אני מנסה להשיג אותה כבר זמן רב והיום היא ענתה לטלפון. חביבה מאד בטלפון, שירותית ומנומסת. ישראלית. הסבירה בדיוק איך להגיע. הדירה נמצאת באזור הבורסה ברמת גן בבניין מסחרי / מגורים. דיקה קטנה נקיה ומסודרת, פרטית לחלוטין.
אורטל עצמה בעלת פנים נאות וחייכניות, שיער חום ארוך, עיניים חומות, שזופה, גוף חלק מאד, נעים למגע ומטופח. התמונה בסקסאדיר לא מדוייקת. יש קצת בטן אבל ממש בטעם, חזה בינוני יפה ועומד.

היא בתחילת שנות ה-30 ונראית פחות.
קיבלה אותי עם כוס מים וישיבה על הספה, בחיוך והרבה הומור. לאחר דקה שתיים שאלה אם היא נראית לי או שאני מעוניןי ללכת. הופתעתי מאד לטובה מהשאלה. אמרתי לה שאמשיך בשמחה. נשלחתי למקלחת נקיה עם מים לוהטים ושתי מגבות נקיות. לאחר מכן היא התקלחה וגם מרחה קצת את הזמן.
לאחר מכן, תוך כדי דיבורים וצחוקים, נכנסתי לחדר העיסוי ונשכבתי על הבטן. הגברת החלה ללקק ולנשק כל פיסה בגופי, כשהיא עירומה והמגע מאד נעים. לאט לאט ירדה לישבן ונתנה שם ליקוקים עם לשון מלאה וכל הלב. גנחתי בהנאה. לאחר מכן ביקשה שאהיה על ארבע ושוב טיפלה בישבן בצורה נפלאה.
התהפכתי על הגב, המשיכו הנשיקות והליקוקים, ואז היא הגיעה למרכז הגוף. לא אלאה בתיאור שבלוני. הבחורה מוצצת טוב ומשלבת בנגיעות בישבן ובפטמות. במקרה שלי לוקח לא מעט זמן להביא את התוצרת והיא השקיעה זמן ומאמץ. מדי פעם נשכבה עלי למגע הדדי ולחיבוק. העבודה מכל הלב הניבה פירות ולאחר מציצה ארוכה וטובה משולבת בעבודת יד ובמזמוז החזה שלה (נורא נעים) גמרתי היישר לתוך פיה המצפה. שוב הציעה מגבת נקייה ושוב מקלחת.
ניהלנו שיחה קלה. כיף לדבר אתה. אינטלגנטית, חייכנית, כיפית, מאד זורמת, ובעיקר ישראלית לחלוטין. שאלתי על המחיר המעט גבוה (300 ש"ח) והיא הסבירה שהיא נותנת תמורה מלאה (מה שנכון) ולא מתקתקת וללכן היא גובה מחיר גבוה יותר. אגב, אין אפשרות לחדירה.
השארתי טיפ, נפרדתי בחיבוק ונשיקה והלכתי. אני אחזור.