זו המודעה הנוכחית
http://www.sexadir8.com/place.asp?CategoryID=16&AdvertiseID=5163
200 ש"ח 40 דקות.
מקום מהודר ומפואר. נכנסים מימין לבנק לאומי.
קיבלה אותי ניקול, גובה כ-1.67. ביקשתי לראות את הבחורה השניה אלקטרה שהיא חדשה שם. אלקטרה רוסיה, גובה כ-1.73, שמנמונת (יש היו אומרים אפילו שמנה.) החלטתי ללכת על אלקטרה.
כאמור, שמנמונת, חזה בינוני ונפול. צעירה, גיל 20-25, פנים יפות. שיער ג'ינג'י (צבוע) ארוך.
התחילה בעיסוי כשאני על הבטן, מכף רגל ועד כתפיים. עיסוי אגרסיבי - פירקה לי את הגב ואת עמוד השידרה כשמדי פעם בוקעות ממני זעקות כאב - והיא שואלת "מה קרה" בטון של "שתוק, פחדן", וממשיכה בשלה.

בהמשך ריככה את העיסוי ולאחר 15-20 דקות של עיסוי כמעט נרדמתי, כולל חבריקו. בשלב זה הרגשתי שאין מצב שאוכל לגמור מתרדמת כזו.
ואז הפכה אותי על הגב, והחלה בבודי מושקע. כשהיא מלטפת אותי עם החזה לכל האורך. למרבה פליאתי חבריקו התעורר. התחילה בעבודת יד. מדי פעם קמתי כדי ללטף אותה. היא זורמת עם ליטופים. לא ניסיתי נשיקות. ניסיתי להגיע לשבלול משני הכיוונים, אבל לא הצלחתי על מיטת העיסוי הצרה. היא המשיכה עם הבודי. לאחר מכן עברה ועשתה לי tits-fuck. כשהייתי קרוב לגמירה, הפסקתי אותה כדי להירגע קצת ולהתחיל מחדש. היא התחילה שוב בעבודת יד ו-TF לחלופין. בשלב מסוים הרגשתי שאם אמשיך להחזיק גמירה, אאבד אותה לגמרי, אז התחלתי לזרום, ועוד דקה או שתיים של עבודת יד + ביצים חזקה השפרצתי השפרצה מסיבית תוך שהיא ממשיכה לחלוב אותי עד כאב בזמן הגמירה.
לאחר מכן התקלחה, ולאחר מכן התקלחתי.
במקלחת לא היו מים חמים, מה שהיקשה להוריד את השמן הרב מהעיסוי.
המקלחות מוגבהות מדי מהחדר, והגישה אליהן לא הכי נוחה.
הייתי שם בערך 35 דקות.
לסיכום
מראה - 7/10
עיסוי - מצוין
בודי - מושקע מאוד ומצוין.
המקום עצמו - מהודר. כניסה לא דיסקרטית מאזור הומה אדם. המים היו פושרים.