כ טנטרי בכפר יונה - סקס אדיר

טנטרי בכפר יונה

1
שלום לכולם מדווח על בחורה המפרסמת ביד2 נמצאת בכפר יונה

מיקום בבית פרטי של איזה מעסה אחר, אז אם לא אכפת לכם לראות גבר באזור לעיתים (הוא סבבה ולא מפריע)
אז סך הכל דיסקרטי.

הבחורה באזור ה 40 בלונדינית גבוהה מלאה ציצים גדולים, סופר אינטליגנטית על גבול המעצבן
מדברת בשפה גבוהה ולעיתים גם קצת יותר מידי.

היא נשארת לבושה מעסה מעולה גם מקצועית, יודעת למשוך למשוך ולמשוך עד הפיצוץ המיוחל, אחלה ידיים נותנת לגעת חופשי לוקחת את זה כמשימה אישית שתגמרו פעמיים , לא חושב שמתמפשטת גם לא ניסיתי לא נראה שהיא תעשה לי את זה ערומה.

הייתי מספר פעמים הרמה נשמרה 250 שח שעה שלמה, שתי גמירות עם מקלחת בסוף

אחלה דיל בהתייחס לאזור

לא מוסיף מספר כי לא בטוח שמותר, ניתן לחפש ביד2 או בפרטי אצלי

תהנו ותדווחו :)

sidekik2012-11-29 08:59:27

טנטרי בכפר יונה

5
אני הייתי, לקח זמן עד שתפסתי אותה אבל היה שווה!
כמו שכתבו מדובר בקליניקה פרטית עם דיסקרטיות מלאה.
ולעניין הטיפול:
העיסוי היה מעולה! תוך כדי שוחחנו הבחורה אינטליגנטית ובאופן כללי מרשימה. מי שאוהב לשוחח תוך כדי זה אחלה.
אכפת לה מאיכות הטיפול, לא תיקתקה אותי בכלל, להפך קיבלתי את כל הזמן והכל באדיבות ובנימוס.
אחת האחרונות שנותנות שירות בכזאת רמה.
לגבי תוספות לא נראה לי, נשאר טעם של עוד אבל אם בכלל זה לא נראה לי יקרה כלכך מהר... אולי בהמשך.
אני ממליץ!

טנטרי בכפר יונה

7

בהמשך לחיפושיי אחר מעסה טנטרית איכותית, צד את עיניי השרשור הזה בפורום. כבר מרפרוף שטחי, משכה אותי המילה "סופר-אינטליגנטית" שכתב פותח השרשור. הנחתי שאם בחורה כך כך אינטליגנטית עובדת בתחום הזה, הסיכויים לנפילה קלושים, וגם אם כן, לפחות נפתח שיחה מעניינת...

לאחר מספר ניסיונות חיוג היא ענתה לי וזיהיתי מיד שהיא בעלת מבטא כלשהו שלא הצלחתי לזהות. דיברה לעניין, הייתה נחמדה ולא שאלה שאלות סינון. הופתעה מאוד מזה שביקשתי להיפגש איתה למשך שעתיים בתשלום כפול, אך הסכימה מיד. קבענו תאריך ושעה שנוחים לי ולה, ביקשתי וקיבלתי כתובת מדויקת, ביקשה שאתקשר חצי שעה לפני ההגעה כדי לאשר סופית את הפגישה וסיימנו את השיחה שארכה פחות מדקה.

הגעתי לכתובת שמסרה לי שנמצאת ברחוב צדדי ושקט בשכונה שכולה בתים פרטיים. גם פה קרה לי מה שקרה עם ונסה מזיכרון יעקב. צלצלתי בפעמון ופתחה לי אישה ושאלה לפשר הגעתי אליה. עניתי שהגעתי לעיסוי טנטרי והיא הסתכלה עליי כאילו נפלתי מהירח. הבנתי שטעיתי ונסוגתי. בעזרת הסמארטפון, נכנסתי לאתר zoomap, הקשתי את הכתובת שהיא מסרה לי ומצאתי את תמונת הבית. התקרבתי לבית שהופיע בתמונה, צלצלתי בפעמון וגם פה פתחה לי אישה שהבינה מהר מאוד את טעותי והפנתה אותי לשער סגור בפינה אחרת של אותו רחוב. נכנסתי בשער, צלצלתי בפעמון מספר פעמים ולא הייתה תשובה, למרות שמהבית נשמעה מנגינה כלשהי. כבר התחלתי לחשוש שאולי עבדו עליי, או שהיא הבריזה לי, אז התקשרתי שוב אליה והיא אמרה שהיא מגיעה עוד 5 דקות.

לאחר כ-10 דקות הגיעה מכונית נהוגה ע"י בחורה שנופפה לי בידה ורק אז נרגעתי שמדובר במקום הנכון. היא חנתה ומהרכב יצאה בחורה גבוהה, בלונדינית, מלאה, עם פנים נאות, בעלת חזה גדול, בטן שטוחה, עור בהיר וגוף חטוב. הציגה את עצמה, נכנסנו בשער, אך היא הובילה אותי לכניסה אחורית של יחידת דיור נפרדת.

