כ דניאל - המסגר 66 תא - סקס אדיר

דניאל - המסגר 66 תא

1
חברים שלום, השעה כעת 04:22 ואני מוכרח לספר לכם על טיפול שתחילתו נפילה ( כך חשבתי בהתחלה ) וסופו בעננים.

אחרי שביליתי שעות של כיף במועדון הבורסה הלכתי למסג' כיפי וטוב.

בהתחלה בדקתי בגבעון אבל כל הבנות היו תפוסות אז הלכתי למסגר 66. שם חיפשתי את מארין אך היא גם הייתה תפוסה, נכנסתי עם דניאל ובלב הרגשתי שאני מתפשר.

בדרך כלל אני שואל את הבחורה שאלות בסיסיות כמו האם היא מרשה שינשקו אותה בחזה, האם היא עושה פרוסטטה, מכות קלות בביצים ועוד אולם הפעם לא שאלתי כלום ונכנסתי.

דניאל התפשטה והתחילה עם מסג'.
חברים, המסג' של דניאל הוא הכי טוב שחוויתי מימי חיי, היא מקצועית ברמות על, לא אלאה אותכם לגבי המסג' רק אומר שהוא מעולה ומשחרר כל שריר תפוס.

לאחר המסג' דניאל עלתה עלי שאני עוד על הבטן ועשתה בודי מעולה, מידי פעם דחפה ברך בין פלחי התחת שלי.
לבסוף בקשה שאסתובב ועשתה לי בודי כך שהזין שלי ביו השדיים שלה וכך גמרתי.

היה ממש כיף, כ"כ כיף שנתתי לפקידה כזאת נשיקה על הלחי שהיא ממש היתה נבוכה.

לסיכום: אמרתי מה דניאל עושה אך חשוב לדעת - דניאל לא עושה שום דבר שקשור איך שהוא לסאדו, גם לא מרשה שתנשק את הנעלים שלה שהיא אינה נועלת אותם, היא לא עושה פרוסטטה - זה מגעיל אותה, בטח שלא הצלפות - גם לא קלות.

שלכם

ע"נ

דניאל - המסגר 66 תא

4
Tongue כניראה היינו באותה שעה , אני הגעת י אתמול בשעה 3:00 היה להם יום חלש כל הבנות ישבו במרפסת ועישנו , אפילו הפקידה הכוסית הייתה איתם . שאלתי מי יש , אמרה :"אריאל , דניאל , מרין ואנג'לינה .ניסיתי שבוע שעבר את אריאל - אדיוט שכמותי , לא קראתי את הבקורות הנכונות של חברי הפורום , אנג'לינה הייתי שוב לפני שבועיים -היה גדול לא רציתי שוב . מרין הייתי מייד אחרי הבקורות המהוללות , נהנתי . נשארה רק דניאל - שאלתי את הפקידה : זורמת כמו מרין ואנג'לינה או מבעסת כמו אריאל , אמרה " עושה מסאג' מקצועי מאד אבל לא זורמת . אמרתי תודה ואני אלך לסניף השני ברשת . מה עצבן אותי עם הפקידה - שאלתי רותם עובדת - אמרה לא ,רק במוצ"ש . כשאמרתי לה כאמור שאלך לסניף השני (גבעון 18) היא אמרה : "רותם לא עובדת שם " . הפלא ופלא כשהגעתי היא הייתה . דווח על המפגש בגיבעון בקרוב (לא עם רותם)

דניאל - המסגר 66 תא

5
מילה שלי על דניאל - לדעתי המסאז'יסטית הטובה ביותר במסגר, אמנם לא נראית מי יודע מה, וגם כמו שניחש נכון "עדינות נטו" לא נראית לי אחת שתסכים שירדו לה ( גם לא בטוח שאתה תרצה לעשות זאת, בלי להכיר אותך אישית, פין-חס ).
מי ששם דגש על מסאז' טוב, כדאי לו בהחלט לבוא אליה לפחות פעם אחת, היא בהחלט משקיענית ולא מתקתקת.
מחפש את הדבר האמיתי!

