כ סטראפ און+פרוסטטה יאנה משלמה המלך בתא - דף 10 - סקס אדיר

סטראפ און+פרוסטטה יאנה משלמה המלך בתא

91
הייתי אצל יאנה לפני שבועיים בערך, חיפשתי הרבה בפורום אחר מישהי שתעשה פרוסטטה כמו שצריך
בטח עכשיו אתם אומרים שזאת סתם הקפצה וזה בטח מתחזה כי אין לי הרבה הודעות ואני כותב הודעה, אז תאמינו לי שאני הרבה זמן בפורום הזה מסתכל קורא והולך לדברים שנשמעים מעניינים אבל זה אני באמת חייב לשתף!!!

בקיצור, הגעתי לשלמה המלך כמו שתואר פה קודם לדירת המרתף, פותחת לי בחורה רוסיה מבוגרת
בואו ניגש ישר לעניין, שילמתי 200 שקל כי רציתי פינוק של שעה ביקשה ממני להתפשט ולשכב על המיטה..אז נשכבתי על הבטן

יאנה עשתה עיסוי מעולה בעיקר עם המרפקים ושיחררה לי הרבה שרירים תפוסים, בערך 30 דקות היה רק מסאג לא כל קטע מיני. רב הזמן הייתי על הבטן וההעיסוי היה ברגיליים ובגב וכל חלק קטן הייתי על הגב והיא עיסתה את הרגליים ואיזור המפסעות ואז שוב התפהכתי על הגב והיא התחילה ללטף אותי באיזור התחת ולהתקרב לאט לאט לחור עצמו ועם יד אחת מתחת לגוף שיחקה לי עם הזין.

רב העיסוי דיברנו על איך הגעתי אליה, והיא חושבת שסגרו את הפורום הזה כי כבר אף אחד לא מגיעה אליה משם והיא ממש הופתעה לשמוע שהפורום עדיין פעיל, בהתחלה היא לא האמינה לי בכלל.. וחשבה שהמנהלים מוחקים הודעות שכותבים עליה..חיה באיזה סרט

אחר כך היא שאלה איך אני רוצה את הפרוסטטה ושלפה את השקית הידועה שלה והראתה לי כל מיני סטראפ אונים בגדולים שונים ובחרתי גודל בינוני כזה. אמרתי לה שכבר הרבה זמן לא עשו לי טיפול כזה.. יותר משנה
היא ביקשה ממני להתקדם לסוף המיטת עיסויים שהתחת והרגליים באוויר ואז מרחה על החור שלי מלא קרם לבשה כפכפה והתחילה לחפור לי בחור ולהרחיב לי אותו, אחרי כמה דקות התחילה להיכנס אליי עם הזין שלה, כמובן שהחור שלי היה ממש צר והיא אפילו צחקה עליי ואמרה שאני כמו בתולה. היא פמפמה אותי לאט שהזין נכנס עוד קצת בכל פמפום, בערך שחצי מהזין היה בתוכי היא שאלה אם זה כואב או להכניס עוד אז אמרתי לה שתכניס כמה שבא לה.. היא אמרה " אני רוצה הכל" ודחפה לי את כל הזין עמוק לתחת, זאת הייתה הרגשה נהדרת, היא המשיכה לזיין אותי ככה ועשתה לי ביד תוך כדי עד שהשפרצתי בטירוף

היא ניקתה אותי ואז נכנסתי להתקלח, הביאה לי מגבת אמרתי תודה בדרך החוצה וקיבלתי סוכרייה
לסיכום, אנילא יודע איך היא נעלמה פה מהפורום והפסיקו לדבר עליה. אנייחזור אליה בטוח..קראתי שפעם היא הייתה מתפשטת אצלי היא לא הורידה כלום.
אני ממליץ בחום לכל מי שבעניין של פרוסטטה

92
אני לא מבין המנהל של הפורום לא מאשר לי את ההודעה הזאת בפוסט של יאנה אז אני ישלח הודעה זו כנוששא
אם יש בעיה שם אדון מנהל דבר איתי

הייתי אצל
יאנה לפני שבועיים בערך, חיפשתי הרבה בפורום אחר מישהי שתעשה פרוסטטה כמו שצריך
בטח עכשיו אתם אומרים שזאת סתם הקפצה וזה בטח מתחזה כי אין לי הרבה הודעות ואני כותב הודעה, אז תאמינו לי שאני הרבה זמן בפורום הזה מסתכל קורא והולך לדברים שנשמעים מעניינים אבל זה אני באמת חייב לשתף!!!

