כ לינה מסגיסטית מקצועית ממרכז תל אביב ? - סקס אדיר

לינה מסגיסטית מקצועית ממרכז תל אביב ?

1
האם מישהו מכיר ?

עיסוי מקצועי, שוודי, שיאצו , טנטרה, איורוודה ואבנים חמות ע"י מעסה בוגרת וינגאט במקום שקט, רגוע ומסוגנן.

לינה 052-6231023

התקשרתי והיא נתנה לי הרצאה שלמה נשמעת בין סופר נחמדה למחופפת אומרת שמקבלת אחה"צ וערב בביתה הפרטי

200 שח לשעה

19LOLx82011-02-13 21:49:41

2
דיברתי איתה בטלפון לפני 3 חודשים בערך...(נישמעת יחסית צעירה )

אכן מדברת הרבה ... ושאלה אותי איזה סוגי מאסזים אני מכיר , ובמה התנסתי ומה הסגנון שלי ...

כששאלתי לגבי בודי והרפייה ... לא קיבלתי תשובה נחרצת לגבי זה , והיא קצת איבדה סבלנות בטלפון.

בסוף החלטתי לוותר ..

האם יש כאן הרפייה בוודאות ??
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

4
דיברתי אתה, ליתר דיוק היא לא הפסיקה לדבר ולהסביר. מגדירה עצמה כמטפלת אלטרנטיבית בהמון שיטות וממליצה על טיפולים שונים לפי מה שהלקוח צריך. אין מין, אין הרפיה ואני מצטט "לא ביד ולא ברגל" - אם כך כנראה שלא רלוונטית לחברי הפורום

5
לעומת זאת באחד הפרסומים שלה היא כתבה שהטיפול שלה "מענג ומשחרר"

תנו לגוף לעוף
שילוב מגוון הטיפולים עם שמנים ארומתראפים !
* רפואי
* מענג ומשחרר
* בסגנון שוודי
* שיאצו ורפלקסלוגיה

במקום פרטי ושקט
מסוגנן בשלווה לאור נרות

052-6231023

כמו כן

"במקום פרטי ושקט"
"מסוגנן בשלווה לאור נרות"

זה הרבה רמיזות בכיוון

חבל בשבילכם אבל יש לי מישהי אחרת בבנק המטרות..אחרת הייתי דוגם :)
19LOLx82011-02-14 18:20:47

6
הנוסח הזה מוכר לי טוב מאוד או יותר נכון רע מאוד. אינני יודע את האשה בנידון אבל אני מניח שמדובר במעין טיפול/עיסוי טנטרי. בלי לדון כעת בכל הפרשה המפקופקת של הטנטרה וחביריה המקשקשות (החרתא ברתא של "גמירה פנימית", "להיות עם עצמך", "מקום של הקדשה"), חבירים יקרים: "טיפול" כזה לא יביא אתכם לידי סיפוק כלשהוא.

אלא מה? כל העובדות (והמשווקים) בתחום הזה למדו היטב כי אם לא יפרסמו במדורי הסקס/ליווי/עיסוי יבקר אצלן לקוח אחד בחודש, כך שהן בכוונה תחילה משתמשות בכל מיני מילים, כמו שציין arle3d, שמרמזים בכיוון ההוא...כדי לגרות את הגברים ולעורר את יצרם.

אין הרפייה. כל שכן וקל וחומר בן בנו של קל וחומר שאין סקס. במקרה הטוב, המטפלת תגרה אותכם עד כדי פיצוץ (ועליכם מוטל "להפנים" את הגירוי ו"להזרים" את ה"אנרגיות" לאורך כל הגוף...) כלומר עד לרגע לפני הגמירה, כך שברגע שתצאו משם תרוצו לזונה הכי קרובה לרוקן את הכלי.

במקרה הגרוע, תשכבו שם כמו חתיכת ביטון, המטפלת תיגע בכם בכל המקומות הלא נכונים, כשאתם כל הזמן מתכווצים, מקווים, מייחלים, מתפללים, מתחננים, מפנטזים שהוד כבוד מעלת המטפלת תואיל בטיבה לרדת לעיניינים...

יש מצב חריג ביותר שכבוד מעלתה תביא אתכם לידי הרפייה. אבל כל כך זקוק להישפל, להתווכח, להתרפס כדי להגיע ליעד המאוחל, שבעת ההיא כל טעם, ריח, תענוג ותבלין שיש במעשה התפוגגו כלא היו.

וכל זה רק לאלה ("נשיים" אולי?) המתפנקים בליטופים רכים ועיסויים עדינים ואירוטיים. לרודפי (והרשמתי היא שזה רובכם) מעשי משגל ממשיים אומר: למה הדבר דומה? למי שיכבד את האריה הרעב בעוגה וקפה.
חטא ושנה נעשית לו כהרגל

7
[QUOTE=arle3d]לעומת זאת באחד הפרסומים שלה היא כתבה שהטיפול שלה "מענג ומשחרר"

תנו לגוף לעוף
* רפואי
* מענג ומשחרר
* בסגנון שוודי
* שיאצו ורפלקסלוגיה

במקום פרטי ושקט
מסוגנן בשלווה לאור נרות

052-6231023

כמו כן

"במקום פרטי ושקט"

זה הרבה רמיזות בכיוון

[/QUOTE]

סגרתי את הודעתי הקודמת באמצע, בטעות.

