כ מילנה אולגה - מסאז 2/4 ידיים + אקסטרות - דף 6 - סקס אדיר

מילנה אולגה - מסאז 2/4 ידיים + אקסטרות

51

טוב, אז סוף סוף הצלחתי לקבוע עם מלינה, גם זה לאחר שיבשה אותי איזה 10 דקות בחוץ והיתה קצת עצבנית בטלפון. אבל בסופו של דבר הכל הסתדר. אז כמו שכתבו פה לפני מדובר בדירה לדעתי פרטית שמשמשת לעבודה בלבד. יש מיטת עיסוי שמוסתרת ע"י וילון ויש חדר נוסף קטן עם מיטה זוגית, רמז די ברור.

בדירה היו 2 בחורות ממיטב תוצרת ברית המוצצות, מלינה המדוברת, בחורה לדעתי סביב אמצע שנות השלושים לחייה קצת מלאה (לא שמנה אלא כזאת שיש איפה לתפוס) וישנה את אולגה ,שזהו כמובן לא שמה האמתי ,שהיא פליטה מדירת המסג'ים ברח' הגת מקום שהיתי פוקד אותו רבות עד שהידרדר אי לכך יש לנו הכרות מוקדמת, כמובן נשיקות וחיבוקים איפה אתה וכל החרטה הזה.

לאחר כל הדיבורים והחלפת החויות לקחתי מסג' ב4 ידיים. 400 ש"ח החליפו ידיים וקדימה למקלחת, אין מקלחת משותפת למרות שזרקתי להם ככה כמה רמיזות שאני ישמח למקלחת משותפת, אבל היתה התעלמות מוחלטת.
לאחר המקלחת מלינה התחילה במסג' ואולגה הצטרפה אחרי מספר דקות שניהם נשארו עם תחתונים בלבד לא ערום מלא.

המסג' היה בסדר. קיבלתי יותר טובים אבל קיבלתי הרבה יותר גרועים. הסינכרון ביניהם לא היה משולם ב100% אבל די טוב.

מלינה הרבה יותר זורמת ומקרינה סקס מאשר אולגה שיותר מאופקת אבל אני מכיר את אולגה ולכן אני זרמתי איתה. מלינה מכירה את הפורום ושאלה אותי האם אני מהפרום.

הרושם שלי הוא שהיא מנסה להיות סקסית וחברותית ע"מ לקבל ביקורות טובות אבל גם יש לה מה לימכור. רמזה לי כל הזמן שיש תוספות אבל יקרות (סקס 200 ש"ח נוספים) ועשתה רושם שזה לא ניתן למיכוח.(לדעתי 400 ש"ח בשביל סקס איתה זה יותר מדי)

אז כמו שאמרתי הציון למסג' לדעתי הוא 8.5. אחרי כ15 דקות אמרו לי להתפך והתחילו במסג' ארוטי שכל אחת בתורה מפנקת את האח הגדול. מלינה כל הזמן מדברת דיבור סקסי, נסיון לגרום לך לגמור מהר.

לדבריה יש מצב גם לסאדו (אני לא בקטע) ויש מצב לפרוסטטה וגם לדילדו שהם הראו לי ,משהו מיפלצתי שפחדתי לקבל אותו למרות שרציתי, מלינה אמרה שיש לה נסיון רב בזה ובפעם הבאה (כשנהיה לבד ) היא תחדיר לי אותו למרות גודלו.

אחרי מספר דקות מלינה הציצה בשעון ואמר לי שהיגיע הזמן לגמור וכך היה.

מקלחת נוספת, נשיקות וחיבוקים והבטחה לביקור חוזר ובחזרה לשיגרת היום .

אז לסיכום, בגדול ממולץ ומספר הטלפון שלה עבר לזיכרון בטלפון שלי וכפי שהיבטחתי לה אני אחזור לביקור ולבדוק מה עוד יש בתפריט וללא ספק יש.

מלינה בחורה שמשדרת סקס וסקסיות ונותנת תחושה טובה.