בקיצור, הגעתי לשלמה המלך כמו שתואר פה קודם לדירת המרתף, פותחת לי בחורה רוסיה מבוגרת
בואו ניגש ישר לעניין, שילמתי 200 שקל כי רציתי פינוק של שעה ביקשה ממני להתפשט ולשכב על המיטה..אז נשכבתי על הבטן

יאנה עשתה עיסוי מעולה בעיקר עם המרפקים ושיחררה לי הרבה שרירים תפוסים, בערך 30 דקות היה רק מסאג לא כל קטע מיני. רב הזמן הייתי על הבטן וההעיסוי היה ברגיליים ובגב וכל חלק קטן הייתי על הגב והיא עיסתה את הרגליים ואיזור המפסעות ואז שוב התפהכתי על הגב והיא התחילה ללטף אותי באיזור התחת ולהתקרב לאט לאט לחור עצמו ועם יד אחת מתחת לגוף שיחקה לי עם הזין.

רב העיסוי דיברנו על איך הגעתי אליה, והיא חושבת שסגרו את הפורום הזה כי כבר אף אחד לא מגיעה אליה משם והיא ממש הופתעה לשמוע שהפורום עדיין פעיל, בהתחלה היא לא האמינה לי בכלל.. וחשבה שהמנהלים מוחקים הודעות שכותבים עליה..חיה באיזה סרט

אחר כך היא שאלה איך אני רוצה את הפרוסטטה ושלפה את השקית הידועה שלה והראתה לי כל מיני סטראפ אונים בגדולים שונים ובחרתי גודל בינוני כזה. אמרתי לה שכבר הרבה זמן לא עשו לי טיפול כזה.. יותר משנה
היא ביקשה ממני להתקדם לסוף המיטת עיסויים שהתחת והרגליים באוויר ואז מרחה על החור שלי מלא קרם לבשה כפכפה והתחילה לחפור לי בחור ולהרחיב לי אותו, אחרי כמה דקות התחילה להיכנס אליי עם הזין שלה, כמובן שהחור שלי היה ממש צר והיא אפילו צחקה עליי ואמרה שאני כמו בתולה. היא פמפמה אותי לאט שהזין נכנס עוד קצת בכל פמפום, בערך שחצי מהזין היה בתוכי היא שאלה אם זה כואב או להכניס עוד אז אמרתי לה שתכניס כמה שבא לה.. היא אמרה " אני רוצה הכל" ודחפה לי את כל הזין עמוק לתחת, זאת הייתה הרגשה נהדרת, היא המשיכה לזיין אותי ככה ועשתה לי ביד תוך כדי עד שהשפרצתי בטירוף

היא ניקתה אותי ואז נכנסתי להתקלח, הביאה לי מגבת אמרתי תודה בדרך החוצה וקיבלתי סוכרייה
לסיכום, אנילא יודע איך היא נעלמה פה מהפורום והפסיקו לדבר עליה. אנייחזור אליה בטוח..קראתי שפעם היא הייתה מתפשטת אצלי היא לא הורידה כלום.
אני ממליץ בחום לכל מי שבעניין של פרוסטטה

93
ביקרתי אצל יאנה בפעם הראשונה.
הדיווחים בסך הכל מדויקים.
מבוגרת , נאה לגילה - נראית סביב 55 , שירטתית ונעימה.

לא התפשטה.
התחילה במסאז כשאני על הבטן - מענג ומהנה - עם הבלחות קצרות לחריץ הישבן ולזין.
לאחר מספר דקות - כשביקשתי שתי גמירות - ביקשה להסתובב והחלה לעסות את הזין בתנועות איטיות ומשגעות.
גמירה ראשונה טובה מאוד. ניקתה אותי , הסתובבתי חזרה על הבטן ויאנה חזרה למסאז.
תוך כדי אוהבת לדבר , אך לא מעיקה.

