הדיווח הבא מוקדש ל"זהוזה" - חובב המעסות המבוגרות מבירת הנגב. ראשית - הייתי אצל לנה, האחרונה בשרשרת הדיווחים המקיפה של זהוזה. רוסיה מבוגרת, שיער בלונדיני, חזה בינוני, מלאה עד שמנה. לאור הדיווח שאיננה מסירה את הבגדים במהלך העיסוי, ביררתי מראש האם יש מצב לעיסוי בעירום (של המעסה כמובן). נשארה בתחתונים בכל מהלך העיסוי שהיה בינוני פלוס. ברבע השעה האחרונה עברנו לחלק האירוטי שהיה סביר. קינחתי בהרפייה (לא ביררתי אם יש אקסטרות, לדעתי לא) מספקת ביותר.
השבוע דגמתי מבוגרת אחרת, אילנה שמה, המקבלת בדירה לא רחוק ממרכז הנגב. להערכתי בת 50-55. שיער שחור, חזה בינוני, מלאה אך לא שמנה. סה"כ נראית בסדר יחסית לגיל. הפרטים דומים לדיווח שלמעלה - עיסוי פלוס הרפיה. המחיר זול יותר, רק 150 ש"ח. העיסוי מתבצע כאשר כאשר היא ללא חלק עליון.נותנת ללטף ולגעת. החלק האירוטי טוב, כולל ליטוף איטי ומחרמן באיזור הישבן והביצים. דוקא הטכניקה של ההרפיה קצת דורשת שיפור. הבונוס - בחורה נעימה לשיחה. מפרסמת ביד 2, טלפון שנגמר ב 7065.
עיסוי חדש בבאר שבע
2יקירי,
תודה על הדיווח. היא היתה על הכוונת אבל מסיבות כאלו ואחרות עוד לא הספקתי לדגום.
בכל מקרה, רק תיקון קל: אני לא חובב מבוגרות, אני דוקא מאד בעד הדור הצעיר רק שלצערי אין בנמצא באיזור
זהוזה
תודה על הדיווח. היא היתה על הכוונת אבל מסיבות כאלו ואחרות עוד לא הספקתי לדגום.
בכל מקרה, רק תיקון קל: אני לא חובב מבוגרות, אני דוקא מאד בעד הדור הצעיר רק שלצערי אין בנמצא באיזור

זהוזה
עיסוי חדש בבאר שבע
3זהו זה וכל שאר הבאר שבעיים קבלו עדכון קצר בקשר לדירה במרכז הנגב של לנה. התקשרתי אתמול והתברר שיש כרגע במקום עוד מעסה, כנראה גם רוסיה מבוגרת. לא הספקתי עדיין לקפוץ ולהתרשם.
הלקוח 2012-03-22 10:40:59
עיסוי חדש בבאר שבע
4שוב עדכון על סמך מידע טלפוני (לא ביקרתי). אילנה וורוניקה עברו לדירה בעיר העתיקה והטלפון החדש (פרסום ביד 2, קטגוריית עיסוי באזור באר שבע) הוא 0528859632. הן עובדות ביחד ויש אפשרות ל-4 ידיים.
אגב - מי את כל המודעות של מדור עיסוי במקומון "שבע" ניתן לראות גם
http://www.dmag.co.il/pub/hamekomon/sheva.html
אגב - מי את כל המודעות של מדור עיסוי במקומון "שבע" ניתן לראות גם
http://www.dmag.co.il/pub/hamekomon/sheva.html
עיסוי חדש בבאר שבע
5הייתי בעיר העתיקה אצל אילנה וורוניקה..כתבתי פה בפורום איזה משו על וורוניקה אבל בדירה במצדה..בעיר גם הייתי אצל שתיהן ביחד לא הכי מטורף..הן הרבה מדברות עם עצמן במקום לטפל במה שצריך.
בכל מקרה שתיהן שמנות וורוניקה עם חזה מאוד גדול אבל נופל ממש, אילנה עם חזה בינוני עד קטן אבל יחסית עומד, החלק המעניין בסוף לא כל כך מספק הן ממש לא יודעות את העבודה ומצפות שתעשה גם קצת לבד, שתיהן נשארות בתחתונים האמת, שעדיף אם הן לא היו מורידות כלום, אני די נגעלתי
בדירה יש שתי מיטות, אחת בתוך חדר והשנייה בסלון עם וילון שמסתיר, המקלחת די מגעילה ואין מים חמים
לסיכום:
מראה: 3
יחס: אילנה 6 מאולץ ורוניקה 9
היגיינה: 6
אין כל כך תקתוק במיוחד עם ורוניקה
יש פרוסטטה מי שרוצה נראה לי בתשלום אבל גם זה לא מקצועי בכלל
אני לא מתכוון לחזור..למי שזורם לו זקנות ושמנות יכול להנחות.
