כ ג'ורדן - מסאז'יסטית בראשון לציון - דף 7 - סקס אדיר

ג'ורדן - מסאז'יסטית בראשון לציון

62
בעקבות ההמלצות החמות נסעתי לחפש את ג׳ורדן בבנקוק ספא.
נכנסתי אחרי שווידאתי שהיא עובדת, קיבלתי פרטים ממנה, מקלחת והופ למיטת עיסוי.
בדרך כלל אני מחפש את האקסטרות במסאג׳ים, אבל איתה לא הרגשתי צורך. גם העיסוי הרגיש מקצועי- היא אפילו שיחררה לי את הכתפיים,
וגם כל השאר. בפוסטים אחרים דיברו על כך שהרבה מעסות מסובבות אותך, עושות ביד והולכות. עם ג׳ורדן זה הרגיש ממש כמו עם חברה.
ליטופים, (כמעט) נשיקות, בודי מצויין וגמירה חזקה מאוד.
היה מצויין, תודה לג׳ונגלר על ההמלצה לתת לה להוביל. לפני שיצאתי כבר קבענו לפעם הבאה...

63

היי

הייתי
בספא המדובר עם ג'ורדן אתמול.

כול מה
שכתבו למעלה נכון.

מסאז'
חזק וטוב, בודי מהסרטים.

שאלה
בתחילת המסאז' אם ארצה אקסטרה אז זה בתוספת תשלום של 100 ש"ח.

בסוף
המסאז' ביקשתי את האקסטרה ולא התאכזבתי בלשון המעטה – איזה עומק הבחורה הזו מסוגלת
לשאוב.

לא התעניינתי
אם באמת בלעה את הכול, אבל לא ראיתי אותה מזדרזת למקלחת לירוק אז יש מצב.

חיה היום כאילו אין מחר

65
[QUOTE=jongler]ציפור קטנה ,עם בולבול גדול אני היתי רוצה לראות אותה עובדת פרטי כל השינוים במקומות ,משגעים פה את כולנו.

עלו והצליחו
[/QUOTE]

הנה סרטון על הבולבול...

"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

66
שלום לכולם. אני יודע שאני לא כותב הרבה אבל זה בגלל שאין לי הרבה מה לכתוב. בדרך כלל אני הולך לשניים קבועות. ג'ורדן והשניה שאני בר"ג לקווקזית בזבוטינסקי 95 . אצלה הטיפול קבוע. מצבי הרוח משתנים אבל הטיפול קבוע ולא משתנה.
למה אני כותב? כי היום הלכתי לבקר את ג'ורדון ולהפתעתי כול הצוות הוחלף. יש ממא סאן חדשה שביקשה ממני לחפש את ג'ורדון עבורה. מצחיקהצחוקצחוקצחוקצחוק כבר אני מתחיל לחפש אותה עבורך.

אני מחפש אותה עבורי. אחרי טיפול אצלה אני רגוע וחושב הרבה יותר טוב. יש לי כימיה טובה איתה ובקיצור אני מחפש אותה במקום החדש. אז אשמח אם יש משהוא אם מידע.

67
שלום שלום במסגרת גיחה לארץ, קפצתי ל ספא בפלטין למטה (555). נגשה אלי בחורה שקרובה יותר לגילי אשר הציגה את עצמה בתור ג'ורדן. הבחורה בדיוק בטעם שלי אפילו דוברת אנגלית אכן אוסטרלית מסתבר. הבחורה נמצאת בגוף סקסי נקודה כל מילה מיותרת. הבחורה מגיעה עם קעקוע מדליק על הגב תחתון. ג'ורדן התעקשה על עיסוי ואכן אחד הטובים שקיבלתי פשוט יודעת מה גבר צריך ואיפה כואב מחליקה באומנות על הגוף פשוט התאפקתי לא לגמור במשך כל זמן העיסוי. ג'ורדן פשוט יודעת להפעיל את גופה על כל איבריה ולהשאיר אותי עם הלשון בחוץ. פשוט לא הרגשתי איך הזמן חלף לו ממה שיכולתי להבחין חצי שעה חלומית ב 200 או 250 אם אני זוכר (אחרי עיסוי כזה פלא שאני זוכר איך להגיע לאוטו).

A Gentleman never tells

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”