הגיע זמן הסטרפאון - לפני כן שאלה אם אני מנוסה - ואמרתי שאומנם מזמן - אבל כן.
הורידה את החצאית - נשארה בתחתונים. הלבישה על עצמה את הריתמה ובחרה איבר סגול ובינוני (כמובן הלבישה עליו קונדום).

ביקשתי ממנה שלפני החדירה תזיין לי את הפה עם הסטרפאון - הסכימה ללא בעייה (שירותית כבר אמרתי.. :-) )
עמדתי על הברכיים וביקשתי ממנה אישור לחפון לה את הישבנים. האישור ניתן.
חפנתי את את הישבנים ומצצתי לה את הסטרפאון. לאחר מכן ביקשתי ממנה שתחזיק את הראש שלי בשתי הידיים שלה
ושתפמפם לי את הפה - עשתה זאת ופמפמה חזק - דחפה לי את הסטרפאון לתוך הגרון.
(מאוד מחרמן אותי זיון פנים - אני חייב לנסות את זה עם זין אמיתי..)

כשהגיע זמן החדירה - נעמדתי על ארבע על המיטה הנמוכה יותר. העניין הוא שעומדים לרוחב המיטה ולא לאורך - כך שלמישהו גבוה
אולי תהיה בעיה - אני לא גבוה אז לא הייתה לי.
תחילה החדירה לי לתחת אצבע ואז שתיים ("על מנת לפתוח את המקום") ולאחר מכן החדירה את הסטרפאון והחלה לפמפם.
ביקשתי חזק - וגמרתי כשהיא מאוננת לי תוך כדי..
היה מענג ביותר.
בטוח אחזור..
מוחא כפייה

94
יקרתי אצל יאנה בפעם הראשונה.
הדיווחים בסך הכל מדויקים.
מבוגרת , נאה לגילה - נראית סביב 55 , שירותית ונעימה.

לא התפשטה.
התחילה במסאז כשאני על הבטן - מענג ומהנה - עם הבלחות קצרות לחריץ הישבן ולזין.
לאחר מספר דקות - כשביקשתי שתי גמירות - ביקשה להסתובב והחלה לעסות את הזין בתנועות איטיות ומשגעות.
גמירה ראשונה טובה מאוד. ניקתה אותי , הסתובבתי חזרה על הבטן ויאנה חזרה למסאז.
תוך כדי אוהבת לדבר , אך לא מעיקה.

הגיע זמן הסטרפאון - לפני כן שאלה אם אני מנוסה - ואמרתי שאומנם מזמן - אבל כן.
הורידה את החצאית - נשארה בתחתונים. הלבישה על עצמה את הריתמה ובחרה איבר סגול ובינוני (כמובן הלבישה עליו קונדום).

ביקשתי ממנה שלפני החדירה תזיין לי את הפה עם הסטרפאון - הסכימה ללא בעייה (שירותית כבר אמרתי.. :-) )
עמדתי על הברכיים וביקשתי ממנה אישור לחפון לה את הישבנים. האישור ניתן.
חפנתי את את הישבנים ומצצתי לה את הסטרפאון. לאחר מכן ביקשתי ממנה שתחזיק את הראש שלי בשתי הידיים שלה
ושתפמפם לי את הפה - עשתה זאת ופמפמה חזק - דחפה לי את הסטרפאון לתוך הגרון.
(מאוד מחרמן אותי זיון פנים - אני חייב לנסות את זה עם זין אמיתי..)

כשהגיע זמן החדירה - נעמדתי על ארבע על המיטה הנמוכה יותר. העניין הוא שעומדים לרוחב המיטה ולא לאורך - כך שלמישהו גבוה
אולי תהיה בעיה - אני לא גבוה אז לא הייתה לי.
תחילה החדירה לי לתחת אצבע ואז שתיים ("על מנת לפתוח את המקום") ולאחר מכן החדירה את הסטרפאון והחלה לפמפם.
ביקשתי חזק - וגמרתי כשהיא מאוננת לי תוך כדי..
היה מענג ביותר.
בטוח אחזור..
מוחא כפייה

95
טוב באמת אני הרבה מה להוסיף, כל התיאורים כאן די מדוייקים.
לי יש נסיון רק עצמאי עם דילדואים אף פעם לא הייתי עם מישהיא עם סטראפ-און ושדחפה לי אצבעות.
יש לציין שיאנה עושה עבודה נפלאה, קשובה לצרכיך, ויודעת לעשות את הדברים בקצב הנכון.
נהניתי מאד ובהחלט גם אחזור.