בכל מקרה שתיהן שמנות וורוניקה עם חזה מאוד גדול אבל נופל ממש, אילנה עם חזה בינוני עד קטן אבל יחסית עומד, החלק המעניין בסוף לא כל כך מספק הן ממש לא יודעות את העבודה ומצפות שתעשה גם קצת לבד, שתיהן נשארות בתחתונים האמת, שעדיף אם הן לא היו מורידות כלום, אני די נגעלתי
בדירה יש שתי מיטות, אחת בתוך חדר והשנייה בסלון עם וילון שמסתיר, המקלחת די מגעילה ואין מים חמים
לסיכום:
מראה: 3
יחס: אילנה 6 מאולץ ורוניקה 9
היגיינה: 6
אין כל כך תקתוק במיוחד עם ורוניקה
יש פרוסטטה מי שרוצה נראה לי בתשלום אבל גם זה לא מקצועי בכלל
אני לא מתכוון לחזור..למי שזורם לו זקנות ושמנות יכול להנחות.
עיסוי חדש בבאר שבע
6[QUOTE=הלקוח]שוב עדכון על סמך מידע טלפוני (לא ביקרתי). אילנה וורוניקה עברו לדירה בעיר העתיקה והטלפון החדש (פרסום ביד 2, קטגוריית עיסוי באזור באר שבע) הוא 0528859632. הן עובדות ביחד ויש אפשרות ל-4 ידיים.
[/QUOTE]
[/QUOTE]
רציתי לנסות את אילנה או את ורוניקה, אז התקשרתי למספר הזה. ענתה לי אישה רוסיה שלא שאלתי לשמה (טעות מצידי שעוד תתברר בהמשך). ביקשתי פרטים וענתה את מה שכולן עונות, 40 דקות 150 ש"ח. שאלתי כמה תעלה לי שעה ואמרה 200. הסכמתי ונתנה כתובת ברמת בניין, בשכונת נווה זאב בבאר שבע.
הגעתי לרחוב שמסרה ולקח לי כמה דקות לאתר את מספר הבניין הנכון, כי הוא היה מוסתר על ידי צמחיה. בניגוד לבתים המטים לנפול של רוב המעסות בבאר שבע, פה הופתעתי לטובה. מדובר בבניין גבוה וחדש יחסית, עם מעלית. התקשרתי והיא מסרה לי את מספר הדירה והקומה.
איך שיצאתי מהמעלית, היא כבר חיכתה לי עם דלת פתוחה ובפנים קורנות, שינוי מרענן מרוב המעסות שמסתתרות אחרי הדלת ונועלות אותה מהר, כדי שלא אברח...
מדובר בדירת מגורים גדולה שהיא אכן גרה בה. הכניסה אותי לחדר העיסוי, חדר גדול עם מיטת ספא סטנדרטית במרכזו. הרגשתי ממנה אנרגיה חיובית, אז החלטתי לבקש שעתיים. הופתעה מאוד אך אישרה ו-400 ש"ח החליפו ידיים. שאלה אם אני צריך קבלה, אז אמרתי לה את המשפט האלמותי "תעשי ממנה טיירה", אך היא לא קלטה את הבדיחה...
ביקשתי להתקלח למרות שהגעתי מקולח והיא הפנתה אותי לחדר האמבטיה המרווח והמסודר שלה, עם מגוון רחב של סבונים ושמפו, כולל סבון במיוחד לגברים. שינוי מרענן מסתם דוש שתקוע בקיר כמו במקומות אחרים...
נשכבתי על המיטה והיא התחילה בעיסוי קלאסי יסודי ומקצועי, כפי שכבר חוויתי למכביר. אמרה שמעכשיו היא שותקת ומתרכזת בעיסוי, אך דווקא עודדתי אותה לדבר. אז מסתבר ששמה הוא ענת ולא ורוניקה או אילנה. לשאלתי מדוע הטלפון מוביל אליה, ענתה שזה אכן הטלפון שלה והיא מפורסמת כך ביד2: yad2.co.il/Alternative/Alternative_info.php?MystiqueID=125278
מסתבר שלפני יותר משנה היא אכן עבדה עם ורוניקה, אך דרכיהן נפרדו והן אינן מדברות יותר ולכן המספר הזה כבר אינו שייך כלל לאילנה או ורוניקה !
