כ silviya מנבחרת ישראל 054-6951915 גבעתיים - סקס אדיר

silviya מנבחרת ישראל 054-6951915 גבעתיים

1

לפני כמה ימים צדה את עיניי מודעה עם 3 תמונות מלוח יד 2 בזו הלשון :
" מסאז'יסטית מנוסה ומקצועית מנבחרת ישראל,כול שיטות העיסוי 'ברמה הגבוה'.משחררת מכאבי גב,צוואר,רגליים.רפלקסולוגיה,ארומותרפיה,ללא מין,לרציניים

שוודי,תאילנדי,רקמות עמוק,ספורטאים, ארומתרפי, רפלקסולוגייה, ללא מין "
200 שקל נייד 054-6951915
קישור :

התקשרתי אליה וענתה לי אישה אשר הציגה את עצמה כסילביה מנבחרת ישראל בעלת ניסיון בעיסוי ושהיא מזמינה אותי להגיע לדירתה המפוארת לעיסוי של עד כ 50 דקות במחיר 300 שקל למרות 200 שקל שרשום במודעה ... היא טוענת שהתוספת היא עבור טיפול טנטרי לבסוף בערום מלא שלה עם הרפיה בסוף , ועם בגדים וללא הרפיה היא גובה 200 שקל לעד 50 דקות ...
היא הפנתה אותי לדירתה ברחוב ההגנה 36 בגבעתיים , הגעתי לשם מדובר בבניין ישן ללא מעלית אפילו , פתחה לי את הדלת אישה כבת 45 להערכתי , קבלת פנים קרירה ללא כל חיוך מצידה , נכנסתי פנימה הדירה נראית קטנה ולא מפוארת כלל בניגוד למה שתיארה ... היא אמרה לי שהיא גובה מראש 300 שקל ואם זה מסתדר לי אמרתי לה בסדר ... נשכבתי על הבטן היא התפשטה נגלה לעיניי אישה רזה עם חזה קטן ביותר ומאד נפול ... אכן אכזבה Ouch בתמונות במודעה ביד 2 נראית יותר טוב מבמציאות ... התחילה במסאז כאשר כל הזמן הטלפון שלה מצלצל והיא עונה ללא כל בושה וזאת למרות ששילמתי לה 300 מראש , לאחר כחצי שעה אמרה לי להסתובב , התחילה בהרפיה , אין בודי כאשר נגעתי בה הרגשתי שיש עליה שמן מלקוח קודם סימן שלא התקלחה כלל ... לבסוף השפרצתי לה על החזה לאכזבתי היא רק ניגבה את זה ללא מקלחת והתלבשה , מי שחשוב לו הניקיון שלה שיקח זאת בחשבון .. אני ביקשתי להתקלח היא השיבה שאם אני לא מעדיף שתנגב אותי במגבונים ? התעקשתי על מקלחת , המקלחת שלה קטנה לא משהו ... הרבה בלאגן יש שם , להוסיף לזה שיש מישהו בדירה שלה ושמעתי צעדים והיא אמרה לי שהיא גרה עם שותפה בדירה .. את הכסף כאשר נתתי לה מראש היא הלכה לאותו חדר ושמה את הכסף ... על הקיר אין כל תעודה שמראה על כך שהיא למדה בכלל עיסוי , אין לי בכלל מושג אם היא היתה בנבחרת ישראל או שקוראים לה באמת סילביה , אולי מישהו יכול לזהות אותה מנבחרת ישראל ?
לי היא סיפרה שהיא צריכה לחסוך כסף דחוף ...
אני לא נהניתי מהעיסוי ומהמראה שלה והמחיר הגבוה על עיסוי עם הרפיה בערום תמורת 300 שקל עבור עד כ 50 דקות ללא בודי , לדעתי יש אחרות שעושות הרבה יותר עבור 300 שקל לדעתי האישית לא מומלץ ללכת אליה , לדעתי מדובר בבזבוז כסף ומה שבטוח שאין לה מושג מה זה בכלל טנטרה ... רק רוצה להצדיק את המחיר הגבוה כועס
אם מישהו היה אצלה הוא נוזמן לדווח ...מוחא כפייה

UMA2012-10-08 09:49:04

silviya מנבחרת ישראל 054-6951915 גבעתיים

8
היי חברים
אני ביקרתי את העלמה כבר יותר מפעם אחת.
מדובר באישה בסביבות גיל 40 שמורה מצויין גוף חטוב מאוד אבל פנים קצת משדרות קשיחות.
באשר לטיפול, אין אקסטרות (בהמשך אסביר למה).
נותת עיסוי מקצועי בהחלט טוב (בערום הדדי) חזה קטן טבעי וזקוף עד כדי חצוף, שזה גם נכון לגבי הישבן.
תוך כדי עיסוי ממש מתחילתו ועד סופו נותת יחס מיוחד לשריר המתוח ובכל פעם שמעבירה את יד שלה לאורך הגוף
מלטפת אותו ואת הסובבים אותו בעדינות , מידי פעם אוחזת חזק יותר ועושה כאילו שואפת לסוף אבל מרפה מהר שלא יגמר.
מנהג נחמד לשמור על חרמנות!
אח"כ עובר לבודי נעים עם הרבה חיוכים ליקוקים לאורך החזה (הדדי) וכו.
והתוצאה שהיא שימרה כל ה 40 דקות לא מאחרת לבוא בגאון ובעונג.
החסרון הגדול לדעתי, יש לה בן זוג בדירה שמסתובב בבית עושה רעשים וממש גרם לי להדיר את רגלי מהמקום.
לסיכום שירות מצויין סקסי אירוטי מושקע ביותר בדירה נקיה ונעימה.
טוב מאוד מלבד הפנים הקשוחות משהו שנרגעות במהלך הטיפול עם כמה בדיחות.
יחס מצויין פלוס פלוס לציר המרכזי.
אבל הרעשים בדירה הורסים הכל.
אגב קשה לראות בדיוק את התמונות אבל נראה אמיתי!

warm-man2012-10-08 09:32:30
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”