כ מסעות רבי יודה במערב הפרוע - דף 3 - סקס אדיר

מסעות רבי יודה במערב הפרוע

21
קינדרלעך.... גם אני אשמח לאינפורמציה יען כי אני שמעתי צד אחד בלבד (הצד הטוב כמובן :)) וכן כן בפרטי, שתפו נא.
והר שפריץ... במטותא... לא הגעתי לעלמה עם סרגל מדידה ומד זוית (למעט הזוית הנוצרת בין מוט ההיגוי התחתי לגוף הנושא), כך שאין לי כפי שציינתי מפרט טכני. מה גם שלעניות דעתי הלא קובעת דבר, חשובה האינטרקציה יותר מהמפרט.

ברכות וה גיטע שבעס.

23
תאמין לנו, יודה, הכל שטויות במיץ, סתם רכילויןת קטנות ולא חשובות. העיקר שמצאת לך עלמות חן שמספקות אותך, ונותנות לך את הטעם לשפריץ... חוץ מזה, בתור מאסטר יודה, אתה אמור לדעת את כל התשובות בעצמך בעזרת חושיך... May the force be with you!
מחפש את הדבר האמיתי!

24
תאמינו לי אין לי מושג לפעמיים מאיפה אתה מביאים את מה שאתם כותבים. קרן עדיין לא בת 30 זה קודם כל.

שנית - מעבר לכך שאין בסניף בגבעון בחורה אחת ששווה 150 שח ל 40 דקות יש להם עוד בונוס אחד בסניף זה והוא פקידה מעצבנת ברמות שקשה לתאר. מעבר לכך שהיא מעצבנת מול הלקוחות וזה חוויותי בעצמי לפני שהחרמתי את הרשת על עליית המחירים היא גם לא נעימה כלפי חלק מהבנות בניהן קרן.

קרן היתה הבחורה היחידה בגבעון שהיתה שווה מעל 200 ש"ח גם מבחינת מראה וגם מבחינת שירות .אני כל כך מבסוט שהיא עזבה אותם כי מעבר לחרם שקורה בפורום שגרם להם להפסדים לא מבוטלים (אומר זאת באחריות ומידיעה) עכשיו קרן שהיתה הדבר היחיד שהתבאסתי שאני לא יכול לטעום בגלל החרם כבר לא איתם ואני יכול לראות אותה חופשי במקום עם מחיר הוגן.

עוד מסמר בארון של גבעון ועוד פרח לדיזנגוף 98 כל עוד ישמור על רמת מחירים הוגנת כמו היום.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”