כ חברה שאלה / (רפואית) - סקס אדיר

חברה שאלה / (רפואית)

2

HIV לא קיבלת (סיכוי של 0.01 וגם זה אם היה לה המון דם בפה, ולך פצע)

אבל דברים אחרים כמו הרפס או סתם משהו שמגרד אפשרי.

בעקרון רופא עור יוכל להגיד לך, אני ממליץ לך לחכות יומיים שלוש ולראות אם המצב משתפר (אין לי מושג מה בדיוק יש לך אבל אני מניח שאם אתה שואל אז יש משהו)

אם תפרט אולי אוכל לעזור יותר.

חברה שאלה / (רפואית)

4

יש בתחנה המרכזית החדשה "מרפאת לוינסקי" שמבצעת בדיקות מחלות מין חינם מטעם משרד הבריאות (חפש תטלפון שלהם בגוגל).

התוצאות אצלם הם שבוע-חודש.

אם אתה רוצה תוצאות מהירות - רק במרפאות פרטיות ואז תאלץ להפרד מכ- 800 ש"ח.

גם את אלה ניתן למצוא בגוגל.

חברה שאלה / (רפואית)

5

מין פסיכולוגית
משתמש מתחיל
משתמש מתחיל
סמל אישי
¶ מין: נקבה—אומת טלפונית על ידי ההנהלה @

הצטרף / הצטרפה: 16/03/08
משתמש: אונליין

נשלח בתאריך: 06/07/08 בשעה 22:10 | IP רשוּם
ציטוט מין פסיכולוגית

moreiyul יקירי,שאלתך חיונית ובודאי ללא ספק מעניינת פה עוד כמה מחברינו:

הסיכויים להידבקות דרך מין אוראלי ללא קונדום הם מאוד נמוכים,כל עוד מקפידים על כך שלמוצץ אין פצעים בפה או איזושהיא מחלה כמו הרפס.אין לצחצח שיניים בשעתיים שלפני אקט המציצה ולא למצוץ עם השיניים (זה מאוד לא נעים לנמצץ!) ברגע שיש גמירה בפה זה מגדיל את הסיכויים להידבקות ועל כן מומלץ לא לגמור בפה.אם מוכרחים או ישר לירוק או ישר לבלוע,בכל מקרה לא לשחק עם זה.הסיבה לסיכויי ההידבקות הנמוכים דרך מין אוראלי היא מערכת ההגנה הטבעית שהתפתחה לבני האדם אבולוציונית במהלך הזמן בתוך חלל הפה:ברוק של בני האדם מצוי אנזים אשר משמיד כמעט כל דבר כולל את נגיף הHIV.בנוסף לכך, הריקמה הרירית שבחלל הפה פחות רגישה משאר הרקמות העדינות בגוף.

מקוה שעזרתי

(לקוח מחצי צ'ט הזויכל מה שרציתם לשאול...)
לשעבר- הפסיכולוגית החרמנית האחת והיחידה !!!

חברה שאלה / (רפואית)

7
הייתי אצל נערת ליווי לפני כשבועיים מצצה לי בלי קונדום הסקס היה אם, עכשיו לפני כמה ימים התחלתי להרגיש חלש להזיע המון וקצת חום רציתי לדעת אם זה מעיד על משהו, ואיך אני יכול לבדוק אם יש משהו לאיזה רופא ללכת תודה לעוזרים
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”