אבל ישנם כמה דברים שלא מכניסים אותה לראש הרשימה, בראש ובראשונה לא עמדה בזמנים של 45 דקות אלא משהו יותר בכיוון של 30 דקות. ובנוסף היא עונה לטלפונים בזמן הטיפול.

למרות זאת כמו שציינתי אני יחזור לביקור אחד על אחד עם מלינה לבדיקה מדוקדקת את שאר הירקות שיש לה למכור
גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)

52
[QUOTE=gidi]הייתי ומכיון שאולגה נראתה חמודה וסיקרן אותי מסאז בארבע ידיים הסכמתי. עובדות ביחד יפה וקצב טוב. הבעיה שמדברות ביניהן כל הזמן, כך שיש הרגשה של תקתוק וחוסר התייחסות אליך. בכל מקרה אולגה נראית לטעמי טוב ומצאה חן בעיני יותר. גוף טוב, פנים נעימות ןחמודה. נותנת יחס אישי יותר.

מישהוא יודע איך אפשר ליצור איתה קשר. נראה פחות נוח להתקשר למילנה ולבקש את אולגה. אבל גם אפשרות.[/QUOTE]

אולגה אמרה לי שהיא עובדת בימי שני שלישי וחמישי אבל תמיד כדאי להיתקשר ולברר לפני כן

53
היתי אתמול בסביבות שעה 14 אצל מילנה, רציתי להיכנס איתה אך היא אמרה שאני יכול לקחת עיסוי ב 4 ידיים או להיכנס עם אולגה. ניכנסתי עם אולגה, במהלך העיסוי התברר שהיא לא עושה body .

בנוסף לכך התברר לי ש יש שני לקוחות בחוץ שמחכים. היתי בפנים סה"כ 29 דקות למרות שסיכמנו 40.
לסיכום, העיסוי נעים,לא מקצועי,הרפיה מהירה מדיי, אין ארוטיקה,תיקתקו אותי. אולגה היא יפה,מילנה חמודה מינוס אך לא יפה והיא קצת שמנה ולא עדינה. אני לא אחזור לשם יש מקומות יותר טובים באזור ולא תקתיקיות. אולי בעקבות פרסום שקבלו בפורום יחסם השתנה.
19LOLx82011-03-09 14:18:25

54
כפי שתכננתי, ביקרתי שוב במקום לאחרונה. הפעם נכנסתי רק עם מילנה לטיפול של 200 ש"ח. גם אולגה היתה במקום ללא עבודה ( שכבה בחדר הפנימי ), וכשאמרתי למילנה שהפעם אני רוצה טיפול רק איתה, היא היתה נראית די מאוכזבת.
באופן כללי הטיפול של המסאז' העדין והבודי היה בסדר כמו בפעם הקודמת, אין טענות, בכל זאת הרגשתי תקתוק, למרות שלא הסתכלתי על השעון. אמרה לי די מהר להסתובב, קצת חרמונים, שפשוף, ו - הופה!, יצא החומר... מקלחת מהירה, תודה רבה, ויאללה ביי.

ייתכן שלקוחות קבועים מקבלים אצלה יותר יחס, אולי ציפתה שאשאל ואשלם לאקסטרות, או לפחות ארצה שוב 4 ידיים, אבל מאחר שהארבע ידיים בפעם הקודמת היה נחמד בשביל חד-פעמי, אבל לא מספיק מלהיב כדי לחזור עליו שוב לטעמי, בכלל לא חשבתי בכיוון.

לסיכום : לדעתי יש אופציות טובות יותר, כמו הספא בחולון, או טלי מרמת גן ( מעניין אם היא עדיין עובדת...). כנראה שלא אחזור, אבל מי יודע, ברגע של חרמנות גם זאת אופציה באה בחשבון...
אבשלום2011-03-26 12:05:44
מחפש את הדבר האמיתי!

55
לפני כשבועיים ביקרתי את מילנה בדירת העבודה שלה, שם נכחה גם אולגה.
הוצע לי הטפול ב- 4 ידיים וב- 400 שקל , והסכמתי.

מבחינתי זו היתה טעות : בזמן הטיפול מילנה ואולגה משוחחות ומצחקקות ביניהן, כשאני לא מבין את התכנים.

