כ אנג'לה מסאזיסטית בספא ביאליק 127 - דף 2 - סקס אדיר

אנג'לה מסאזיסטית בספא ביאליק 127

11
הייתי היום בספא בביאליק רמת גן.

זו המודעה הנוכחית

http://www.sexadir8.com/place.asp?CategoryID=16&AdvertiseID=5163

200 ש"ח 40 דקות.

מקום מהודר ומפואר. נכנסים מימין לבנק לאומי.

קיבלה אותי ניקול, גובה כ-1.67. ביקשתי לראות את הבחורה השניה אלקטרה שהיא חדשה שם. אלקטרה רוסיה, גובה כ-1.73, שמנמונת (יש היו אומרים אפילו שמנה.) החלטתי ללכת על אלקטרה.
כאמור, שמנמונת, חזה בינוני ונפול. צעירה, גיל 20-25, פנים יפות. שיער ג'ינג'י (צבוע) ארוך.
התחילה בעיסוי כשאני על הבטן, מכף רגל ועד כתפיים. עיסוי אגרסיבי - פירקה לי את הגב ואת עמוד השידרה כשמדי פעם בוקעות ממני זעקות כאב - והיא שואלת "מה קרה" בטון של "שתוק, פחדן", וממשיכה בשלה. חיוך גדול
בהמשך ריככה את העיסוי ולאחר 15-20 דקות של עיסוי כמעט נרדמתי, כולל חבריקו. בשלב זה הרגשתי שאין מצב שאוכל לגמור מתרדמת כזו.
ואז הפכה אותי על הגב, והחלה בבודי מושקע. כשהיא מלטפת אותי עם החזה לכל האורך. למרבה פליאתי חבריקו התעורר. התחילה בעבודת יד. מדי פעם קמתי כדי ללטף אותה. היא זורמת עם ליטופים. לא ניסיתי נשיקות. ניסיתי להגיע לשבלול משני הכיוונים, אבל לא הצלחתי על מיטת העיסוי הצרה. היא המשיכה עם הבודי. לאחר מכן עברה ועשתה לי tits-fuck. כשהייתי קרוב לגמירה, הפסקתי אותה כדי להירגע קצת ולהתחיל מחדש. היא התחילה שוב בעבודת יד ו-TF לחלופין. בשלב מסוים הרגשתי שאם אמשיך להחזיק גמירה, אאבד אותה לגמרי, אז התחלתי לזרום, ועוד דקה או שתיים של עבודת יד + ביצים חזקה השפרצתי השפרצה מסיבית תוך שהיא ממשיכה לחלוב אותי עד כאב בזמן הגמירה.
לאחר מכן התקלחה, ולאחר מכן התקלחתי.

במקלחת לא היו מים חמים, מה שהיקשה להוריד את השמן הרב מהעיסוי.
המקלחות מוגבהות מדי מהחדר, והגישה אליהן לא הכי נוחה.

הייתי שם בערך 35 דקות.

לסיכום
מראה - 7/10
עיסוי - מצוין
בודי - מושקע מאוד ומצוין.

המקום עצמו - מהודר. כניסה לא דיסקרטית מאזור הומה אדם. המים היו פושרים.
19LOLx82011-05-05 18:59:47
מונוגמיה היא חיינו, אבל לא בשבילנו.

אנו באנו ארצה... לתפוס את הזונות בה.

13
המיקום : ספא בביאליק 127, "פינת הבורסה"...
כניסה דרך הכביש הראשי הסואן, לא ממש דיסקרטי.
הופתעתי מהמקום.מאוד מפואר, נקי, מצוחצח.אפשר לאכול מהרצפה.המקלחת מוגבהת בפינת החדר...
במקום 2 בנות.זה היה כבר לפני כמה שבועות אז אני לא זוכר את שמה...השם בכל מקרה היה לועזי.אולי ניקול.
פנים נאות מאוד שיער שחור, חזה בינוני נעים קצת מלאה.
יודעת לעסות...הייתי זמן מלא והשקיעה כשאני על הבטן.אפילו התרגזה ששלחתי ידיים והפרעתי לה בעיסוי....
עלתה לבודי...חיככה את החזה בז' לאט...והתפרקתי.
מרשה ללקק את החזה (אל תמצוץ אמרה לי רק תלקק בעדינות)
בקיצור סה"כ שווה ואולי אחזור.200 ש"ח.
054-4341598

18
הייתי לפני מספר ימים. המקום לא הכי דיסקרטי, הכניסה מרחוב ראשי אבל בפנים המקום נראה טוב מאוד, נקי ומצוחצח. החדרים מרווחים עם מקלחת מסודרת וכו'.
נכנסתי עם קטרין, בחורה ממוצא רוסי בת 21, חמודה מאוד. שיער שטני, מבנה גוף די רזה, אבל לא רזה מאוד, בהחלט יש מה לתפוס וממה להיהנות. המסאז' לא רע, הבודי ועבודת היד טובים מאוד, אך לצערי אין שום אקסטרות. הייתה לנו כימיה טובה מאוד ועדיין לא הצלחתי להוציא ממנה שום דבר מעבר. אם מישהו מכם הצליח להשיג אקסטרות, אשמח לשמוע על כך.

19
מישהו דגם את מכון העיסוי בביאליק 127 ליד הבורסה (נמצא ליד בנק לאומי)????
קפצתי לראות את הבנות והמקום, המקום נראה איכותי, נקי ומסודר.
היו שם ארבע בנות, רוסיה מבוגרת די עקומה, צעירה סנובית ועוד רוסיה ממש נחמדה אבל נראית כמו לסבית, הרביעית אמורה להיות ישראלית אבל הייתה עסוקה כשהגעתי אז ויתרתי.
הבחורה אמרה שכל יום יש בנות אחרות ושהמסאז' מקצועי (???) בודי וכל הבבלת הרגיל. ביקשה 200 ל40 דקות.
מישהו דגם ויכול לשתף???
תודה
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”