ענת היא אישה רוסיה, בשנות ה-50 להערכתי, בגובה ממוצע, מלאה, נאה, מטופחת, בעלת שיער שחור, חזה גדול ועור בהיר. סיפרה לי שהיא כ-13 שנה בארץ ונשואה. העברית שלה טובה יחסית והיה כיף לדבר איתה במהלך העיסוי. הייתה נחמדה מאוד והתענינה בי ובשלומי מבלי לחפור. אמרה שהיא לא מקבלת כל אחד, אלא רק יהודים איכותיים לדבריה. לא התפשטה כלל ואמרה שהיא מעסה מקצועית בלבד.
לרגע חששתי שאולי אצא כשחצי תאוותי בידי, אז התחלתי לספר לה בכלליות על מה שכתוב על אילנה וורוניקה בפורום וזו הסיבה שבאתי. הבינה לאן אני חותר והבטיחה לי שתרוקן את אשכיי, אך שהיא עושה זאת רק לאחר בקשה מפורשת למי שבאמת זקוק לכך.
סיפרתי לה על המצב של המעסות באזור הדרום ממה שאני מכיר, בניסיון לדלות ממנה פיסות אינפורמציה נוספות על דירות שטרם דגמתי. היא מכירה את חלקן אך מסתבר שאני מכיר יותר ממנה...
לאחר יותר משעה, לאחר שעיסתה את שתי רגליי היטב, עברה ממש בצורה חלקה לעסות את פנים ירכיי ואת המפשעה. חיש קל הבנתי שהגברת אולי חסודה, אך בהחלט מבינה באנטומיה הגברית, כי היא ידעה היטב היכן לגעת ומה לעשות עם הזין והאשכים. הגעתי "טעון" אז מהר מאוד הגעתי לזקפה חזקה והיא החלה להחמיא לי. ביקשה שאסתובב, הוסיפה מעט שמן והחלה לעבוד.
עברתי המון הרפיות אצל המון מעסות. זו לא הייתה הרפיה רגילה, בסגנון של שפשוף למעלה ולמטה כמו חליבת עטין, אלא דמה יותר לטנטרה, עם תנועות הברגה סיבוביות של כף ידה האחת על הזין, בעוד השנייה משחקת בביצים ולוחצת על נקודת מיליון הדולר. התוצרת לא איחרה לבוא וגמרתי במטח ארוך, חזק וקולני תוך שהיא מהסה אותי, כי בעלה היה בחדר אחר בבית, אך לא ראיתי אותו ולא הוא אותי. חייכה חיוך גדול לאור מעשה ידיה, החמיאה לי שוב וניקתה אותי היטב. חשבתי שעכשיו יבוא החלק של העיסוי בחלק הקדמי של הגוף אך התבאסתי כשהיא שלחה אותי להתקלח...
יצאתי מדירתה תוך שהיא מבקשת שאחזור במהרה ואף מכתיבה לי את הטלפון הפרטי שלה. כשהצצתי בשעון ראיתי שקיבלתי רק שעה וחצי מתוך השעתיים שביקשתי...
לא ביקשתי שתתפשט, לא חתרתי למגע ולא שאלתי לגבי אקסטרות. כל זאת מכיוון שבעלה חזר הביתה באמצע העיסוי.
ענתה לטלפונים תוך כדי, אך ממש בזריזות.
לסיכום, מעסה מבוגרת שלא מתפשטת, אך נחמדה ויודעת להעניק הרפיה מענגת בדירה נחמדה.
אשמח לקבל טלפון מעודכן של אילנה וורוניקה כדי לדגום אותן וכמובן לדווח !
