אחרי הביקור שלי אצל
מאיה המילפית, נהייתי רעב בטירוף וירדתי על איזו לאפה שווארמה טובה באלנבי(אוחחח!!! מיקס הודו וכבש+קצת שומן משניהם עם טחינה מעל...
מ-ע-ד-ן!!!
) תוך שאני שוטף את עיניי בכוסיות התל-אביביות

שממלאות את הרחובות. למי שרוצה לקרוא את הדיווח על
מאיה הוא מופיע בשרשור הזה:
השבעתי את תאבוני וחשבתי להתקשר לירקון 98 כדי לבדוק אם
מאי הברזילאית נמצאת(למרות האזהרות על המקום, חשבתי לנסות בכל זאת את מאי המומלצת והשווה רצח

). מספר פמעים אני מחייג ולא עונים...

אולי עובדים שם רק בערב... אנא עארף... הלאה. חשבתי לנסות את
מרינה מיונה הנביא שרשומה אצלי מזמןןן(בעיקר בגלל הדיווחים על האנאלי המשובח שלה) אך כאופציה בעדיפות משנית ולא הייתה תשובה לטלפון.
חשבתי אולי לנסות שוב להתקשר ל
'אוסטרלית' לאחר שקודם ענה לי המשיבון אצלה אבל פתאום נזכרתי ב
מילנה ואולגה. התקשרתי ומילנה עונה לי, חשדנית משהו...

חוקרת איך הגעתי אליה(כמו תמיד - דרך חבר

) ומי זה החבר הזה וכ'ו. אומרת ש
אולגה כבר לא עובדת איתה. שאלתי אם אפשר לבוא, אמרה שכן.
מארחת לא רחוק מרח' אורלוזורב בר"ג. כיוונה אותי דרך הטלפון עד שהגעתי לרח' קטן צדדי כזה ואני רואה את ראשה מציץ מאחת הדלתות במורד הרחוב

(דיברנו בטלפון תוך כדי אז ישר זיהתה אותי). נכנסתי לדירתה שהייתה מוארת באור חלש ורך... רומנטי כזה...

הדירה עצמה בעלת שני חדרים(סלון וחדר שינה)+מטבח נפרד. מסודרת ונקייה.
מילנה עצמה כבת 31(אומרת וגם די ניראית), בעלת שיער שטני בהיר, פנים עגולות ומתוקות כאלה, צבע עור חום-בהיר, בערך 163-4 ס"מ, חזה בינוני טבעי,
תחת עסיסי-עגול ומגרה מאוד
, מבנה גוף חטוב-טיפה עסיסי.
מאודדדד לטעמי!!
.
בשלב הזה היא עדיין הייתה חשדנית למרות כל ניסיותיי ליצור אווירה משוחררת...
הבחורה הייתה בטוחה שאני שוטר

.
טוב, שמעו - זה כבר מתחיל להימאס עליי אינעל ראבק!!!
לא יודע למה וזאת ממשששש לא הפעם הראשונה אבל הרבה בנות במקומות כאלה(גם בתיקתוקיות) חושבות שאני איזה איש ביטחון/שוטר או משהו בסגנון ואין לי דבר וחצי דבר עם הדברים האלה!!!

הסברתי זאת גם למילנה והיא צחקה(סוף סוף קצת השתחררה

) ואמרה שאני באמת נראה כזה(גוף שרירי, טון דיבור גברי כבד כזה

משהו בסגנון... אנא עארף

) נו, בקטנה

.
המשיכה לחקור מי בדיוק החבר שדרכו הגעתי(עדיין לא נרגעה עד הסוף

).
שאלתי לגבי אולגה ומילנה אמרה שטסה לחו"ל ושתחזור לארץ כבר לא תעבוד איתה יותר, ובכלל לא תעבוד בתחום. לידיעתכם.
אוקיי. ביקשה את התשלום מראש -
200 ש"ח ל-40 ד'. הכסף החליף ידיים וביקשה שאתקלח קודם. משום מה לא היו מים חמים

... יצאתי, התנגבתי ומילנה עדיין הייתה לבושה כפי שקיבלה אותי - גופיה שחורה וג'ינס. ביקשה שאשכב על הבטן במיטת הטיפולים שבסלון.
בשלב מסויים העיפה את המגבת(הגיע הזמן!

