כ ילנה ויקי- עיסויים ברחוב הרואה 74 - דף 7 - סקס אדיר

ילנה ויקי- עיסויים ברחוב הרואה 74

61
ביקרתי הבוקר את ילנה.

כמו שציין חולה עיסוי באמת רזה ב 10-15ק"ג .. גופה הפך לחטוב יותר ..

הייתי הלקוח הראשון הבוקר ולהפתעתי קיבלה אותי בלי הפאה האדמונית שבד"כ לובשת. לילנה פנים נאות , חבל שלא מתאפרת כך יכולה להפוך למילפית סקסית יותר.

במשך 25 דקות מסאג בינוני+ כולל נגיעות קלות בביצים מידי פעם. לקראת שלב ההרפיה החלה לחפון את הביצים בעודי שוכב על הבטן ממש גירה אותי...

התהפכתי על הגב והחלה בבודי מושקע כולל נשיקות צרפתיות.... יש לה שפתיים בשרניות ששיגעו אותי צחוק

החלה בטיט-פאק ואח"כ נתנה לי לינוק ולמצוץ השדיים והפיטמות הגדולות שלה... היה תענוג.

בהרפייה ידנית והשפרצתי לה על הבטן...

מקלחת והביתה.

חג שמח.Star

62
ילנה את פשוט מדהימה ... אני אוהב אותך ....
החזה O..O הנפלא שלך ... הפיטמות שלך משגעות אותי ...
כמה שאני מת לזיין אותך ... הלוואי .... לפחות מציצה Embarrassed
למרות שאני לא רגיל לזה ... ואני בקטע של עיסוי ... אבל את פשוט הורסת אותי ...
נשיקות לשפתיים המדהימות שלך ... Heart

חחחחחחחחחחחחחח ...... EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed

חולה עיסוי2011-09-19 12:30:22

64
שלום

האמת שמזמן לא כתבתי ויש לומר שגם לא הייתי פעיל מאוד בזמן האחרון מכל מיני סבות אבל הנה תרומתי הצנועה....

לפני כמה ימים בקרתי את ילנה נשוא הפוסט הזה

בעיני מדובר באישה סקסית מאוד עיניים מדהימות ויחס כיפי ומאוד נעים. המסג' עצמו לא מי יודע כמה אבל סביר במסגרת מה שנתון ואח"כ מעט שליחות ידיים והופ הפכתי צד וקבלתי עיסוי נעים ומושקע

מצידה יש מעט נשיקות ואין נגיעות באזור הרגיש (דבר שטיפה הפריעה לי בזרימה) אבל כאמור היחס הנעים והידדים המיומנות עשו את העבודה

65
ויקי

דגמתי אותה וכדבריו של חולה כוס

"כשראיתי אותה המראה שלה ביאס לי את התחת.. (אין כל דימיון בינה לבין
התמונה). רוסיה שמנמונת נמוכה, עם שיער קצר מתולתל, אין בה טיפה של סקסיות.
אבל היא נראית רע לגילה. לבסוף נישארתי וזרמתי.. התחילה במאסז שרחוק
מלהיות מקצועי."

קיבלתי 35 דקות בערך

חולה כוס רשם
"אין לי דבר אחד טוב להגיד על הביקור הזה.. חוץ מהגברת שהיא נחמדה."

אז נכון..היא נחמדה ולא הרבה מעבר לכך

מה לעשות שאנחנו גברים ואנחנו מחפשים מישהי מושכת ויזואלית.....

כן, אפשר להתפשר, אבל במקרה הזה - אין במראה שלה שום דבר סקסי..

אכן המסג' שלה לא מקצועי..

והיא ניסתה בסופו של דבר לחרמן אותי..עם הציפורניים שלה, עם הלשון..גם ליקקה לי את החבר...

זאת אמרת - יש כוונה...וגם היא הצליחה חלקית לחרמן אותי עם כל זה..אבל בגדול אין לה את זה כמו שאתם מעידים שלילנה כן יש את זה..

שאו ברכה חיוך

66
[QUOTE=חולה עיסוי]ילנה את פשוט מדהימה ... אני אוהב אותך ....
החזה O..O הנפלא שלך ... הפיטמות שלך משגעות אותי ...
כמה שאני מת לזיין אותך ... הלוואי .... לפחות מציצה Embarrassed
למרות שאני לא רגיל לזה ... ואני בקטע של עיסוי ... אבל את פשוט הורסת אותי ...
נשיקות לשפתיים המדהימות שלך ... Heart

[/QUOTE]
חחחחח.... אני מת... צחוק
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

68
הייתי אתמול אצל ילנה (אני משער - לפי התאורים המןפיעים מעלה...)
הגעתי בשעה שקבענו, מצלצל לקבל כתובת מדוייקת ומקבל דחיה - תתקשר עוד חצי שעה, הבעתי את מורת רוחי ואמרה אם תחכה תפוצה.

לא תחכה???

לאחר כ40 דק' של דחיה חוזרת הכינסה אותי תחת כנפה, נתנה מחיר, שאלה אם יש שאלות נוספות ואם אני נשאר,

לא תשאר???

מקלחת קצרה - צפופה עם וילון עם נטיה להטרדה מינית ולמיטת הטיפולים...

מסאג' נעים, חצי מקצועי, משחק הידיים בביצים בעודך על הבטן - מטריף!

הסתובבתי, התפשטה, לא נורא כמו שמתארים, חזה ענק, פטמות עוד יותר...