96
הייתי אצל הגברת, לא היתה תמורה לאגרה. מדובר בסבתא מאוד נחמדה אבל היא בת 70, הגוף שלה ממש לא אטרקטיבי, מה גם שהיא נשארת עם חזיה ותחתונים של סבתות.. לקחתי עיסוי רגיל בתקוה שזה מקצועי במידה סבירה, וזה לא שוה, הגברת זכתה פה לתהילה מיותרת ! העיסוי שלה לא מושקע במיוחד, העיסוי שלה חלש מבחינה מקצועית, זה כאילו שאתה בא לקנות מנה פלאפל ואתה מסתפק ב 3 פלאפלים טעימים אבל ממש ממש לא משביעים, היידים שלה נעימות למדי, מתאים אולי לאוהבי סבתות, מתאים לאוהבי דילדואים ופרוסטטה. לא ניסיתי שום דברים חריגים.. המקום נקי. יש מקלחת לפני ואחרי. יש חיפוף קל בכמות הזמן כי ככה זה אצל כולם, אם תגיעו לפני הזמן אז יש סיכוי שתוכלו להכנס לפני כן ולהרויח קצת, הגברת מבינה עברית ברמה בינונית. אין שום ריגוש מיני בביקור אצלה. עדיף לבקר אצל תקתקנית, כי שמה לפחות הגעת לאיזשהוא פורקן. לא מומלץ !

98
הייתי אצלה לפני כמה ימים בפעם הראשונה לנסות משהו גדול יותר מאצבע..
היא אמרה לי להתפשט ולחכות בחדר, שם ראיתי את הצעצועים (ויש הרבה) ליד המיטה.
נשכבתי על הגב והיא התחילה במסאז' רגליים ארוך ומושקע, וגם הגיעה לאט לאט למעלה יותר
עברתי לשכב על הגב ועם רגליים למעלה והיא שמה סטרפאון לבקשתי (אמרה לי שלפעם ראשונה יכול לכאוב אבל בכל זאת רציתי :))
היא התחילה לשחק לי עם בפנים עם אצבע בהתחלה ותוך כדי אוננה ושיחקה לי עם הזין שעמד בטירוף בשלב הזה
היא ניסתה להתחיל לזיין אותי אבל כאב לי מדיי (צדקה) אז היא עברה לאחד הצעצועים הקטנים שלה והחלה לזיין אותי איתו
גמרתי תוך 2 דקות, ביקשתי להתאושש לעשן קטנה (בחוץ) ולחזור לעוד סיבוב
היא הייתה לגמרי קול בעניין.
אחרי שחזרתי מעושן היא עברה לצעצוע גדול יותר, היא התחילה לאט ואז יותר עמוק ויותר מהר ותוך כדי מאוננת לי בלי הפסקה עד שגמרתי באורגזמה מטורפת אחרי כמה דקות..
על כל הצעצועים שלה היא שמה קונדום לפני שקיבלתי אותם
נשארה בתחתונים ונתנה לי למשש אותה חופשי
לא ניסיתי יותר מזה
אחלה חוויה סה"כ
כן, מבוגרת אבל שמורה היטב. ולא חיפשתי לזיין אותה..
250 ש"ח לשעה (אפילו קצת יותר לא ספרה)

99
כפי שאני נוהג לשמר את הקשר עם המעסות הותיקות והטובות שבינהן, חזרתי שוב לבקר את יאנה מרחוב שלמה המלך בתל אביב, כהרגלה קיבלה אותי בחיוך רחב וניגשה לעבודה. ואכן קיבלתי עיסוי ספורטיבי ומשחרר לכל השרירים, חלקו הראשון, חזק יותר ובהמשך עיסוי נעים בכל הגוף,שאלה אם אני מעוניין בטיפול סטראפון, אך ויתרתי עליו הפעם.אך לא ויתרתי על העיסוי העדין שהיה גם נפלא.
כמוכן עלי לציין כי עלות הטיפול סבירה ביותר של 180 ₪ לעיסוי מעולה
טובטוב

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”