כשניסיתי לזרום לנושאים כגון הורדת תחתונים, גמירה שנייה (כאשר הראשונה תוך 5 דקות), ציינה מילנה כי צריך להוסיף עוד כסף (על ה- 400). אני די מנוסה בנסיבות של קבלת שרות, אך כאשר אי אפשר להתמקד בקשר עם המטפלת, (כי היא עסוקה בפיטפוט עם חברתה), גם הניסיון לא עוזר.

מילנה בעלת פוטנציאל מרשים, ואפילו את אולגה איני פוסל. השירות המשותף גרוע מהשרות הנפרד, והוא עיסקה גרועה ומאכזבת מבחינתי.

מילנה מבינה כנראה את הבעייתיות במצב, ובכוונתה לעבור לדירה מתאימה יותר לשרותים שהיא נותנת.

לסיכום : עיסקת 4 הידיים גרועה, לגבי מילנה לבדה צריך לסכם פרטים מראש אפילו לגבי המסאג', ועדיף להפגש עמה כאשר אולגה לא נמצאת.

56
אז כמו שהיבטחתי חזרתי שנית לפקוד את מלינה ואולגה . הפעם רק מילנה היתה .
אז קודם כל כאשר חזרתי בפעם השניה היחס של מילנה היה לבבי וחם. כמו שכתבתי בפעם הקודמת מלינה היא בחורה שמשדרת סקסיות, בטוחה במיניותה ויש לה בהחלט מה למכור בנושא. כמו כן מלינה נתגלתה לי כבחורה חכמה ואינליגנטית בעלת שיחה מעניינת ובעלת מודעות עצמית גבוהה.

ועכשיו לעיקר שלשמו היתכנסנו פה, אז ככה המסג' הפעם היה ב2 ידיים מסג' חביב לא ממש מיקצועי אבל חזק ומורגש. מלינה היא בחורה משוגעת במובן החיובי של המילה במהלך המסג' דיברנו קצת דיבור סקסי ומידי פעם במהלך השיחה תוך כדי היא שולחת בשובבות ידים לאשכים ומקפיצה אותך . מלינה בקטע של סאדו ומידי פעם נותנת לך איזה פליק חביב, הכל ברוח טובה ובחוש הומור ובלבביות, אבל למי שבקטע של סאדו היא הבנאדם המתאים.

לאחר שסימה את המסג' ביקשה שאני יסתובב על הגב. והיתחילה במסג' עדין לעבר חבריקו. מלינה זכרה שבביקורי הקודם סיכמנו שכשניפגש לבד היא תחדיר לי את הדילדו שלה. כזכור מדובר במשהו שלפחות בשבילי נראה מפחיד מבחינת גודלו למרות נסיון רב בתחום הפורסטטה, אולם פה מדובר במפלצת אמיתית שקטנים ממנו לא הצלחתי לקבל בדלת האחורית ,אולם לאור הבטחתה שיש לה נסיון זרמתי איתה, הדבר היה כרוך כמובן בתוספת תשלום של 100 ש"ח.

עברתי למצב שאני על 4 והיא מתחילה לשחרר אותי מלטפת בעדינות את חבריקו ושכניו מעסה קלות את פי הטבעת ואז מחדירה את הדילדו כל הדרך לגן עדן. לאחר מספר דקות שאני במצב הזה ביקשתי ממנה לעבור לתנוחת העוף כלומר שאני על הגב ומחזיק את הרגלים מקופלות למעלה ואכן כן היה והיא ממשיכה לחדור אלי וביד הפנויה היא מפנקת את הדרוש פינוק עד להשפרצה שלי .

מה אגיד לכם חברה אני לשם בטוח חוזר.

אני רוצה לנסות את התרגיל הזה עם מלינה ואולגה ביחד. כמו כן מלינה הבטיחה לי שהיא תצטייד באביזרים נוספים ובגדלים נוספים. אשמח עם היא תצטייד גם בסטארפון לתחושת זיון מושלמת (שמזיינים אותי).

