בטח עכשיו אתם אומרים שזאת סתם הקפצה וזה בטח מתחזה כי אין לי הרבה הודעות ואני כותב הודעה, אז תאמינו לי שאני הרבה זמן בפורום הזה מסתכל קורא והולך לדברים שנשמעים מעניינים אבל זה אני באמת חייב לשתף!!!
בקיצור, הגעתי לשלמה המלך כמו שתואר פה קודם לדירת המרתף, פותחת לי בחורה רוסיה מבוגרת
בואו ניגש ישר לעניין, שילמתי 200 שקל כי רציתי פינוק של שעה ביקשה ממני להתפשט ולשכב על המיטה..אז נשכבתי על הבטן
יאנה עשתה עיסוי מעולה בעיקר עם המרפקים ושיחררה לי הרבה שרירים תפוסים, בערך 30 דקות היה רק מסאג לא כל קטע מיני. רב הזמן הייתי על הבטן וההעיסוי היה ברגיליים ובגב וכל חלק קטן הייתי על הגב והיא עיסתה את הרגליים ואיזור המפסעות ואז שוב התפהכתי על הגב והיא התחילה ללטף אותי באיזור התחת ולהתקרב לאט לאט לחור עצמו ועם יד אחת מתחת לגוף שיחקה לי עם הזין.
רב העיסוי דיברנו על איך הגעתי אליה, והיא חושבת שסגרו את הפורום הזה כי כבר אף אחד לא מגיעה אליה משם והיא ממש הופתעה לשמוע שהפורום עדיין פעיל, בהתחלה היא לא האמינה לי בכלל.. וחשבה שהמנהלים מוחקים הודעות שכותבים עליה..חיה באיזה סרט
אחר כך היא שאלה איך אני רוצה את הפרוסטטה ושלפה את השקית הידועה שלה והראתה לי כל מיני סטראפ אונים בגדולים שונים ובחרתי גודל בינוני כזה. אמרתי לה שכבר הרבה זמן לא עשו לי טיפול כזה.. יותר משנה
היא ביקשה ממני להתקדם לסוף המיטת עיסויים שהתחת והרגליים באוויר ואז מרחה על החור שלי מלא קרם לבשה כפכפה והתחילה לחפור לי בחור ולהרחיב לי אותו, אחרי כמה דקות התחילה להיכנס אליי עם הזין שלה, כמובן שהחור שלי היה ממש צר והיא אפילו צחקה עליי ואמרה שאני כמו בתולה. היא פמפמה אותי לאט שהזין נכנס עוד קצת בכל פמפום, בערך שחצי מהזין היה בתוכי היא שאלה אם זה כואב או להכניס עוד אז אמרתי לה שתכניס כמה שבא לה.. היא אמרה " אני רוצה הכל" ודחפה לי את כל הזין עמוק לתחת, זאת הייתה הרגשה נהדרת, היא המשיכה לזיין אותי ככה ועשתה לי ביד תוך כדי עד שהשפרצתי בטירוף
היא ניקתה אותי ואז נכנסתי להתקלח, הביאה לי מגבת אמרתי תודה בדרך החוצה וקיבלתי סוכרייה
לסיכום, אנילא יודע איך היא נעלמה פה מהפורום והפסיקו לדבר עליה. אנייחזור אליה בטוח..קראתי שפעם היא הייתה מתפשטת אצלי היא לא הורידה כלום.
אני ממליץ בחום לכל מי שבעניין של פרוסטטה