מסקנא המעשית כלפי שאלתך: אם הגברת מצהירה שאין הרפייה, קרוב לוודאי שכן תעשה כאשר דיברה.

אולם גם ללא הרפייה ייתכן מאוד שהיא תיגע/תלטף את איברי המין (לגרות, לא לגמור) וכאן סוגי התוצאה מתפצלים לשני כיוונים: א) שתהיה כ"כ מגורה שתבוא לידי גמירה "בשוגג"...ב) שלא תבוא לידי גמירה אך עדיין תצא משם במצב מגורה מאוד...ולך תדע...

אז אם אתה אוהב ליטוף רך ועדין, יש לך 45% שתיפול בידי אחת כזאת שבאמת מלטפת ונוגעת בכל הגוף מכף רגל ועד ראש. אבל אתה מתגרה עד כדי מצב בלתי נסבל ואין לך מוצא...

בהצלחה

חטא ושנה נעשית לו כהרגל

8
[QUOTE=מעריץ העיסוי]

תנו לגוף לעוף

* רפואי
* מענג ומשחרר
* בסגנון שוודי
* שיאצו ורפלקסלוגיה

במקום פרטי ושקט
מסוגנן בשלווה לאור נרות

052-6231023

כמו כן

"במקום פרטי ושקט"

זה הרבה רמיזות בכיוון

[/QUOTE]

סגרתי את הודעתי הקודמת באמצע, בטעות.

מסקנא המעשית כלפי שאלתך: אם הגברת מצהירה שאין הרפייה, קרוב לוודאי שכן תעשה כאשר דיברה.

אולם גם ללא הרפייה ייתכן מאוד שהיא תיגע/תלטף את איברי המין (לגרות, לא לגמור) וכאן סוגי התוצאה מתפצלים לשני כיוונים: א) שתהיה כ"כ מגורה שתבוא לידי גמירה "בשוגג"...ב) שלא תבוא לידי גמירה אך עדיין תצא משם במצב מגורה מאוד...ולך תדע...

אז אם אתה אוהב ליטוף רך ועדין, יש לך 45% שתיפול בידי אחת כזאת שבאמת מלטפת ונוגעת בכל הגוף מכף רגל ועד ראש. אבל אתה מתגרה עד כדי מצב בלתי נסבל ואין לך מוצא...

בהצלחה

[/QUOTE]

אתה מדבר מניסיון? זה נשמע שכן אבל אני רק רוצה להיות בטוח

ואתה יודע מה?...

זה לא קינק שלי אבל נראה לי שאני אהנה פעם אחת מסוג כזה של טיזינג.. כמובן נהנה רק בהנחה שאני לא מצפה להרפיה כי אז זה באסת החיים

ולאלה שקוראים את זה עכשיו וחושבים "איזה חרטטן" "אם הוא היה מאמין במה שהוא כותב הוא כבר היה כותב דיווח"

אז אני מתכוון לדגום! תוך שבועיים -שלושה כשיהיה לי 200 פנויים.

9
[QUOTE=arle3d]
[QUOTE=מעריץ העיסוי]
אתה מדבר מניסיון? זה נשמע שכן אבל אני רק רוצה להיות בטוח

[/QUOTE]

כן, מתוך ניסיון. אצלי זה עלה בין 350 ל450 עבור שעה ומשהו.
חטא ושנה נעשית לו כהרגל

10
הייתי אצל לינה לפני שלוש שנים
הבחורה מסאז'יסטית מקצועית
קומפקטית לא יפה בפנים, קצת שרוטה , אל תדברו איתה על הרפיות
היא עושה עיסוי שנקרא עיסוי טנטרי אבל זה לא עיסוי טנטרי מלא למי שמכיר
העיסוי עדין ומלטף
היא התחילה בגב ברגליים ובתחת היה מאוד נעים תחושת ריחוף
ואז הסתובבתי והעיסוי העדין והנעים המשיך כשהיא מדי פעם נוגעת בזין תוך כדי מעבר
באיזה שהוא שלב היא מתחילה להתמקד בירכיים הפנימיות ובבטן ןאז אתה הופך כולך זקור
היא מושכת את המגבת מעל הזין ומתחיל לעסות את הזין כאילו מדובר בחלק אחר של הגוף
היא לא עושה "הרפיה" מה שנקרא לא עושה לך ביד אבל תוך כדי העיסוי בזין אתה כמעט גומר ואז היא עוצרת אתה עוצר את הנשימה ומחזיק את הגמירה ושוב היא חוזרת על זה כמה פעמים ובסוף אם אתה רוצה אתה יכול לגמור
אני קיבלתי שם אורגזמה חזקה מאוד, אחת החזקות
העניין שאסור ללכת לשם עם ציפייה לגמור, צריך באמת להתמכר לעיסוי ולהתנתק ממחשבות מיניות
זהו
וזה היה לפני שלוש שנים כמו שאמרתי אז ייתכנו שינויים
בלי סוכר
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”