טוב לאחר ספקות רבות לגבי זהותה של המעסה אז אכן טעות שלי.
מדובר במעסה שטרם דגמתי ודי הופתעתי לטובה,הגיל שלה הוא 40+ וניראת נחמד מאוד לטעמי.המעסה ולנטינה שאני מכיר גרה בבנין צמוד ברחוב סרלין.
התקשרתי לטניה ב- 2 וחצי וקבעתי איתה ל3,אני עמדתי בזמנים והיא ביקשה שאמתין כמה דקות בחוץ,פחדתי שהיא תייבש אותי בחוץ
אולם באמת לאחר 5דקות כבר הזמינה אותי למעלה קומה 5...
נכנסתי לבייתה שהוא מסודר ונקי 150 שקל ניתנו בעבור טיפול של שעה שלמה,מגבת נקיה והופה למקלחת.
הייתי בהרבה מיקלחונים בחיי אבל כזו שפורפרת של מים לא ראיתי בחיים,היא התקינה על הקיר זרוע ענקית כמו עמודי החשמל החדשים בתל אביב
ואז יוצאת צלחת ענקית שממש מזכירה את המיקלחות באושוויץ,טטיאנה לא הסבירה לי איך מפעילים את הדבר הזה אני מסובב ידית
ועוד ידית ועוד כפתור ואז אני שומע גרגור עמוק מהצנרת כמו שאנו רגילים לשמוע אחרי הפסקת מים בבית,הלב שלי מחסיר פעימה ולרגע
עולה בי החשש שעוד שנייה במקום מים יצא לי גז... זה ברור שפתאום יצא לי קילוח של מים קפואים ואין לך איפה ליברוח.
הצלחת הזו כל כך ענקית שהיא מכסה כל סנטימטר במיקלחון.
בהמשך שהגיעו המים החמים זה כזה תענוג הדוש הזה שממש החלטתי שאני קונה כזה דבר ענקי לבייתי.
בקיצור-אחרי המקלחת הלכתי לחדר המסאג'ים ונישכבתי על הבטן,טטיאנה הודיעה שהיא עושה חזק ולי אין בעיה עם זה אמרתי לה "לכי על זה..."
הבחורה ממש מיקצועית ובהחלט שווה כל שקל אפילו עם ההרפיה תהיה על הפנים מסאג' כזה בהחלט שווה 150.
אחרי עיסויי של 50 דקות לערך היא מתחילה לרדת לכיוון הזיין ומחילה עם טיפול נעים,היא אוהבת לעשות פרוסטטה וחושבת שאם היא תידחוף אצבע אני אשפריץ יותר מהר.
אצלי זה הפוך זה דווקא מוריד את החשק ולוקח לי כפול זמן ליגמור,אבל מה איכפת לי שתיתאמץ חחח...
היא קולטת שהיא לא קראה אותי נכון אז היא מפסיקה עם הפרוסטטה ומחלצת את שדייה שהם בנוניים גדולים קצת ובהחלט יפים מאוד-אהבתי.
היא משפשפת במרץ את הזיין שלי ומעבירה אותו דקות ארוכות בין שדיה,אני שולח ידים לכיוון הכוס שלה והיא לא מסכימה.
מה שכן היא התחילה להיכנס לקצב של אנחות עצימת עיניים והייתה שקועה כולה בזיין שלי כדי שאגמור.
זה דווקא הדליק אותי מאוד ואפילו ששוב דחפה לי אצבע היא לא הוציאה אותי מהריכוז ודפקתי שפריץ לא נורמלי.
נחתי דקה שניים קיבלתי כוס מים והלכתי למקלחת עם הדוש הענק,הפעם כבר הייתי מתורגל ונמנעתי מהקילוח הראשון הקר.
לסיכום-מסאג' מעולה מעולה מעולה... שווה שווה שווה
לגבי השאר הכול תלוי בכימיה,אני לא מאמין שאפשר להוציא מימנה זיון אבל אני אף לא מרים ידיים ואבקר אותה שוב בקרוב...
אם יהיו עידכונים חדשים אני כמובן אפרסם.
שב"ש