) וביקשה שאסתובב. הסתובבתי וישר התחלתי למזמז ולנשק אותה בחרמנות(
אוחחח! איזה גוף סקסי יש לה!
חולההההה על בחורות כאלה!!!
).היא מצידה מרחה שמן והתחילה להביא לי ביד תוך שהיא אומרת:
"איזה יפה הוא(הזין
), ממש יפה".....

לנשיקות צרפתיות לא זרמה למרות מספר נסיונות שעשיתי, והמשיכה להביא לי ביד ולשחק בביצים. אני מצידי הסרתי את חזייתה וליקקתי בחרמנות את שדיה היפים תוך שאני ממזמז לה את התחת המוצק והעסיסי שלה

.
בהתחלה סירבה להוריד תחתון אך לבסוף שוכנעה שאגמור בדרך האהובה עליי(כמו תמיד - כל הזכויות שמורות ל
טלי
המלכה מחיפה) -
'גמירת פלחי ישבן מלוקסרת'
. הסירה את תחתוניה ונשכבה על המיטה. בהתחלה הפרדתי לה את שני פלחי העכוז ורציתי לדחוף את לשוני לשם

אך היא הקשתה את שרירי ישבנה וביקשה להימנע מכך... נו, שיהיה. התחלתי להשתפשף. החיכוך הפך אגרסיבי מרגע לרגע ובשיא התשוקה שאלתי אותה:
"יש אקסטרות?" אמרה שלא, אבל הוסיפה:
"פעם הבאה יהיו. תבוא עוד פעם - יהיה בסדר"
.
זה בהחלט תואם את מה שכתבו פה חברים אחרים, שהיא לא תמיד זורמת ישר בפגישה הראשונה(תלוי בה בעיקר, לצערי היא פשוט הייתה חשדנית כלפיי מההתחלה. למרות שאח"כ היא השתחררה יותר
) אלא נפתחת יותר ויותר עם לקוחות מתמידים. כמובן שהכל בקצב שלה ולפי רצונותיה.
המשכתי בשפשוף עד להשפרצה נוספת -
החמישית שלי לאותו ערב
- שהתפזרה על גבה וישבנה המזמין בטירוף

.
קמנו ונכנסנו שנינו למקלחת. הייתה מבואסת שהמים קרים ושאלה למה לא אמרתי כי הייתה מדליקה את הדוד...

נו, פאשלה שלי...

. התחלנו להתקלח בזהירות עד שהתרגלנו למים(קצת הסתלבטה עליי על הדרך

-
"כל הגוף והכוח הזה ואתה מתרגש ממים קרים?"

השבתי לה שצריך פשוט להתרגל ואח"כ כבר באמת לא הייתה בעיה) סיבנה ושטפה אותי היטב, תוך שאני לא מחמיץ עוד הזדמנות להתחכך עם הכלי על ישבנה המפתה

.
סיימנו, התנגבנו. והלכנו שנינו להתלבש בנפרד. יש לציין שבמהלך הטיפול(בעיקר בתחילתו) היא קצת ענתה לטלפונים, אבל אח"כ הפסיקה ושמה אותם על שקט.
המשכנו קצת להתמזמז כשאנחנו לבושים ואז תפסתי בישבנה והרמתי אותה באוויר מולי תוך שאני מנשק וממזמז אותה בחרמנות אינסוף(
סקסית בטירוף המתוקה
) והיא מאומרת לי:
"די, תפסיק! בסוף אני אתאהב בך"

חחחחחח

מתוקה אמיתית!
נפרדנו בהמון חום וחיבוקים

(
ואם להיזכר כמה הייתה חשדנית בהתחלה, זה רק שימח אותי עוד יותר שהשתחררה כך

) וביקשה שאבוא שוב לבקר.
סה"כ הייתי שם קצת יותר משעה בלי שום לחץ מצידה של!
לסיכום: בחורה בתחילת שנות ה-30 לחייה, מאוד סקסית ומגרה(מתאימה לאלו - כמוני - שאוהבים בחורות חטובות עם קצת בשר לתפוס
), סבלנית, מתוקה, אדיבה, מפנקת, חייכנית ובעלת תודעת שירות מצויינת. מלבד זה שעושה מסז' מושקע. בפירוש שווה כל אגורה! מומלצת בחום. לגבי האקסטרות - כמו שכתבו לפניי - בהחלט יש מצב, אך תלוי בה, ובקצב שלה בלבד. תהנו ותשמרו על היהלום הזה.
אח"כ הלכתי למאיה המסז'יסטית מהספא בחניון הארבעה. יש דיווח בשרשור הזה למי שרוצה לקרוא:
לקסר2011-05-05 08:22:10