כ יאנה, מעסה מבת-ים - סקס אדיר

יאנה, מעסה מבת-ים

1

נמצאת בטלפון 03-6570141. חיפוש אחר המספר מעלה 2 אופציות לדירה ששתיהן לא רלוונטיות יותר ולכן - נושא חדש.

מתקשר, מבקש פרטים, אומרת מסג' רפואי עם נגיעות שוודי מרגיע ומפנק שקרכלשהוא 150 שקל ל40 דקות. שואל מתי אפשר להגיע אומרת עכשיו אמרתי יאללה אני בדרך.

10 דקות מאוחר יותר - רוסיה שמנה אבל לא ענקית, ג'ינג'ית צבועה בת 30 בערך. מכניסה אותי לחדר ומישהי אחרת מתחבאת בסלון מתחת לשמיכה. נכנס, אומר שלום ליאנה, אומר שלום לזאת שמתחת לספה קריצה נכנס לחדר מעביר תשומות, הבאתי רק 2 שטרות של 100 ואמרתי נראה הלאה עם שווה טיפ או לא. מחזירה לי עודף ב20 10 10 ו2 חמישיות. משאיר אותו על השולחן. הבחורה מורידה חולצה - חזה גדול ויפה אבל עם כרס גם גדולה ולא יפה ומורידה את המכנסיים עד הברכיים. 5 דקות עבודה על הרגליים עם זיוני שכל 3 דקות עבודה על הגב בלי זיוני שכל, שולחת יד לשמוליק אני מרים אגן. כמה קצת פור פליי ויאללה אני מתהפך. ישר מתחילה להביא לי ביד. זורמת לליקקוים בחזה, לא מוכנה שירדו לה. עושה עבודת יד לא רעה בכלל אבל מנותקת ריגשית עם מעין אנחות קטנות כאלה (מה את נאנחת לעזאזל? את מביאה לי ביד! איך זה נראה לך הגיוני שאני אאמין שאת אשכרה נהנית מזה מספיק בשביל לגנוח?) לא נתנה לשחק בשבלול. לא ניסיתי בכוח אבל כל השפת גוף שלה הייתה ככה שהוא תמיד היה הכי רחוק ממני שאפשר והיא עם רגליים סגורות ובכיפוף. כמה דקות כאלה והבנתי שזה כל מה שיהיה כאן היום. גמירה קלה ולהלכתי. סך כל החוויה מהתחלה ועד הסוף כולל 3 דקות לחכות לה בחדר - 18 דקות. מה שאומר ש15 דקות בפועל הייתי אצלה. לא השארתי טיפ ואין סיכוי שאני אחזור...

נקודה לזכותה - מביאה ביד די טוב אבל הי - סך בכל זה המקצוע אז כמה זה קשה?

יצאתי מהחדר היא הייתה במטבח עם עוד מישהי והבחורה המסתתרת הייתה באותה תנוחה רק בלי השמיכה עליה - יש מצב לא רע שזו דירה עם עוד בנות ואולי עם אחרת זה יהיה שונה (קשה לי להאמין)

אחר כך נסעתי למאפיית הגבול לאכול סמבוסק וגם הוא היה לא משהו Dead
מה ההבדל בין זונה לשרמוטה? זונה מזדיינת עם כולם, שרמוטה מזדיינת עם כולם חוץ ממך

יאנה, מעסה מבת-ים

2
דייוח ראשון(תיהיו עדינים)אחרי מספר דגימות שלא היה צורך להוסיף..
ביקרתי את הרוסייה המדוברת מקבלת בעצמאות 70 בבת ים.. אכן מדובר בג׳ינגית צבועה שמנמנה חזה נפול קצת לא הכי סקסית..הציעה לי טיפול ב4 ידיים ב200 השניה טענה ששמה ארינה בלונדית כבת 40 בערך חזה בינוני גדול ונופל קצת מלאה במקומות הנכונים...לא חושפות יותר מזה..
הטיפול עצמו נחמד לא יותר..במהלך הטיפול טענו שהגינגית היא סופי מהצמד הידוע סופי ודאשה ושאלה אם אני מכיר מהפורום ככה שהיא מעודכנת... עבודת יד טובה עד ההשפרצה המיוחלת שלא איחרה לבוא..
סה״כ די נחמד לראות 4 שדיים ולהרגיש 4 ידיים עליך..
אולי אחזור...

יאנה, מעסה מבת-ים

4
נתקלתי במודעה הזו
yad2.co.il/Alternative/Alternative_info.php?MystiqueID=104113

"לבריאותך ולכיף! מסג' איכותי מרגיע משחרר ומפנק במקום שקט"...

03-6570141 קוראים לה יאנה

מישהו מכיר יכול לתת חוות דעת על המראה שלה וטיב השרות ?

תודה למי "שישפוך" אור על הנושא... חיוך גדול

[הועבר לשרשור המתאים]

UMA2013-07-02 17:35:55
אוהב חזה ענק :)

יאנה, מעסה מבת-ים

6
סבבה תודה רבה.
חסכתי בכיס וגם חסכתי כאב ראש...
טוב שלא הלכתי על זה...

מוזר לא מתאים לי לפספס כך...

כי אני נוהג להריץ את המספר בגוגל ובפורום כדי להימנע משאלות מיותרות שכבר ישן עליהן תשובה.
איך לא מצאתי את השרשור הזה.. מבולבל

אוהב חזה ענק :)
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”