בודי קצרצר, נצמדה לנשיקות בשדיים , ברחה מצביטת פטמה קלילה, ניסתה להתנשק אבל אני לא נותן GFE כ"כ בקלות...

ואז לפעולת הוצאת הג'יני מהבקבוק, לא עברו יותר מדי רגעים וההכנה המוקדמת נתנה אותותיה...

מקלחת נוספת, נתנה פרטים להמשך (2 בחורות במקום שמתחלקות בפעילות...)

כנראה שעוד אחזור...

69
שבוע טוב לכולם,

רביעי האחרון ביקרתי אצל ילנה. סה"כ מרבית הדשברים שנאמרו כאן מוסכמים גם עלי.

ילנה נחמדה (אך לא חמה) שירותית (אך לא זורמת) ונראית טוב סה"כ (אך לא מעבר לכך).
גם לי הדגישה שאין אקסטרות. ממילא אני לא מחפש כאלה.

עיסוי בינוני, הורידה הכל, תחתונים רק לבקשתי, מרשה לגעת אך רק לרפרף בין רגליה ולא מעבר, רוכבת עליך בחושניות מה, פטמות נהדרות כפי שציינו קודמיי, ומאפשרת לגמור באיזו תנוחה שתרצה (אני אוהב כשהיחא מכופפת קדימה, בין ישבניה).

נכנסה להתקלח מיד אחרי.

אני נהניתי, למרות שתוקתקתי בעשר דקות בערך. לא יודע אם אחזור.

70
בחצי שנה האחרונה עובדת שמה במשך כל היום אישה בשם אנה, היא לא עובדת בימי שישי שבת. קבעתי במס' הזה וציפיתי לקבל עיסוי באהבה רבה... ענתה לי בחורה שנשמעת נחמד ואפילו קראה לי 'מתוק שלי', ואמרה שהיא רזה, התקשרתי ב 3.15 וקבעתי ב 4, הגעתי למקום בעשרה לארבע, התקשרתי ואנה ענתה שבעוד כמה דקות היא תתפנה, אנה התקשרה אלי ב 4 כדי לשאול איפה אני מחכה לה ושבעוד כמה דקות היא תתפנה, אנה לא התקשרה עד 4.21 אז התקשרתי אליה והיא עוד לא התפנת, ניסיתי למצוא מישהיא אחרת ואז אנה מתקשרת, נכנסתי לכתובת המופיעה בכותרת, הדירה היתה חשוכה, אנה היתה נראת חמודה בפנים, אנה לא התנצלה על האיחור, המחיר הוא 200 שקל עבור 40 דקות, ו300 שקל עבור שעה, שלפתי 300 שקל מתוך תקוה שהבחורה החמודה שדיברה איתי בטלפון תעשה את העבודה, אנה הבטיחה 55 דקות וגם קיימה אפשר להגיד, בקשתי מאנה שתפתח את החלון היות והיה מחניק בדירה ואנה לא הסכימה, התקלחתי, התגלתה לפני אישה עם גוף ספורטיבי, לא רזה וקצת מליאה, כבת 50, עם פנים מבוגרות למדי ולא מלבבות בכלל, אוקראינית - בעיקר במובן הרע של המילה, העור של גופה לא מתוח ולא מספקות ריגוש כמעט, אנה מעסה בעיסוי חזק וכנראה מקצועי למדי, המגע שלה נחמד ולא מעבר זה כמו מגע של גבר, היות ויש לה גוף ספורטיבי ומגע סתמי, אנה חקרה אותי חופשי ואני חקרתי אותה בשאלות, ליטפתי אותה פה ושם ומתחת לתחתונים, אנה מרימה את קולה שאין לגעת מעל הכוס שלה אפילו שאני נוגע רק מעל התחתונים ! , הגברת יודעת לצעוק, עברו כחצי שעה של עיסוי, אנה לא עושה בודי, ולא מרשה שאשב על מיטת העיסוי כדי להתקרב אל גופה שהריח די טוב, אני חייב לשכב והיא תגרה אותי בין הרגליים קבעה אנה, הסברתי לה שחשוב לי חיבוק בעמידה כדי לגמור בכיף, אנה הסכימה לעמוד כשהיא עושה פרצוף, והיא עומדת מרחוק כזה בלי שום טיפת יחס חם, ואני מנסה איכשהוא להתרפק עליה, שלחתי יד אל ישבנה ואז היא הרימה עלי את הקול שזה לא בסדר ככה והיא לא מסכימה ! , כולה נגעתי לה באיזור הישבן כשמקודם זה היה בסדר גמור ! הזונה הזאת הרסה לי את כל החגיגה ששלמתי לה במיטב כספי אחרי שהתיבשתי לה בחוץ כחצי שעה ועוד פנטזתי שאזכה לפיצוי ! , ואחרי 3 דקות בעמידה צוותה עלי אנה לשכב כי אין לה כוח ככה לעמוד, יאמר לזכותה שהיא עבדה עלי 5 דקות עד שגמרתי. הגוף שלה קצת נחמד. בעיני זה כאילו קבלתי עיסוי מגבר, לא היה שום ריגוש כמעט. היא מתאימה למי שמתאים לו אחת בת 50, גוף ספורטיבי, חזה בינוני עד קטן, עיסוי חזק, והרפיה לא משהו, ומאבדת מהר מאוד את הסבלנות . אין יחס מתחשב, הכל טכניקה. לא נראה שאפשר לקבל משהו מעבר להרפיה מכנית, ואפשרות לגעת קצת. זו היתה נפילה. לא אחזור לשם

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”