהו שנקרא oral jelly של kamagra
זה ג'ל שלוקחים בערך 1/4 שעה לפני זיון .
אז ככה אחרי 1/4 שעה באמת התחיל לעבוד , לא מעכב שפיכה אבל במשך כל אותו יום הרגשתי את הזין שלי במצב ביניים , לא עומד ולא ישן , איך שחשבתי על משהו מחרמן ישר היה עומד , ככה 12 שעות , אח"כ נפלה עליי עייפות מטורפת וקצת צרבת .
פעם ראשונה שאני לוקח משהו כזה (פעם לקחתי VMAXX אבל זה ממש יותר טוב ) .
מישהו מכיר את הג'ל הזה ?

הזמנה של קמגרה

9
לגבי קמגרה אורל ג'ל : ישנו פרסום אצלנו באתר למוצר, אספקה בארץ.
שקית עולה בערך 18 ש"ח, תלוי בכמות.

המודעה נחבאת בין פרסומות למכונים, ניתן למצוא בגיגול , בחיפוש המילים "לזיקפה" ו- "טעמים" מוגבל לאתר סקס אדיר.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”