כ בת ימית מבוגרת - דף 3 - סקס אדיר

בת ימית מבוגרת

22
הייתי אצל הגברת הנחמדה היא אכן מבוגרת סביב ה45 אפילו 50 ככה אבל שווה רצח לטעמי
בלונדינית עם חזה לא ענק אבל מסיליקון
עשתה מסג עם טלק , כן טלק , פעם ראשונה שעשו לי ככה מסג אבל זה היה נחמד
לא צריך מקלחת רצינית אחרי ...
אחרי 20דק מסג הסתובבתי והיא התחילה למצוץ תוך כדי גניחות הנאה
והיא מצצה שהיא על עקבים דבר שמאוד מחרמן
גמרתי לה בפה לא הוציאה אותו עד שאמרתי לה ולקחה עד הטיפה האחרונה...
שווה 200 בהחלט , לחובבי המבוגרות בעיקר .

בת ימית מבוגרת

28
טוב ביקרתי את הגברת ותודה לחברה על המספר.
מדובר בגברת בגיל ה40+ הדירה שלה נמצאת כמו שאחרים כתבו בבת ים על יד הים.
קשה יחסית להשיג אותה ונראה שיש לה עומס של טלפונים אבל אם מנסים כמה פעמים בסוף היא עונה.
פתחה לי את הדלת לדירה חשוכה גברת לבושה בבייבי דול לבן, גובהה 1.7 פנים מבוגרות אבל סבירות עם בוטקס בשפתיים, רגליים נחמדות, כרס קטנה וחזה סיליקון. הציע לי מגבת ושלחה אותי למקלחת מוזרה קצת עם דוש שתקוע באמצע שום מקום (קשה להסביר).
התנגבתי ונשכבתי על מיטת הטיפולים, פעם ראשונה שעשו לי עיסוי עם טלק אבל חייב להגיד שזה יחסית נעים וקל יותר ממנו להתנקות לעומת השמן תינוקות בשאר המקומות. על הקירות אצלה קיימות מספר תעודות של קורסי הפריה ומסאג' למניהם, ובאמת היה שהיא יודעת את העבודה אפשר לומר. לאחר כ25 דקות של מסאג' בכל הגוף היא עלת על המיטה והחלה לעסות עם החזה שלה את הגב וישבן שלי יחסית נעים ומגרה, וביחד עם זאת גם שלחה ידיים לביצים ולזין. לאחר מכן ביקשה להתהפך והחלה במציצה מעולה חייב לומר, הרבה ווקום רוק והשקעה, מזמן לא קיבלתי כזאת ואפילו ניסתה גרון עמוק. לא לקח לי הרבה זמן לגמור אבל ברגע שגמרתי היא פשוט שאבה הכל עד הטיפה האחרונה.
בסה"כ הייתי כ45 דקות ודעתי היה נהדר למרות שלא בטוח שאחזור שוב, אולי בגלל המרחק או בגלל שבתוספת קטנה קיימות עוד מציאות.
דבר נוסף למי שחשובה הדיסקרטיות קצת בעייתי כי היא נמצאת בקומת קרקע בבניין דירות מול 3 דלתות של שכנים, מה שכן לפני היציאה היא מסתכלת שהשטח נקי.

ציון סופי : 7+
גם לי נמאס מתיקתוקיות אבל זה לחיות או לא להיות

בת ימית מבוגרת

29

טוב, ראשית תודה לכוסימון על המספר.

אכן ליד הים. ביקתי את הגברת , שעה 3 בצהריים. היה לה שיפוצים בבית ( כך אמרה) ולכן קצת הרעש או הדסקרטיות הפריעה לי.
קיבלה אותי בחלוק לבן. שדיים מסילקון כפי שנאמר . ניראת לא רע. הלכתי להתקלח ונשכבתי על מיטת העיסוי. החלה בעבודה לא רעה על הגוף. לא שלחתי ידיים וזרמתי בכייף. עלתה על המיטה והתחלתי להרגיש את השדיים שלה על התחת. הרגשה לא רעה ... הזין נעמד והחלה בעבודה וליטופים שאני חצי על 4 עם תחת מורם. ביקשה להסתובב והחלה במיצצה וליקוקים של הביצים ולאורך כל הזין. אין ספק - יודעת למצוץ . הורדתי ממנה את הכל כולל תחתונים והחלתי לחרמן אותה מכל הכיוונים על המיטה. דיי זורמת. לבסוף ישבתי וירדה על הברכיים והחלה במיצצה חזקה ושאיבות. גמרתי לה בפה והיא המשיכה עם המציצה. לא רע.....

עבודת ניתוח שדיים לא מוצלחת במיוחד כולל השפתיים.

מישהו זיין אותה או הגיע ליותר?

יאללה ביי

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”