דניאל - המסגר 66 תא

10
Evil Smile בתור המומחה החדש למסגר 66 להלן רשמיי בקצרה (כפי שאמרתי אכתוב דיווח נפרד על אתמול עם שלי בגבעון) :

דניאל : לא דגמתי אותה מכיוון שהבנתי שהיא שייכת לאסכולה של "לפי הספר " דהיינו חלק ראשון מסאג' נטו , חלק שני מסאג' ארוטי אבל בלי לגעת למטה , בלי גמירה מלוקסרת , בלי נשיקות ובלי ירידה למטה שזה = באסה . אני אוהב את הבחורות חמות ונותנות.

מראה כללי : בת השכן ממוסקבה במובן הלא מושך של המילה , גוף שממנמן מרובע ציצים קטנים אך למרות השמנמנות רגליים מחוטבות .פנים נאות של ילדה טובה ,בלונדינית . שיתוף פעולה ו gfe = אפס מראה = 6 הכי פחות מושכת במקום .

אנג'לינה : בדיוק מה שאני אוהב, נא לבדוק דיווח מפורט בשירשור שפתחתי . אמנם קרירה במקצת אבל שיתוף פעולה מלא - לגעת למטה חופשי כולל החדרת אצבע חלקית , גמירה מלוקסרת - חיובי , נשיקות - ניתן ללא החדרת לשון מסיבית , ירידה למטה - עונג עילאי , נרוונה מוחלטת .

מראה כללי : גוף חטוב בצורת גיטרה פנים סבירות משדרות קצת עיפות אין את המבט המחרמן בעניים . צבועה לבלונד . שיתוף פעולה ו gfe = 9 מראה = 8

אריאל : כפי שכתבו עליה בשירשורים נפרדים וגם ההתרשמות שלי - נא להימנע תקתקנית ברמות , חוצפנית מתייחסת לאנשים כמו עדרי בקר

הדבר הכי קרוב שבן אנוש היה יכול להרגיש כמו פר הרבעה שמוציאים ממנו זרע .החוויות שלי איתה כללו האשמה שאני מסומם , כאשר רכסתי את נעליי היא ניכנסה לחדר ואמרה: אפשר להזדרז ?!

מראה כללי : מושכת , מבט סקסי ומזמין בעניים , לובשת חצאית הדוקה שניראת עלייה טוב אבל כשמורידה גוף לא מושך כל כך , פנים נאות .

שיתוף פעולה ו gfe = אפס מראה = 8+ לאוהבי המ"כפיות בצבא .

מרין : כפי שנכתב עלייה בשרשור הידוע שגרם להצפה במאות חרמנים (כמובן גם אני) בחורה חמה ביותר שירותית ברמה בלתי רגילה , אוהבת את החרמן הממוצע ומפרגנת לו . לגעת למטה חופשי כולל finger fucking , גמירה מלוקסרת - חיובי , נשיקות - לא , ירידה למטה - כן

מראה כללי : בת השכן במובן הטוב של המילה : קטנה , חטובה , פנים נאות , חזה בינוני מראה מיזרחי טיפוסי .

שיתוף פעולה ו gfe = עד לא מזמן 10 לאחר ההצפה : 9 מראה = 8 לאוהבי בת השכן שפוגשים במעלית . מומלצת !

רותם : טרם דגמתי הבנתי מאנשים שפגשתי בפינת העישון ב-66 שהיא לכיוון מרין ואנג'לינה כלומר שיתוף פעולה ו gfe גבוה .

מראה כללי : ישראלית שחורדינית, ירכיים שמנות עם צלוליטיס ++ פנים נאות חזה ממוצע לגודל . האמת קבלתי רתיעה כשראיתי אותה בתחתונים.

שלי : דיווח מלא בקרוב !
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”