כ סמדר מכפר סבא - דף 2 - סקס אדיר

סמדר מכפר סבא

11
טוב חברים אני חושב שצריך לעשות קצת סדר בפורום הזה.
נראה לי שבימים שבהם אנו נמצאים צריך לשקול לתת רישיון למדווחים.
בהמלצתו של פותח השרשור הלכתי לבקר אצל הגברת.
הגברת נראית נחמד כל עוד היא לא מחייכת.
היא מזכירה קצת את מורן מבת-ים (בובה פראית או שזה בובה מטומטמת)
לגבי השדיים, מה אתה לא שם לב שיש לה צלקות מסביב לפטמות??? (סיליקון וגם לא יצא יפה הוא תלוי באוויר ולא מתוח כלל)
לגבי השרות, אין לה מושג בלעשות מסג' לא מקצועי ולא בטיח !
היו שם ליטופים ולחיצות מוזרות שלא הבנתי מה היא רוצה.
בנוסף היא קילחה אותי בשמן.
לא עברה חצי שעה והיא התחילה לזרז אותי לגמור.
את הכסף היא מבקשת מראש.
אני לא מבין את זה.... 300 שקל זה הרבה כסף!!!
מורן מרחובות שרות מלא כולל אנאלי מטורף עולה 300.
ניקול מרמת גן הפינוק של הלייף עולה 300 שקל.
מסג' ברמה טובה משלה באותו הזמן עולה 200 שקל גג!
הכי מצחיק שעוד גל גל חושב שיכולות להיות השלכות!!
הבחורה לא שווה אגורה.
חברים כולנו הולכים לבחורות באלפי שקלים בחודש, לא חבל

סמדר מכפר סבא

15
הייתי אצל הגברת מנווה ימין פעם אחת ולא חזרתי, הפרטים שקיבלתי טלפונית היו 400 לשעה ללא פירוט יתר מה זה כולל, העיסוי לא מקצועי בכלל אבל קיבלתי אקסטרה (אוראלי) גוף טוב שמור למרות הגיל להערכתי מעל 40, מאוד מעוניינת שיחזרו. ממה שהבנתי ישנה אופציה לסקס מלא שאני באופן אישי לא הולך על זה, מחפש עיסוי אירוטי ולא יותר מזה אם הייתי מחפש יותר מזה הייתי מזמין נערת ליווי

סמדר מכפר סבא

16
היי
אם כבר בכפר סבא - לכו תחפשו את אייריס...
מפרסמת ביד 2 בעיסוי טנטרי
חוויה מדהימה - בחיים שלי לא נגעו בי ככה - היא באמת שווה כל שקל - למי שאוהב עיסוי טנטרי- זה הדבר האמיתי...

יש לנו גם זין וגם שכל, אבל לא מספיק דם כדי להפעיל את שניהם יחד

סמדר מכפר סבא

17
גם אני החלטתי שסמדר שווה דגימה שלי. התקשרתי למספר 054-4666813 שמצאתי במודעה שלה פה: yad2.co.il/Alternative/Alternative_info.php?MystiqueID=134530 והיא הסבירה לי את מרכולתה. עניתי לה שאני ותיק בתחום, אז נתנה לי את כתובתה המדויקת וקבענו שעת הגעה. הגעתי לכתובת בעזרת GPS, אך הלכתי לאיבוד בשלל הרחובות שם. התקשרתי והיא כיוונה אותי במדויק לדירתה שבקומה השנייה בכלל...

סמדר היא בחורה ישראלית צברית, בת 42, בגובה ממוצע, שזופה, רזה, שיער שחור, פנים נאות, בטן שטוחה, חזה בינוני, תחת מקסים ואופי שבא לקראת הלקוח.

סיכמנו על 800 ש"ח לשעתיים והשטרות החליפו ידיים. מקלחת זריזה ועליתי על מיטת הספא. היא החלה את העיסוי כשהיא לבושה ובהמשך התפשטה, אך נשארה עם תחתון. לא עלתה לבודי. זרמה שאנשק אותה, אך לא נישקה בחזרה. יש לה גוף חלק ותענוג ללטף אותה. ביצעה עיסוי טנטרי עם הרמות אגן והביאה אותי לאורגזמה טובה. לא הסכימה למקלחת משותפת.

לא היה תקתוק ולא ענתה לטלפונים תוך כדי.

נראה לי שאחזור לעוד ביקור.
יחס גורר יחס

סמדר מכפר סבא

18
אני יודע שהיא מבקשת 300 שח לשעה,למה 800?
אני לא מתייחס לזה אם זה יקר או לא זה לא מעניין אותי רק לדעת איך 800 אם היא כותבת במודעה 300 לשעה
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

סמדר מכפר סבא

20
מנסיוני היא לוקחת 300 לחצי שעה

אני לא יודע אם בפועל היית אצלה שעתיים אבל כמו שאני מכיר את סמדר לא הייתי מוציא עליה כאלה סכומים
למרות שיחסית לאיזור הזה היא נראית טוב מאוד
יש לנו גם זין וגם שכל, אבל לא מספיק דם כדי להפעיל את שניהם יחד
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”