כ חדשה ברג - אורטל - דף 3 - סקס אדיר

חדשה ברג - אורטל

22
דיברתי איתה פעמיים וניסיתי לתאם. נשמעת מאוד נחמדה אבל אצלי נפסלה מכיוון שחזרה אלי לטלפון ופתחה את השיחה ב"אתה אולי התקשרת אלי בקשר למסאג'?". לזכותה יאמר שאחרי שהשבתי בחיוב היא אמרה, "במודעה זה לא מצויין אבל מדובר במסאג' אירוטי האם תרצה להמשיך ולשמוע פרטים?".
ועדיין, אני ממש נגד אלו שמרשות לעצמן לפנות חזרה. ועוד בלי היכרות ראשונית. מסוכן מדי בשבילי :-)

UMA2013-03-02 12:27:03

חדשה ברג - אורטל

24
לא צריך לשלם כל כך יקר עבור השירות של אורטל...
מי שרוצה יכול תמורת 50 שקל ללילה לקבל את החתול שלי הוא מלקק יופי...
שב"ש
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

חדשה ברג - אורטל

25

אני מנסה להשיג אותה כבר זמן רב והיום היא ענתה לטלפון. חביבה מאד בטלפון, שירותית ומנומסת. ישראלית. הסבירה בדיוק איך להגיע. הדירה נמצאת באזור הבורסה ברמת גן בבניין מסחרי / מגורים. דיקה קטנה נקיה ומסודרת, פרטית לחלוטין.

אורטל עצמה בעלת פנים נאות וחייכניות, שיער חום ארוך, עיניים חומות, שזופה, גוף חלק מאד, נעים למגע ומטופח. התמונה בסקסאדיר לא מדוייקת. יש קצת בטן אבל ממש בטעם, חזה בינוני יפה ועומד.חיוך היא בתחילת שנות ה-30 ונראית פחות.

קיבלה אותי עם כוס מים וישיבה על הספה, בחיוך והרבה הומור. לאחר דקה שתיים שאלה אם היא נראית לי או שאני מעוניןי ללכת. הופתעתי מאד לטובה מהשאלה. אמרתי לה שאמשיך בשמחה. נשלחתי למקלחת נקיה עם מים לוהטים ושתי מגבות נקיות. לאחר מכן היא התקלחה וגם מרחה קצת את הזמן.

לאחר מכן, תוך כדי דיבורים וצחוקים, נכנסתי לחדר העיסוי ונשכבתי על הבטן. הגברת החלה ללקק ולנשק כל פיסה בגופי, כשהיא עירומה והמגע מאד נעים. לאט לאט ירדה לישבן ונתנה שם ליקוקים עם לשון מלאה וכל הלב. גנחתי בהנאה. לאחר מכן ביקשה שאהיה על ארבע ושוב טיפלה בישבן בצורה נפלאה.

התהפכתי על הגב, המשיכו הנשיקות והליקוקים, ואז היא הגיעה למרכז הגוף. לא אלאה בתיאור שבלוני. הבחורה מוצצת טוב ומשלבת בנגיעות בישבן ובפטמות. במקרה שלי לוקח לא מעט זמן להביא את התוצרת והיא השקיעה זמן ומאמץ. מדי פעם נשכבה עלי למגע הדדי ולחיבוק. העבודה מכל הלב הניבה פירות ולאחר מציצה ארוכה וטובה משולבת בעבודת יד ובמזמוז החזה שלה (נורא נעים) גמרתי היישר לתוך פיה המצפה. שוב הציעה מגבת נקייה ושוב מקלחת.

ניהלנו שיחה קלה. כיף לדבר אתה. אינטלגנטית, חייכנית, כיפית, מאד זורמת, ובעיקר ישראלית לחלוטין. שאלתי על המחיר המעט גבוה (300 ש"ח) והיא הסבירה שהיא נותנת תמורה מלאה (מה שנכון) ולא מתקתקת וללכן היא גובה מחיר גבוה יותר. אגב, אין אפשרות לחדירה.

השארתי טיפ, נפרדתי בחיבוק ונשיקה והלכתי. אני אחזור.

חדשה ברג - אורטל

28
אדון לירן8, התגובה שלך נראית לי לא לעניין.
עם כל הכבוד לכך ששנינו משתמשים חדשים, רק היום בשעה 10 פרסמת שאתה מחפש אותה נואשות, ושעתיים אחר כך דיווחת ש"היית והקאת". אין שום סיבה להקיא שם. ההיפך, נקי ומאד נעים. אם היית מאוכזב, תפרט קצת יותר כדי שנדע גם אנחנו.

חדשה ברג - אורטל

29
ביקרתי את אורטל בשבוע שעבר , הבחורה בת 31 (מאומת) , גובה 1.70 ומבנה גוף גדול (סטייל מארינה מקסמיליאן בלומין , זה הדבר הקרוב ביותר שמצאתי),יש לאורטל פנם נאות , לא בטוח שהייתי מסובב את הראש אחריה אם הייתה עוברת מולי ברחוב.
החזה שלה בינוני ודי נפול. כמו שציינו אחרים גם בטן קטנה מבצבצת לה.

הבחורה מקבלת בלופט בבניין תעשייתי בבורסה ברמת גן , הייתי שם בשעות הערב והמקום מאוד דיסקרטי .

שהגעתי שאלה אותי אם אני מעוניין להישאר או ללכת... מכיוון שהייתי חם בעקבות סיפורי הליקוקים שקראתי בפורום כמובן שנשארתי... נכנסתי למקלחת מהירה וכשייצאתי היה נכנסה אחרי, אהבתי הדבר כי מראה שהבחורה שומרת על ניקיון. בקשה לקבל את 300 השקלים מראש.

השכיבה אותי על הבטן בחדר השינה , יש לה מיטה זוגית די גדולה, המינוס היחידי הוא שהמזרון מאוד מאוד רך , הרגשתי שהגוף של התעקם כמו בננה :)

מאותו רגע התחילה ללקק אותי בכל חלקי הגוף עם התמקדות בביצים ופי הטבעת , הרימינג שלה מעולה וגם שואבת ומלקקת הביצים בתאווה די גדולה.... מדי כמה דקות מתחילה לשאוב גם את השרביט המציצה שלה די טובה ועמוקה ושוב רואים שהיא מאוד נהנית.. במהלך הטיפול היא נותנת לגעת לה בעל החלקים בגוף, ליקקתי לה גם את השדיים ומצצתי אותם , ליטפתי לה את איבר המין ופי הטבעת .... הוציאה גניחות קטנות של הנאה..... לקראת הסיום התחילה במציצה חזקה ועושה גם ביד במקביל, מרוב שהייתי חם גמרתי לה בפה בשפריץ חזק מאוד.... היה מעולה

התקלחתי שוב ויצאתי. האם אחזור? רק כשארצה לחוות את חווית הליקוקים שוב

חדשה ברג - אורטל

30
הייתי אצלה לפני 4 חודשים
בחורה ישראלית תוניסאית בגיל 39 גרה (מורה לשעבר עברה מהצפון למרכז) עם הילדים שלה ,עליתי לחדר שלה היה חדר ליד כל הזמן הילדים דפקו בדלת של החדר אמא רוצים משהוא שאלתי אותה אמרה לי שהילדים שלה כל הזמן כך , המקום מאוד נקי עושה על מיטה רימינג וליקוק עם הלשון לכל הגב וגם מקדימה עושה ליקוקים מציצה ללא גומי חבל על הזמן יש מצב לסקס לא רציתי לא מלחיצה נותנת לנגוע למטה חופשי .

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”