יחס גורר יחס
עיסוי חדש בבאר שבע
7רציתי לנסות מעסות נוספות באזור הדרום, אך באף טלפון שניסיתי לא היה מענה. בצר לי, נשארתי עם המספר הפרטי שקיבלתי מענת והחלטתי שהיא לא מדהימה, אבל עדיפה מלא כלום. התקשרתי למספר הפרטי שלה והיא ענתה לי מיד. לקח לה כמה שניות לזכור מי אני והיא נזכרה רק כשאמרתי לה כמה שילמתי לה ולכמה זמן בפעם הקודמת, דבר שחריג מבחינתה. אמרה שתשמח לקבל אותי למרות השעה המאוחרת. הודיעה לי מראש שהיא לא לבד בבית ושבעלה נמצא שם עם חבר, אך לא יפריע לנו. ביקשה שאודיע ברגע שאגיע לבניין שלה, הסכמתי ואמרתי לה שאני נע לכיוונה.
איך שהגעתי למפתן הבניין שלה, היא התקשרה אליי ושאלה היכן אני. אמרתי שהגעתי והיא שוב חיכתה לי בדלת פתוחה. הובילה אותי בזריזות לחדר העיסוי, תוך שאני רואה את בעלה משחק עם חבר שלו שש-בש במרפסת, אך הוא אפילו לא טורח להעיף מבט לכיווני. התפשטתי מיד ולא הייתי צריך מקלחת. שילמתי 400 ש"ח לשעתיים ואף רמזתי לה שהפעם אני מצפה לקבל שעתיים שלמות, כי כאילו שחברים מהפורום צחקו עליי שתוקתקתי בפעם הקודמת. כמו כן הערתי לה שהפעם אני מצפה גם לעיסוי בחלק הקידמי של גופי.
החלה בעיסוי שהיה מאוד דומה לפעם הקודמת. הייתי מאוד חרמן, אז פיסקתי את רגליי והגבהתי את אגני, כדי לרמוז לה לפנק את האזור. היא שמה לב, אך הרגיעה אותי ואמרה שהכל יבוא בזמן המתאים. ניסיתי מעט ללטף אותה דרך הבגדים, אך היא החזירה את ידי למקומה ואמרה שאני צריך להירגע וליהנות מהמסאג'. יצאה מספר פעמים מהחדר כדי לראות מה מצב הבישולים שלה ששמה על האש לבישול ארוך. שאלתי אותה אם גדלה אצלה התנועה מאז שכתבתי עליה בפורום וענתה שכן, אך בעיקר בני דודים שאותם היא לא מקבלת משיקוליה שלה. ביקשה שאתהפך והפעם אכן קיבלתי עיסוי לחלק הקידמי של גופי.
הגיעה באופן חלק לחלק האירוטי וחירמנה אותי היטב. יחד עם זאת היסתה אותי מספר פעמים בגלל שבעלה היה בסמוך. התחלתי להרגיש שהיא לחוצה מהמצב וההרפיה שלה הפכה להיות מכנית ומהירה מידי, מה שגרם לי לתגובה הפוכה. היא המשיכה לעבוד ידנית עוד מספר דקות, תוך שהיא קוראת לי להשפריץ, עד שהתעייפה ואז הפסקתי אותה. העדפתי לנסות את מזלי אצל בחורה אחרת, מאשר סתם לגמור בלחץ. הודיתי לה, היא ניגבה אותי עם מגבוני נייר מכל השמן והעדפתי לצאת מבלי להתקלח. כשיצאתי הצצתי בשעון וראיתי ששוב קיבלתי רק שעה וחצי ולא שעתיים כפי ששילמתי.
כנראה שלא אחזור בגלל התיקתוק החוזר.
יחס גורר יחס
עיסוי חדש בבאר שבע
8[QUOTE=הלקוח]
השבוע דגמתי מבוגרת אחרת, אילנה שמה, המקבלת בדירה לא רחוק ממרכז הנגב. להערכתי בת 50-55. שיער שחור, חזה בינוני, מלאה אך לא שמנה. סה"כ נראית בסדר יחסית לגיל. הפרטים דומים לדיווח שלמעלה - עיסוי פלוס הרפיה. המחיר זול יותר, רק 150 ש"ח. העיסוי מתבצע כאשר כאשר היא ללא חלק עליון.נותנת ללטף ולגעת. החלק האירוטי טוב, כולל ליטוף איטי ומחרמן באיזור הישבן והביצים. דוקא הטכניקה של ההרפיה קצת דורשת שיפור. הבונוס - בחורה נעימה לשיחה. מפרסמת ביד 2, טלפון שנגמר ב 7065.
[/QUOTE]
[/QUOTE]
מי יודע מה הטלפון המלא שלה ?
זה שנגמר ב-7065...
אפשר גם לפרטי אם אין לזה אסמכתא פירסומית.
יחס גורר יחס