אז בסיכום אפשר בהחלט להגדיר את החויה כמוצלחת וכפתח לדברים נוספים עם מלינה ואולגה ביחד או לחוד. בכל מקרה מלינה אמרה לי שסקס מלא אין אצלה למרות מה שאנשים מדווחים פה בפרום, אבל בין מסג' לסקס מלא, יש ספקרום רחב לדברים מעניינים.

57
טוב אז גם אני ביקרתי את מילנה ואפשר לתת לה הרבה הרבה ליייק.היא ממש כמו תרכיז של מיץ פטל ומי שרושם מלינה במקום מילנה יבין כשיפגוש אותה מתוקה עסיסית ושמחת חיים מומלץ ביותר.קונה מנוי קבעה למילנה
ותהיו עדינים ומנומסים גם אם לא נראה לכם.

58
אחרי הביקור שלי אצל מאיה המילפית, נהייתי רעב בטירוף וירדתי על איזו לאפה שווארמה טובה באלנבי(אוחחח!!! מיקס הודו וכבש+קצת שומן משניהם עם טחינה מעל... מ-ע-ד-ן!!!Tongue) תוך שאני שוטף את עיניי בכוסיות התל-אביביותTongueחיוך גדול שממלאות את הרחובות. למי שרוצה לקרוא את הדיווח על מאיה הוא מופיע בשרשור הזה:

השבעתי את תאבוני וחשבתי להתקשר לירקון 98 כדי לבדוק אם מאי הברזילאית נמצאת(למרות האזהרות על המקום, חשבתי לנסות בכל זאת את מאי המומלצת והשווה רצחTongue). מספר פמעים אני מחייג ולא עונים...מבולבל אולי עובדים שם רק בערב... אנא עארף... הלאה. חשבתי לנסות את מרינה מיונה הנביא שרשומה אצלי מזמןןן(בעיקר בגלל הדיווחים על האנאלי המשובח שלה) אך כאופציה בעדיפות משנית ולא הייתה תשובה לטלפון.

חשבתי אולי לנסות שוב להתקשר ל'אוסטרלית' לאחר שקודם ענה לי המשיבון אצלה אבל פתאום נזכרתי במילנה ואולגה. התקשרתי ומילנה עונה לי, חשדנית משהו...Shocked חוקרת איך הגעתי אליה(כמו תמיד - דרך חברצחוקקריצה) ומי זה החבר הזה וכ'ו. אומרת שאולגה כבר לא עובדת איתה. שאלתי אם אפשר לבוא, אמרה שכן.

מארחת לא רחוק מרח' אורלוזורב בר"ג. כיוונה אותי דרך הטלפון עד שהגעתי לרח' קטן צדדי כזה ואני רואה את ראשה מציץ מאחת הדלתות במורד הרחובמבולבלצחוק(דיברנו בטלפון תוך כדי אז ישר זיהתה אותי). נכנסתי לדירתה שהייתה מוארת באור חלש ורך... רומנטי כזה...Embarrassed הדירה עצמה בעלת שני חדרים(סלון וחדר שינה)+מטבח נפרד. מסודרת ונקייה.

מילנה עצמה כבת 31(אומרת וגם די ניראית), בעלת שיער שטני בהיר, פנים עגולות ומתוקות כאלה, צבע עור חום-בהיר, בערך 163-4 ס"מ, חזה בינוני טבעי, תחת עסיסי-עגול ומגרה מאודTongue, מבנה גוף חטוב-טיפה עסיסי. מאודדדד לטעמי!!חיוך גדול.

בשלב הזה היא עדיין הייתה חשדנית למרות כל ניסיותיי ליצור אווירה משוחררת... הבחורה הייתה בטוחה שאני שוטרמבולבלShocked. טוב, שמעו - זה כבר מתחיל להימאס עליי אינעל ראבק!!!כועס לא יודע למה וזאת ממשששש לא הפעם הראשונה אבל הרבה בנות במקומות כאלה(גם בתיקתוקיות) חושבות שאני איזה איש ביטחון/שוטר או משהו בסגנון ואין לי דבר וחצי דבר עם הדברים האלה!!!כועס

הסברתי זאת גם למילנה והיא צחקה(סוף סוף קצת השתחררהחיוך גדול) ואמרה שאני באמת נראה כזה(גוף שרירי, טון דיבור גברי כבד כזהמבולבל משהו בסגנון... אנא עארףצחוק) נו, בקטנהצחוק. המשיכה לחקור מי בדיוק החבר שדרכו הגעתי(עדיין לא נרגעה עד הסוףErmmצחוק).

