נתחיל בזה שאני די חדש כאן אז תהיו סלחנים אם אני לא מכיר מספיק טוב את כל הקודים והניואנסים...
אני אוהב את העיסויים והולך בעיקר לשם, מה שהביא אותי לשירה מראשון שמפרסמת במישפוחה ועוד..
הייתי אצלה כבר מס' פעמים כאשר הפעם האחרונה היתה לפני כשבועיים. לפי הערכתי היא בת כ32-34 בהירת עור ושיער חטובה מראה כללי מצויין מלאה במקומות הנכונים
היא מקבלת בוילה בקומה העליונה מקום מטופח ויפה, 300 ש"ח עבור שעה (יש אופציה לשעה וחצי או שעתיים) מלאה.
במפגש עצמו זה מתחיל בעיסוי מושקע על הגב ושאר האיזורים כולל הכל
אחר כך היא מבקשת ממני להתהפך ולאחר עיסוי ברגליים ובבטן היא מתיישבת על המיטה מתחת הרגליים שלי כשהיא נצמדת אלי, [יודגש היא נשארת עם חזיה ותחתונים במשך כל הטיפול ואין נגיעות רק מבחוץ, אבל לטעמי זה לא הוריד מהכיף כי האיכות בטיפול האפיל על הכל!], ומתחילה בעיסוי של החבריקו תוך נגיעות כיפיות ביד השניה באיזור הדרומי, כך זה נמשך לא להרבה זמן עד להשפרצה המיוחלת.

ההפתעה באה כשעדיין נשארו כ20 דק' והיא המשיכה בלי אפילו לנגב את ההשפרצה, כאילו הזדיינת עם חברה שלך..., פשוט דיברנו קצת שאלה אם אני רוצה כוס מים, והמשכנו בנסיון להגיע לפרק ב', היא משקיעה המון. במקרה שלי זה לא מפריע לי אם יש פעם שניה ולכן לא התאמצתי בכיוון. בכל מקרה זה היה מענג ומדהים!
פרטים בפרטי. לצערי לא ניתן להביא קישור כיון שאין לה פרסום באתר כאן.
עוד דבר אחד. היא אומרת שיש לה 'שריטה' אחת שהיא מעדיפה דתיים או מסורתיים כי היא מגדירה את עצמה כמסורתית.