כ זונה סקסית בלה בת 40+/- ליד הבימה/רוטשילד תא - דף 3 - סקס אדיר

זונה סקסית בלה בת 40+/- ליד הבימה/רוטשילד תא

23
[QUOTE=DDDD4] איצטגנין צודק!! אתה חייב להביא לי את המספר שלה!! [/QUOTE]

זה הנייד שלה בהנחה שזאת אותה גברת שאני מתכוון אליה

054-3545489
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

24
לא ידעתי אם לפתוח נושא חדש או שכבר להמשיך אותו פה אבל יאללה נזרום עם הנושא הזה.

התקשרתי לקבל פרטים ובטלפון הפרטים הם במבטא רוסי:"אני בת 39, מלאה עם שדיים גדולות, זה מסאז' מקצועי כולל הרפיה ודברים שאנשים נורמלים עושים וזה עולה 200 שקלים לרבעים דקות." לא ממש הבנתי למה הכוונה ב"דברים שאנשים נורמלים עושים" אבל זה לא כל כך שינה לי כי באתי בשביל הפיטמות בעצם כך שבשבילי השאר לא ממש משנה, ובסוף השיחה היא לא טרקה בפרצוף כמו שהרוב עושות (ואני ממש לא נודניק בטלפון) אלא אמרה להתראות יפה.

היא מקבלת ברחוב שקט שמגיעים אליו משדרות רוטשילד בתל אביב בכניסה דיי דיסקרטית, הדלת נפתחת והיא עומדת מאחוריה ואז הסתובבתי ליראות מה עומד מולי אז התיאור הוא כזה: לבשה גופיה שחורה עם מחשוף מאוד עמוק שמראה עם מה יש לנו עסק שזה חזה גדול מאוד אבל לא ברמות כמו של סמדר מלסל, לגבי הפיטמות חובב ציציענק דיי הגזים בתיאור כי כבר חשבתי שמדובר בפיטמות בגודל ביזארי אבל הן לא ז"א הן מאוד בולטות אבל לא כמו בוהן חחחחח, מכנס לבן וכפכפים, גובה כמטר שבעים, גיל בערך 50 או משהו כזה, שיער בלונד מנופח כמו של כלב פודל, היא לא כוסית בפנים אבל גם לא מבחילה אלא מלאה ומזכירה לי טיפה את חנה לסלאו (יש דימון חובב ציציענק/חולה כוס?), במבנה הגוף הכללי היא גדולה ויש לה בטן לא קטנה וקצת רופסת (לא יפריע לחובבי המלאות) והתחת שלה גדול יותר מהאגן מה שנותן לה צורה שנורא מדליקה אותי, כפות הרגליים שלה מטופחות וצבועות בלק אדום וממנה לא נדף ריח רע.

לקחתי את האופציה של השעה ושילמתי 250 ש"ח לגמירה אחת (אני לא מסוגל יותר) ובדרך למקלחת היא עצרה אותי ושאלה אם אני מעוניין במסאז' מקצועי שבו אני מקבל מסאז' מקצועי על מיטת מסאז'ים והרפיה או אם אני מעוניין במסאז' אירוטי שכולל פינוק מלא שיתבצע על המיטה? כמובן שבחרתי במיטה מה גם שלא חשבתי שיש את האופציה הזאת וזה ממש שימח אותי!

שכיצאתי מהמקלחת היא כבר הייתה מוכנה עם תחתונים וחזיה ועזרה לי להתנגב איפה שקשה לי להגיע וביקשה לשכב על הבטן, המסאז' האירוטי הוא מסאז' בגב בעיקר בלי שמן בכלל ועם דיגדוגים קטנים בצידי הגוף ונשיקות קטנות בכל מקום שמהלכו היא שאלה כמה פעמים אם הכל בסדר והכל לשביעות רצוני ואם לא מדגדג לי מידי ואמרתי שלא, היא אוהבת לדבר הרבה וזה באמת נכון איתי היא דיברה על ספורט בעיקר ודיאטות ומידי פעם שלחה אצבע לחור בישבן שלי וליטפה אותו סה"כ עושה רושם של בחורה דיי נחמדה, אחרי רבע שעה בערך מזה אמרה לי להסתובב ושמתי לב שהיא כבר הספיקה להוריד את הכל ונגלו אלי הפיטמות שלה שאותן מצצתי בתאווה ולא יצא מהם כלום למרות שניסיתי (ודיי חבל ), היא חיכתה שאפסיק וכשסיימתי עם הפיטמות שלה היא התחילה ללקק ולנשק כל ס"מ בגוף שלי ובצידי הגוף והפיטמות עד שהיא הגיעה לבחור בקומה למטה והתחילה במציצה מקונדמת, שאלתי אם אפשר מציצה בלי קונדום והיא הסבירה לי יפה מאוד:"תיראה, אני אף פעם לא עושה מציצה בלי קונדום עם אף אחד, אבל בגלל שאתה ניראה לי בחור נקי מאוד ואסטטי נעשה את זה אבל יש בעיה אחרת, אם אתה תגמור מהר מה נעשה אחר כך? ישאר עוד הרבה זמן" אז אמרתי לה שלי לוקח זמן לגמור בד"כ ופה אני רוצה לציין לטובה את האיכפתיות שלה ודבר נוסף, קחו בחשבון שבמידה ותלכו אליה המציצה הלא מקונדמת היא לשיקולה האישי בלבד!!