שאלתי לגבי אולגה ומילנה אמרה שטסה לחו"ל ושתחזור לארץ כבר לא תעבוד איתה יותר, ובכלל לא תעבוד בתחום. לידיעתכם.

אוקיי. ביקשה את התשלום מראש - 200 ש"ח ל-40 ד'. הכסף החליף ידיים וביקשה שאתקלח קודם. משום מה לא היו מים חמיםOuch... יצאתי, התנגבתי ומילנה עדיין הייתה לבושה כפי שקיבלה אותי - גופיה שחורה וג'ינס. ביקשה שאשכב על הבטן במיטת הטיפולים שבסלון.

נשכבתי ומילנה הניחה מגבת על ישבני והזיזה אותה בהתאם לחלק הגוף שעליו עבדה. יש לציין שיש לה ידיים טובות ודי חזקות(למרות שאני לא מומחה גדול במסזי'ם) והיא עברה במשך כ-25 ד' על כל הגוף כולל מסז' לעורף ולכפות הידיים. במשך הטיפול גם דיברה איתי בכיף ושמה לב להיותי תפוס/נוקשה וכל הזמן ביקשה שאשתחרר. הסברתי לה שזה מעומס העבודה שיש עלי והיא עונה:"נו בטח, כל היום אתה רודף אחרי פושעים"מבולבלצחוקחחחחחחחחצחוק עדיין הסתלבטה עליי כאילו אני שוטר, פתאום תפסה אותי בעורף ושאלה:"מי שלח אותך אליי?Evil Smile"מבולבלShockedצחוק חחחחחחצחוק נו, סוף סוף קצת נרגעה והתחילה לצחוק איתיחיוך גדול. סבבהאצבע למעלה החמיאה לי רבות על שרירייEmbarrassed, גם לא האמינה שאני מתאמן עצמאית ללא מאמן אישי ושאלה:"פיתחת את הגוף הזה לבד?"Shockedצחוק

בכל השלב שהייתה לבושה עדיין חשבתי שהיא אשכרה מאמינה שאני שוטר או משהו ופוחדת להתפשט, או שאולי עם לקוח חדש היא תמיד חשדנית/זהירה...Shockedמבולבל אבל בשלב מסויים היא סוף סוף התפשטה ונשארה בחזייה בתחתוניםTongue. המשיכה בעיסוי החזק שלה(והמגבת עדיין מכסה את ישבניצחוק וזזה בהתאם לחלק שעליו היא עובדת), תוך שאני שולח אליה קצת ידיים ומלטף את רגליהקריצה. היא בתגובה:"אתה מנסה להתחיל איתי?"ShockedEmbarrassed חחחחחצחוק איזו מתוקה!חיוך

בשלב מסויים העיפה את המגבת(הגיע הזמן!צחוקמוחא כפייה) וביקשה שאסתובב. הסתובבתי וישר התחלתי למזמז ולנשק אותה בחרמנות(אוחחח! איזה גוף סקסי יש לה!Star חולההההה על בחורות כאלה!!!פצצה).היא מצידה מרחה שמן והתחילה להביא לי ביד תוך שהיא אומרת:"איזה יפה הוא(הזיןקריצהצחוק), ממש יפה".....צחוק לנשיקות צרפתיות לא זרמה למרות מספר נסיונות שעשיתי, והמשיכה להביא לי ביד ולשחק בביצים. אני מצידי הסרתי את חזייתה וליקקתי בחרמנות את שדיה היפים תוך שאני ממזמז לה את התחת המוצק והעסיסי שלהTongue.

