כ רמת גן - מי יודע? - סקס אדיר

רמת גן - מי יודע?

1
במסגרת חיפושיי אחר מעסות במרכז, התקשרתי למספר שדגתי מיד 2.
הבחורה שעונה לטלפון נשמעת אירופאית ומפנה לרח' הרוא"ה 13 רמת-גן. משם היא מפנה לכתובתה המקורית ברח' משה שרת מספר 4 (כניסה מימין) הנמצא בפינת הרוא"ה.
תיאמתי הגעה, אך כשהגעתי ראיתי מישהו בדיוק נכנס לאותו שביל אליו היא הפנתה .
החלטתי לחכות דקה מחוץ לבית והתקשרתי שוב. מן הסתם כבר לא היה מענה.
כעבור כ-4 דקות בכל זאת ענתה, ותירצה את הפאדיחה בכך ש"חיכתה לי וחיכתה לי וכשראיתי שאתה לא בא קיבלתי מישהו אחר" (אף על פי שהתקשרתי אליה בפעם הראשונה כולה 5 דקות לפני שהגעתי), מה שאומר שמבחינת זמנים כבר אפשר להגיד שהיא פשלנית.

האם מישהו יודע במי ובמה מדובר במספר הזה? - 054-2219912מוסלי2012-09-28 19:01:47

רמת גן - מי יודע?

4
שלום לכולם,
הייתי אצל הגברת כבר מספר פעמים. מנסיוני היא מנהלת סדר יום מסודר ולא נתקלתי אף פעם בבעיה בנושא. דוברת רוסית, כמובן. לא צעירה אך נראית בהחלט טוב ועם חזה נאה ביותר. עושה עיסוי כללי לא רע ודי נעים, כולל החדרת אצבע למי שרוצה. מזיון ומציצה אפשר לשכוח אבל נותנת עבודת יד טובה, חיכוך בין השדיים ואפשר ללטף אותה די בחופשיות. מי שמחפש זיון, זה לא המקום. לאחרים חוויה די נעימה.
shedon

רמת גן - מי יודע?

5
תודה על המידע המועיל שדון. נראה שאבקר אותה בקרוב.
אולי אני מגזים, אבל אני באמת מאמין שניתן למצוא את הדבר הגדול הבא דרך אפיקים לא שגרתיים של מודעות במקומונים, אתרים עלומים ואפילו במתודה הקלאסית של העברת מידע פשוט מפה לאוזן.

אשמח לתת דוגמא: לאחר שהאופציה בתחילת הפוסט נחתכה לי, נזכרתי בהתכתבות שהייתה לי עם חבר פורום בקשר לרח' הגת.
את הטלפון שם אין לי. לא יודע איך, אבל זכרתי שכתב להכנס מימין לבנין. השאר היה ענין של חוש ריח ומהר מאוד מצאתי את עצמי בעיר זרה, ברחוב לא מוכר, בבנין מגורים רגיל לחלוטין, נוקש על דלת לבנה שלא ראיתי לפניכן מעולם.
באותם רגעים אתה כמו מכונה. הלב שלך הופך למנוע ופועם על X6000 סל"ד. כאשר אתה שומע נקישות מן העבר השני של הדלת, עקבים מתקרבים, סיבובי המנוע ממש קרובים אל הקו האדום, אך הקו לא נחצה והמנוע אינו מתפוצץ גם כאשר השאלה הראשונה שהזרה שואלת אותך היא אם "אתה זה שעכשיו התקשרת?" - אתה עונה 'כן, זה אני' אך בו בעת לא נותן לחיוכון הקטן שפיתחת בשולחן הפוקר להסגיר את קלפיך.
ראיתי שהיא לא לטעמי והתחלתי לשאול אם ישנן עוד עלמות חן חסודות מלבדה או
אולי בימים אחרים, אך לצערי קיבלתי תשובה שלילית.
להפתעתי, היא הציעה לתת לי מספר של קולגה שלה שמקבלת בארלוזורוב בתל אביב.
כמובן שהתקשרתי באותו רגע גם לארלוזורוב ואף הגעתי לראות במי מדובר גם שם, אך גם הבחורה ששם לא עשתה לי את זה ונאלצתי לקבל 'עיסוי שרירים' במקום אחר...

לך תדע מה עומד מאחורי המספרים האלה... בכל אופן, נמשיך לעדכן.מוסלי2012-09-29 01:55:59

רמת גן - מי יודע?

6
הפוסט הראשון של מוסלי .. מעניין אותי .. ויש לי הרגשה לא טובה??!!
קודם כל המקום שתיארת הוא שייך למודעה הזאת:
והיא אחלה בחורה בדיוק כמו שתיאר לפניי מי שקורא לעצמו shed

אז מה זה שתיארת .. ומס' הטלפון שונה???
אלא אם המקום הזה עובדות בו שתי בחורות וכל אחת בימים שלה?!

רמת גן - מי יודע?

9
טוב אז הייתי שם היום ואפשר להגיד שתעלומת המספרים נפתרה משום ששניהם, גם של יאנה וגם זה שבתחילת הפוסט מפנים בעצם בדיוק לאותו המקום במשה שרת 4.
הופניתי לשביל ודפקתי על דלת לבנה עם תוית של מספר טלפון עליה, זה שבתחילת הפוסט.
למרות האמור לעיל, לפחות שתי פינות נותרו לא סגורות: האחת - בפוסט שקישקשתא מצא אודות יאנה, ישנו תיאור די כולל של הבחורה אך הוא בטוח לא עולה באותו קנה מידה מול הבחורה שאני ראיתי שם! (רוסיה ברונטית מלאונת, תופסת מעצמה כוסית שאשכרה הופתעה שאני לא נכנס איתה)
השניה - בהמשך לדלת של המדוברת ישנה עוד דלת שרשום עליה "קליניקה..." ועוד משהו, לא זוכר.
דלת לבנה זהה לזו של יאנה שגם עליה ישנו מספר טלפון כלשהו.
כששאלתי את 'יאנה' האם יש שם מישהי נוספת שמקבלת, קיבלתי תשובה לא ברורה ולא חד משמעית, כך שיש מצב טוב שקיים שם גם משהו ששווה לבדוק.

באמת אין מישהו שיכול לשים פלומבה על הענין??

מוסלי2012-09-30 19:47:26

רמת גן - מי יודע?

10
ביקרתי בקליניקה הזאת פעמיים , בפעם הראשונה זאת היתה רוסיה צעירה כוסית על , מדובר על עיסוי +} הרפיה בודי וכ"ו היה מעולה.
בפעם השנייה זאת היתה רוסיה הרבה יותר מבוגרת ולא אטרקטיבית במיוחד נכנסתי איתה בכל זאת אמרתי לפחות נקבל עיסוי טוב בקיצור לא משהו בכלל ומאז לא חזרתי למקום .
זה היה לפני כמה חודשים .
נראה שלא מצליחים לסגור על צוות טוב .
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”