התיישבתי בחדר המבואה וראיתי את תעודותיה על הקיר שמעידות שהיא למדה את תחום העיסוי היכן שהוא. הכינה כמה דברים ורק אז הכניסה אותי לחדר העיסוי.

החדר היה מחומם מראש ובו מיטת ספא סטנדרטית. שוב התפלאה איך זה שביקשתי להגיע לשעתיים כאשר מעולם לא נפגשנו. שאלה מהיכן הגעתי אליה ועניתי מהפורום. מסתבר שהיא מכירה מעט את הפורום ואף מודעת לפוסט הזה, אך לא לתגובות האחרונות בו. נתבקשתי להתקלח, אז בינתיים נתתי לה לקרוא את שאר התגובות דרך הסמארטפון שלי, שכבר היה פתוח על הפוסט הזה. המקלחת היא מקלחון סטנדרטי ויש מגוון סוגי שמפו וסבון נוזלי.

חזרתי לחדר ונשכבתי על המיטה. היא סיפרה שהיא לא ממש אוהבת את הפורום, כי זה גורם לאנשים שמגיעים אליה לפתח ציפיות מוגזמות. במיוחד התרעמה על הכינוי "סופר אינטליגנטית על גבול המעצבן" שכתב sidekick.

שמה מוזיקה שקטה, עמעמה את האור והתחילה בעיסוי נמרץ ביותר עם שמן חם. שוחחנו שיחה ארוכה מאוד על מגוון נושאים, שבהם הופתעתי מאוד מרמת התאימות שיש ביני לבינה מבחינת תחומי עניין, תפיסת עולם ובמיוחד איך צריכים להתנהל היחסים שבינו לבינה.

סיפרתי לה שאני מתכוון לכתוב עליה בפורום והיא רק ביקשה לא לפרסם עליה פרטים אישיים ולכן לא אגלה את שמה. רק אעדכן שהיא לא צברית אך גם לא רוסיה ומספיק שנים בארץ.

סיפרה לי את סיפור חייה (לבקשתי) שהיה מעניין, מרתק ונוגע ללב. היא דוברת מספר שפות ובעלת ניסיון חיים רב ולא בהכרח ורוד. הראתה לי מספר סרטונים מצחיקים בטירוף בסמארטפון שלה, שקשורים לתפיסת העולם המשותפת לי ולה, מה שתרם לאווירה המיוחדת שנוצרה.
כחלק מהעיסוי, נתנה לי מכות בטוסיק, כמו שמקבלים בעיסוי בחמאם טורקי. ביקשה שאתהפך, עמעמה עוד יותר את האור, שמה על עיניי כיסוי עיניים והתחילה במלאכת הקודש...

באטיות וברכות העבירה את שתי ידיה בליטופים חוזרים ונשנים על כל ערוותי, כשהיא מידי פעם משנה כיוונים ועוצמות. כל מספר שניות תפסה לי את הזין, ביצעה מספר שפשופים מהירים לחיזוק הזקפה והניחה לו להירגע. חזרה על הטכניקה הזו מספר פעמים בווריאציות שונות, עד שכבר לא יכולתי להתאפק יותר, רכנה בחצי חיבוק עליי והתפוצצתי עליה בגמירה לוהטת...

הבחורה סקסית בטירוף, חמודה, מצחיקה, אינטליגנטית מעל לממוצע, בת 40 לדבריה ובעלת אישיות כובשת. מי שזוכר את הפרק בסדרה "דייט בחשכה" עם הגרמנייה הכוסית שקראו לה "יסמין אוהבת מין", יגלה בבחורה הזו מספר מאפיינים מאוד דומים ולא אפרט מעבר לכך...

תוך כדי השעתיים המאוד מהנות איתה, היא ענתה לטלפונים, אך עשתה זאת בזריזות ונשמע שהיא דיי עמוסה בלקוחות. אכן נשמע שיש עוד מישהו בדירה כפי שצוין למעלה.

לא התעניינתי כלל באקסטרות והיא נשארה בלבוש מלא לכל אורך הפגישה. נתנה ללטף אותה חופשי ואף לקחה את ידי ושמה על החזה המפואר שלה שהוא לא סיליקוני, כדי לעזור לי בגמירה השנייה.
אני חייב לציין שהטיפול שלה מאוד מהנה ומפנק, אך הטכניקה שלה היא לא טנטרה אמיתית כפי שחוויתי המון פעמים אצל לידיה מכפר דניאל, כך שיש מקום לשיפור.

מפרסמת ביד2 בשלוש מודעות שונות אך עם אותה תמונה ואותו מספר טלפון

שמרה על דיסקרטיות מלאה בכניסה וביציאה ולא תיקתקה אפילו בדקה. הגדילה לעשות ואחרי שחזרתי מהמקלחת, התלבשתי ושילמתי (עם טיפ נדיב), אמרה "שב ונדבר" כי נותר עוד זמן !

נפרדנו בנשיקה לא לפני שהבטחתי לה I'll be back…

UMA2012-12-11 23:06:42
יחס גורר יחס
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”