המציצה הייתה מצוינת היא שאבה אותו ממש חזק וליקקה אותו לאורכו ורוחבו עד כמה שהיה אפשר והרביצה לעצמה איתו על הלשון שלה ותוך כדי הפה שלה התמלא רוק וזה גרם לרעשים מגניבים כאלה תוך כדי המציצה, הפסקתי אותה באמצע המציצה וביקשתי שנעשה את זה ב-69, ירדתי לה בהנאה והכוס שלה מגולח ומקולח ללא ריח לוואי והיא התחילה להרטיב מהר מאוד ולגנוח ממה שעשיתי ולהפסיק למצוץ ולהחזיק לי ברגליים ולנשק מקומות לא קשורים מהנאה (אני אוהב שזה קורה) ותפסתי לה בתחת הגדול שלה והיה נהדר אבל אז עצרתי אותה כי שמתי לב שאני באמת הולך לגמור מהמציצה אז ביקשתי ממנה להלביש קונדום ושנתחיל בסקס בתנחוה שהיא עלי ואני שוכב על הגב, החדירה הייתה טובה כי החור שלה מרגיש לי דיי צר ןתוך כדי שהיא עלי והיא קובעת את המהירות הרמתי את הברכיים שלי למעלה והתחלתי לפמפם במהירות של ארנב שגרמה לה לגמור וממש הרגשתי את הכוס שלה ממש מוחץ את שלי והיא התחילה לרעוד קצת ולגנוח וכאות תודה התחלנו להתנשק קלות ואז ביקשה שנעשה את זה בדוגי (כניראה התעייפה מהגמירה) כשהתחלתי את התנוחה נשקתי לה על התחת ובתנוחה הזאת הנוף אצלה היה מדהים כי התחת שלה גדול ורחב ופלג הגוף העליון מלא אומנם אבל צר יותר וככה גמרתי.

נשארו עוד 20 דקות אז היא אמרה לי לשכב ולהרגע בנתיים וניקתה אותי והמשיכה בליטופים קטנים על הגוף תוך כדי שאני מתנשף ממש שעשיתי והיא ממשיכה לדבר איתי על ספורט וכל מה שמסביב שהיא עושה וכשיצאתי ממנה הייתי עם חיוך מטופש כזה שניסיתי להסתיר בכח אז עשיתי את עצמי נושך את השפה התחתונה בשביל שלא יחשבו שאני מוזר

בסה"כ היה נחמד, היא לא קרה ולא מתקתקת כמו שהזהירו אותי אז כניראה זה הכל עניין של כימיה אצלן, אני מניח שאני יחזור אם יצא לי להיות בסביבה.
DDDD42010-5-25 23:45:9

25

גם אני ביקרתי לאחרונה...

התיאור החיצוני שלה - כפי שתיאר DDDD4, להערכתי בת 45-50

מעבר לכך - שילמתי עבור 2 אקטים, היה מין אוראלי (הדדי..),

חדירות, ונשיקות.

הבחורה נקייה מאד, נעימה וחברותית, לא הייתה שום הרגשה של תקתוק, להיפך..

מבחינתי - מומלצת.

ירון

26
בשישי האחרון הלכתי לבקר את הנ"ל
נראית בת 45 אולי אף יותר אכן חזה ענק
אחרי מסג די עלוב-היא לא ממש יודעת לעסות- מה שכן היא ליטפה אותי עם התיפורנים בגב ובחור תחת -מה שהעמדי לי את הזין מייד
היא עברה למציצה עם..טוב הועמוקה עד הסוף..תוך שהיא דוחפת לי אצבע לחור..
שהרגשתי שאני מתחמם העמדתי אותה על 4 ופמפמתי אותה בדוגי תוך תוספת כפות על התחת עד שגמרתי

הדירה מאפנה וקטנה וגם הגברת ידיע הימים טובים יותר אבל בשביל 200 שח ל 40 דקות אפשר לקבל שרות טוב בחורה די ציתנתית וזה דיל אל רע

29
גם אני הייתי אצלה, והתאכזבתי.

נראית מבוגרת יותר מ-45, ובטח מ-39...
השיער הלבן על הראש שלה פשוט נראה מזעזע...זה ממש דוחה.

כמו שאמרו קודמיי, מסאז היא לא יודעת לעשות, ועוברת יחסית מהר למציצה. בטן מעט רופסת, והיתרון היחיד הוא החזה הגדול (לא ענק).

בקיצור, ללכת רק אם אין משהו אחר...
God helps those who help themselves

30
[QUOTE=חובב ציציענק]אבל אין לי לינק!!
[/QUOTE]

http://www.sexadir8.com/place.asp?CategoryID=13&AdvertiseID=4730

054-3545489

לשיקולכם.

מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”