בהתחלה סירבה להוריד תחתון אך לבסוף שוכנעה שאגמור בדרך האהובה עליי(כמו תמיד - כל הזכויות שמורות לטליHeart המלכה מחיפה) - 'גמירת פלחי ישבן מלוקסרת'Tongue. הסירה את תחתוניה ונשכבה על המיטה. בהתחלה הפרדתי לה את שני פלחי העכוז ורציתי לדחוף את לשוני לשםקריצה אך היא הקשתה את שרירי ישבנה וביקשה להימנע מכך... נו, שיהיה. התחלתי להשתפשף. החיכוך הפך אגרסיבי מרגע לרגע ובשיא התשוקה שאלתי אותה:"יש אקסטרות?" אמרה שלא, אבל הוסיפה:"פעם הבאה יהיו. תבוא עוד פעם - יהיה בסדר"קריצה.

זה בהחלט תואם את מה שכתבו פה חברים אחרים, שהיא לא תמיד זורמת ישר בפגישה הראשונה(תלוי בה בעיקר, לצערי היא פשוט הייתה חשדנית כלפיי מההתחלה. למרות שאח"כ היא השתחררה יותרחיוך) אלא נפתחת יותר ויותר עם לקוחות מתמידים. כמובן שהכל בקצב שלה ולפי רצונותיה.

המשכתי בשפשוף עד להשפרצה נוספת - החמישית שלי לאותו ערבEmbarrassed - שהתפזרה על גבה וישבנה המזמין בטירוףTongue.

קמנו ונכנסנו שנינו למקלחת. הייתה מבואסת שהמים קרים ושאלה למה לא אמרתי כי הייתה מדליקה את הדוד...מבולבל נו, פאשלה שלי...צחוקEmbarrassed. התחלנו להתקלח בזהירות עד שהתרגלנו למים(קצת הסתלבטה עליי על הדרךצחוק - "כל הגוף והכוח הזה ואתה מתרגש ממים קרים?"צחוקקריצה השבתי לה שצריך פשוט להתרגל ואח"כ כבר באמת לא הייתה בעיה) סיבנה ושטפה אותי היטב, תוך שאני לא מחמיץ עוד הזדמנות להתחכך עם הכלי על ישבנה המפתהחיוך גדולTongue.

סיימנו, התנגבנו. והלכנו שנינו להתלבש בנפרד. יש לציין שבמהלך הטיפול(בעיקר בתחילתו) היא קצת ענתה לטלפונים, אבל אח"כ הפסיקה ושמה אותם על שקט.

המשכנו קצת להתמזמז כשאנחנו לבושים ואז תפסתי בישבנה והרמתי אותה באוויר מולי תוך שאני מנשק וממזמז אותה בחרמנות אינסוף(סקסית בטירוף המתוקהStar) והיא מאומרת לי:"די, תפסיק! בסוף אני אתאהב בך"ShockedEmbarrassed חחחחחחצחוק מתוקה אמיתית!

נפרדנו בהמון חום וחיבוקיםEmbarrassedStar(ואם להיזכר כמה הייתה חשדנית בהתחלה, זה רק שימח אותי עוד יותר שהשתחררה כךHugApprove) וביקשה שאבוא שוב לבקר.

סה"כ הייתי שם קצת יותר משעה בלי שום לחץ מצידה של!מוחא כפייהאצבע למעלה

לסיכום: בחורה בתחילת שנות ה-30 לחייה, מאוד סקסית ומגרה(מתאימה לאלו - כמוני - שאוהבים בחורות חטובות עם קצת בשר לתפוסTongueקריצה), סבלנית, מתוקה, אדיבה, מפנקת, חייכנית ובעלת תודעת שירות מצויינת. מלבד זה שעושה מסז' מושקע. בפירוש שווה כל אגורה! מומלצת בחום. לגבי האקסטרות - כמו שכתבו לפניי - בהחלט יש מצב, אך תלוי בה, ובקצב שלה בלבד. תהנו ותשמרו על היהלום הזה.

אח"כ הלכתי למאיה המסז'יסטית מהספא בחניון הארבעה. יש דיווח בשרשור הזה למי שרוצה לקרוא:

לקסר2011-05-05 08:22:10
zooz

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”