כ דיווח על מקום טוב, מזכיר את גבעון.. - דף 3 - סקס אדיר

דיווח על מקום טוב, מזכיר את גבעון..

21
היתי עם פאולה. המקום מושקע ומשופץ. הפקידה לא נחמדה כל כך ואת זה חייבים לשפר. במקום היו פאולה ועוד בחורה בשם קטי. קטי לא יפה שיער קצר וגוף לא משהו. פאולה גם לא יפה בפנים, גוף בינוני.. רזה חזה קטן מאוד פיטמות גדולות. לא אחת שהייתי מסובב אחריה את הראש ברחוב.
מבחינת יחס... נעימה מאוד, חייכנית, לא מסרבת לדבר ( כך זה נראה למרות שלא ביקשתי יותר מידי) קצת מתקתקת, חייכנית.
לסיכום חוויה ממוצעת יש יותר טובות ממנה, זמן 20 דקות ובחוץ, מחיר 220 ש"ח - מופקע לכל הדיעות,
אני מצטרף מהיום לחרם:)
דג שלא מזיין הוא דג מת

רשמים אמיתיים מחיפוש אחרי ריגושים אלטרנטיביים

23
למר שגל - מתוך הכרת המצב בתחום, יש לי ניחוש למה ההונגריה נעלמה, וזה גם לא מפליא.
כמו שכולנו כבר יודעים, בעלי המקומות כמעט כולם בודקים ועוקבים כל הזמן מה שכותבים בפורום על המקומות שלהם.
כך גם הגברת בעלת המקומות בגבעון, המסגר ומנדלי. כמו כן, יש כידוע מדיניות של "בלי אקסטרות" במקומות האלה, וכשהיתה מעסה שעשתה אקסטרות במקומות האלה בעבר, בעלת הבית היתה מסלקת אותה די במהירות.
"כחול שבלב" הוא כנראה "לא בעניינים" כמוני, או שסתם לא מזיז לו והוא מאלה שמזיינים ורצים מיד לספר לחבר'ה.
אני מהמר שבעלת הבית קראה את הדיווח שלו מ- 4.12.12 ובנוסף בדקה ושמעה כל מיני דברים, ודאגה לפטר אותה.
אז לפעם הבאה, אני מציע לך וגם לנהנים האחרים, תנהגו יותר בדיסקרטיות, ואז אולי תוכלו להמשיך ליהנות...
מחפש את הדבר האמיתי!

24
אני יכול להבין אותך אבשלום, למה אתה חושב ככה.

נתתי עליה דיווח טוב מידי. קריצה

לא ניתן באמת להוכיח שבגלל שרשמתי "שיש מצב לסקס" אז בגלל זה היא פוטרה.

בכל אופן חבל לי שהיא עזבה, נתנה שירות מעולה.

אני מאד בספק לגבי זה שבעלי המקומות מפטרים את העבדות שלהן , בגלל שהן נותנות אקסטרות.

הרי זה מביא יותר לקוחות למקום - יותר כסף.

כל מטרתו של הפורום הוא לדווח על מתן השירות, בין אם הוא רע או בין אם הוא טוב.

אני מתנגד לכל אלו שמצנזרים פרטים הרי לשם מה אתה מדווח ? כדי שאנשים יתרשמו וייהנו גם הם.

רוב האנשים מכבדים את החגים

אבל כל האנשים מכבדים את האקדח

רוברט דה נירו הענק

25
[QUOTE=כחול זה בלב]
הרי זה מביא יותר לקוחות למקום - יותר כסף.
[/QUOTE]

כן, וגם יותר סיכון שהעסק ( החוקי לכאורה ) יסגר.

אם מנהלת הספא עלתה עליה שאכן נתנה אקסטרות- היא הטיסה אותה משם.

