כ גלולות לסקס ממושך - סקס אדיר

גלולות לסקס ממושך

1
שלום רב!
יש לי ביעה - כמעט ואין לי זקפה עם קונדום....ובלי הכל בסדר יחסית....אצלי זה הרבה קשור לרגש
אבל אני אמור בעוד חודש לטוס לסיבוב סקס בברלין - זה אומר 3-4 ערבים סקס ממושך וכמובן עם קונדום
לדעתכם מה הכדורים הטובים ביותר שיעשו את העבודה ?

גלולות לסקס ממושך

2
סיאליס 20 מ"ג. זה אמור לפעול כ-30 שעות. עדיף לקחת כמה שעות. טובות לפני.
או שתיקח כל יום ויאגרה/תרים - כשעה לפני.

ויאגרה גורמת לצרבת. לכן לדעתי עדיף תרים, הגרסה הישראלית.

ויאגרה/תרים לדעתי יותר חזקה. יותר אמינה, אבל פועלת לטווח זמן יותר קצר. (כ-4 שעות).

ממליץ לך לעשות ניסוי כבר פה בארץ. לי למשל יש תופעות לוואי שפוגעות בהנאה שלי באופן משמעותי.
מצאתי ששתי התרופות מורידות את לחץ הדם, כך שהמאמץ הפיזי של הזיון נהיה משמעותי. בשבילי זה כמו לרוץ מרתון. (דפיקות לב, הזעה קשה, תחושה של מאמץ לא נעים).

לקבל מרשם מהרופא זה מאוד פשוט. תסביר שבשל מתח בחיים אתה לפעמים לא מצליח לקבל זיקפה או רק זיקפה חלשה. אל תנסה בשום פנים ואופן ללכת על גרסאות לא באישור משרד הבריאות. זה מיותר ואתה משחק עם הבריאות שלך. לא כדאי.

תחזור ותדווח!

גלולות לסקס ממושך

4
הבנתי מהרוםא שוויאגרה ותרים זה תכלס אותו הדבר
רק מפעל אחר -אז לא ברור למה אחד עושה צרבת ואחד לא
אבל לך תדע הכל יכול להיות

ברור שלא לקנות באינטרנט יש ימבה זיופים

אם אתה מתכוון כדורים לסקס ממושך להשהיית הפליטה
אז כדורים קלים לדיכאון עושים את העבודה מהמשפחה של ציפרלקס וכדומה

תחזור ותדווח מה התחדש בברלין
תודה לרבנו האדמו״ר רוני גולן שליט״א

ואהבת לרעתך כמוך

גלולות לסקס ממושך

5

בקופ"ח לא הצלחתי להשיג בלי מרשם רופא
הלכתי לקופ"ח ואמרתי לרופאה שאני רוצה ויאגרה

לא שאלה שאלות והסברים......... הבינה היטב, וגם ידעה איזה כדורים אני לוקח בקביעות, ורק הציעה לי תרים 100 מ"ג, חצי שעה לפני

עלות 10 ש"ח לכדור

לא בדקתי לחץ דם לפני ואחרי
אבל הרגשתי רגיל

גלולות לסקס ממושך

6
ציםרלקס זו תרופה חזקה מאוד שלוקחים נגד חרדה ודיכאון. זו תרופה שמשפיעה אחרי כמה שבועות. זו תרופה רצינית ולא ממתקים. מי שהציע לקחת את זה להשהייה לא מבין על מה הוא מדבר.

וכן-תרים וויאגרה זה אותו הדבר. החומר הפעיל זההאבל הגלולה עצמה עשוייה מחומר אחר.עדיף לקחת תרים שעה לפני. על כיבה ריקה. או לפחות לא אחרי ארוחה כבדה.

גלולות לסקס ממושך

10
יופיטר- זה א משנה. ויאגרה/תרים פועלת בתוך זמן קצר יותר, והתגובה יותר חזקה, אבל תופעות הלוואי.
סיאליס, (צריך למצוא את המינון הנכון עבורך), יפעל לאורך זמן ממושך יותר.
נגיד שאתה מצפה לבלות סוף שבוע עם החברה והזין צריך להיות בהיכון במשך יומיים כי לא יכול לדעת מתי בדיוק יהיה סקס- במקרה כזה עדיף סיאליס.
אם אתה מזמין זונה ואתה רק צריך להיות במיטבך למשך כמה שעות- עדיף ויאגרה/תרים.

השאלה היא איזה מינון אתה צריך ואיך תרגיש עם תופעות הלוואי.
בגלל זה אני ממליץ לנסות את התרופה לפני שאתה נוסע לשם.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”