כ עיסוי בחדר כושר - סקס אדיר

עיסוי בחדר כושר

1
מה שאני עומד לפרסם כאן יכול להפתיע גם את הוותיקים כאן התקשרתי לקבל עיסוי אמיתי שאת ההמלצה קיבלתי מחבר שהוא רופא ניגשתי למקום שנמצא במקום בלתי שיגרתי לחלוטין אם אני אכתוב זה יהייה שקוף בכל מקרה המקום שהיה זקוק לעיסוי היה הצואר אמרתי לה ביקשה שאתפשט אמרתי לה גברת צוואר אמרה תתפשט התחילה בעיסוי תוך כדי נמרחה עלי עם השדיים שלה שאלה לאחר חצי שעה אם בא לי פינוק לא האמנתי שאני שומע טוב שאלתי מה?אמרה אני יפנק אותך אני לא חושב שעסרה דקה והיא חלצה את שדיה עם פיטמות ענקיות ועשתה לי ביד אמרה בפעם הבאה תביא גומי עלה לי 200שח אני חושב שההפתעה הרגה אותי בכל מקרה אני יודע שאני עומד להיות מפוצץ בהודעות אני אשלח לכל מי שרוצה את הטלפון אין לי זמן לנימוסין תסלחו לי אני אשלח מספר טלפון בלבד אם יבוא לכם לפרגן חזרה אני אשמח אין לי חשק לעשות התניות מקום יפתיע אותכם אני מבטיח אבל מי שיילך שיפרגן ויספר יללה זיינתי את המח תהנו
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

עיסוי בחדר כושר

3
הוראות הפעלה לא שואלעם אפשר לקבל פרטים לא להגיד בקשר למודעה איןפשוט לקבוע תור לעיסוי הגעתם תורידו תחתונים היא תכסה במגבת ברגכ שהיא תעביר לכם ארבע אצבעות בחריץ של התחת תתכוננו להשפרצה אני מבקש בכל לשון מי שהיה לא לכתוב מקום או את השם שלה

עיסוי בחדר כושר

5
טוב אני רואה שאני לא יוצא מזה אז הנה הפרטים ישראלית בשנות הארבעים שיער שחור חלק נמוכה חזה יפה פיטמות חומות גדולות כוס חצי מגולח כמו השפם של הגרמני המניאק בפעם האחרונה אמרתי לה שלא עשיתי אנאלי מאודי אמרה לי והסתכלה אמרה הוא לא גדול ננסה בפעם הבאה

עיסוי בחדר כושר

7
נשמע הפתעה גמורה לגמרי
אבל בתכלס זה רק מדליק כי זו מישהי במקום רגיל עושה מעבר לנורמה
הרי אם תלך למקום עיסוי לא בחדר כושר גם תשלם 200 ותשה לך ביד בסופו של דבר וגם תוכל לבחור בחורה צעירה וכוסית
השאלה היא אם באמת יש משהו מיוחד ששוה ללכת אליו אליה???

עיסוי בחדר כושר

8
החויה אחינו החויהStar
מים גנובים ימתקואצבע למעלה
אנחנו לא נשכח עד כמה עוצמתי היה הסקס במכון העיסוי בו שנים היה אסור אפילו לחשוב על זהקריצה, הוא נמשך 3 דקות ואת הקונדום עטוף בנייר השלכמו בפח אשפה כשיצאנו, אבל זו הייתה חוייה ראשונית.
כיום כשאנחנו חכמים יותר ומנוסים הרבה יותר אנחנו יודעים שהכל בראש, הפעם השניה הייתה כיפית פחות ושלישית כבר לא הייתה.

[QUOTE=eyalichik]נשמע הפתעה גמורה לגמרי
אבל בתכלס זה רק מדליק כי זו מישהי במקום רגיל עושה מעבר לנורמה
הרי אם תלך למקום עיסוי לא בחדר כושר גם תשלם 200 ותשה לך ביד בסופו של דבר וגם תוכל לבחור בחורה צעירה וכוסית
השאלה היא אם באמת יש משהו מיוחד ששוה ללכת אליו אליה???

[/QUOTE]

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”