אבל אני חולק על אבשלום שהמנהלת באמת טרחה לקרוא את זה בפורום... דברים כאלה מתגלים מהר מאוד לבד ... בדרך כלל מקבלי האקסטרות שואלים את הפקידה/ שאר הבנות על אקסטרות גם אצלהן וכשעונים להם בשלילה הם פשוט מנמקים ומוסיפים "שאלתי כי x עושה אקסטרות" וכך דרכה החוצה קצרה מאוד..

wow2013-01-12 23:28:16

26
חברים, כל אחד ידווח כרצונו, אני באופן אישי חושב שיש דברים שראוי לצנזר, כשאתם לא יודעים מיהו הקורא ואיך הוא עלול לנהוג עם המידע.
עובדה שבעבר היו מקומות שעבדו הרבה זמן בלי בעיות עד שהתחילו חברים בפורום לדווח בהתלהבות על כל מה שקורה שם ( כולל הכל...), עד שלבסוף זה גם הגיע למשטרה, שהחליטה לבוא ולסגור את המקום.
כחול - ברור שלא ניתן להוכיח כלום, לכן אמרתי שאני מנחש, וההעפה שלה לא היתה בגלל שכתבת שיש מצב לסקס, אלא בגלל שהיה מין אוראלי, שוב, גם זה כנראה לא ידוע לך, אבל מציצות חשופות הן בניגוד מוחלט למדיניות של רשת גבעון-המסגר-מנדלי.
לא נורא, לומדים מטעויות, ובפעם הבאה בטח תחשוב פעמיים לפני שתכתוב...
מחפש את הדבר האמיתי!

29
הרגע חזרתי מביקור אצל סנדרה במנדלי

אני אתחיל בביקורת על המקום, הגעתי צלצלתי בפעמון, לקח להם כמה דק לפתוח לי ,
המקום נראה טוב , די חדש אבל חסרה בו אווירה הכל מואר כזה כאילו נכנסת לאיזה גלריה ומוזיקה די לא מתאימה למקום שאתה אמור לבוא להירגע בו.
הפקידה שפתחה לי את הדלת הייתה נחמדה הכניסה אותי לאחד החדרים ואחרי 2-3 דק נכנסה סנדרה , היא נראתה סבירה עם בגדים אז אמרתי לעצמי יאללה נזרום.

סנדרה נראית די מבוגרת משהו בסביבות ה35+
לא רזה קצת מלאה אבל גוף אסתטי חוץ מחזה ממש נפול.
שם כנראה באמת לא העלו את המחיר והוא עומד על 250 ל-40 דק,
בכל מקרה, משהו מאוד מוזר בבחורה הזאת, מצד אחד היא מנסה להיות נעימה ולדבר ולזרום ומצד שני הדיבור שלה מאוד אגרסיבי כזה, היא כאילו משדרת שירותיות אבל תיקתקה לי את הצורה, הזוי לגמרי.

אחד הטיפולים היותר גרועים שקיבלתי, הבחורה פשוט השפריצה עלי שמן ומרחה אותו על הגב ( לפחות יהיה לי עור חלק ונעים ).
אחרי איזה רבע שעה היא ביקשה ממני להתהפך, כמובן שלא הסכמתי ואמרתי להמשיך עוד כמה דק'
5 דק אחר כך היא ביקשה שוב ובגלל שראיתי שלהתווכח איתה לא יביא אותי לשום מקום , התהפכתי , היא התחילה לשפשף
ו5-6 דק אחר כך גמרתי, עבודת הידיים שלה די מכאנית ולא ממש נראה כאילו יש לה סבלנות.
נכנסתי למקלחת ואז היא באה עם הספוג הזה והתחילה לסבן לי את הגב.

אחרי 35 דק' ו-3 מקלחות (2 שלי ו-1 שלה) הייתי בחוץ עם הרגשה כאילו עבדו עלי,
אני יודע שיש כאן הרבה אנשים שלא ישמחו לשמוע את זה ואפילו יגידו שאני מיחצן
אבל בשביל עוד 20 שקל אני מעדיף ללכת לגבעון, המקום נותן אווירה יותר נעימה, מוזיקה יותר נעימה, עד היום קיבלתי שם שירות מצויין והבנות שם נראות פחות או יותר אותו דבר כמו במנדלי.

לסיכום
דיסקרטיות - 7
מראה - 6
יחס - 8
טיפול - 3
עבודת ידיים - 5
אני בספק אם אני אחזור לשם

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”